Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני האחרון שחי לפי מה שאמרו לי או שמעתי!

אם הייתי חי ככה מזמן הייתי על גאנט סיני עם ברקסים ברלינגו.

וערן זה לא הגודל קובע, אופן הביצוע זה מה שמשנה. וגם המשקל כמובן.

בסופו של דבר מה שהוחלט זה שאני שם רק רפידות של trw מקדימה.

הצלחות עוד בסדר וגם הרפידות האחוריות.

עכשיו אני ״יגמור״ את כל הסט וכנראה שאני יעשה הזמנה

מספוקס של הגדלה ל266 עם קליפרים של a.p.

או שאני יקנה הגדלה של weelwood .

אני לא מבין מה ההמלצות חסרות הנסיון , אבל,(מנסיון בלבד)!

לטעמי בנהיגה חזקה הברקסים המקוריים אנמים וחלשים ,

שדרוג לברקס של GTI 6 יכול להיות מבורך , אבל לך תשיג , ודבר שני יקר,

אופציה טובה שאני עשיתי בזמנו , זה משאבה מרכזית של ברלינגו לא זכור לי הנתונים אבל דוחסת יותר , קאליפרים של XSI 306(ולבחור שאמר שהם לא משהו?כל דבר תיקח בפרופורציה, הקאליפר הנל על רכב כמו 106 עושה עבודה נפלאה , על XSI יכול להיות שפחות וגם זה תלוי במשתנים כמו רפידה דיסק נוזל בלימה וכ'ו)

בכל מקרה אני חושב שקאליפרים של 306 XSI /S16 שמגיעים בקוטר 266 , יתאימו לך בול , נכנסו לי בזמנו גם בגאנט של ראלי מקורי , אין צורך לשייף וכ'ו , דיסקים ורפידות TRW , ומשאבה מרכזית ברלינגו,הרכב בלם בצורה מפחידה ועדיין בולם , בנוסף לצינורות שזורים האוטו יהיה אש והשיפור הוא מאוד זול , באזור האלפיה ואתה סוגר את זה אולי טיפה יותר עם עבודה.

בהצלחחה

פורסם

משהו פה יש לו יוותר מדי כסף לזרוק וחבל.

אגב היכן בארץ אפשר להזמין ספוקס?

ההודעה מעלי בטעות, כן כן מכיר את חוקי הפורום.

פורסם
האוטו יהיה אש

טיעון מנצח :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני לא מבין מה ההמלצות חסרות הנסיון , אבל,(מנסיון בלבד)!

לטעמי בנהיגה חזקה הברקסים המקוריים אנמים וחלשים ,

שדרוג לברקס של GTI 6 יכול להיות מבורך , אבל לך תשיג , ודבר שני יקר,

אופציה טובה שאני עשיתי בזמנו , זה משאבה מרכזית של ברלינגו לא זכור לי הנתונים אבל דוחסת יותר , קאליפרים של XSI 306(ולבחור שאמר שהם לא משהו?כל דבר תיקח בפרופורציה, הקאליפר הנל על רכב כמו 106 עושה עבודה נפלאה , על XSI יכול להיות שפחות וגם זה תלוי במשתנים כמו רפידה דיסק נוזל בלימה וכ'ו)

בכל מקרה אני חושב שקאליפרים של 306 XSI /S16 שמגיעים בקוטר 266 , יתאימו לך בול , נכנסו לי בזמנו גם בגאנט של ראלי מקורי , אין צורך לשייף וכ'ו , דיסקים ורפידות TRW , ומשאבה מרכזית ברלינגו,הרכב בלם בצורה מפחידה ועדיין בולם , בנוסף לצינורות שזורים האוטו יהיה אש והשיפור הוא מאוד זול , באזור האלפיה ואתה סוגר את זה אולי טיפה יותר עם עבודה.

בהצלחחה

גם 306XSI כבר קש למצוא :)

יש לי בעיה שאם כבר אני משדרג זה להכי הארד קור.

ויש כבר שזורים של גודריצ'.

וMIT5:

1. אל תדאג לכסף שלי, תודה

2. חלק גדול מהרכבים ב106OWNERS נוסעים על הסט הנ"ל ואתה יודע יותר טוב?!??

3.אפשר להזמין הכל מכל העולם.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
גם 306XSI כבר קש למצוא :)

יש לי בעיה שאם כבר אני משדרג זה להכי הארד קור.

ויש כבר שזורים של גודריצ'.

וMIT5:

1. אל תדאג לכסף שלי, תודה

2. חלק גדול מהרכבים ב106OWNERS נוסעים על הסט הנ"ל ואתה יודע יותר טוב?!??

3.אפשר להזמין הכל מכל העולם.

יש 306 כחולה שלחלקים , בטח ראית , קח את הקאליפר שלה ותפסיק לקשקש ותתחיל לנהוג.

הברקס יהיה מעלה ומעבר מבטיח לך, אם אתה נהגת וכל היום על הברקס, גם אז יספיק :-D

פורסם

דרך מי מזמינים?

סט כמו שאני אומר, יעלה כ600 שקלים.

סט בלימה קדימה של BLACK DIAMOND קדמי צלחות רפידות יוצא כ1500 שקלים.

הביקורת עליהם ממש טובה.

פורסם
תפסיק לקשקש ותתחיל לנהוג.

מצאת למי לכתוב את זה - לבנאדם שנוהג הכי הרבה בכבישים מפותלים (סביר להניח) מכל בעלי הפג'טות... :roll:

עוד מעט הוא צריך להתחיל לשלם שכירות בתחנת האוטובוס של אלקוש בירנית :lol:

577323_10151486477483194_1026800930_n.jpg

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...