Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי משטרה אני לא יודע,מאמין שזה הורדה מהכביש במקרה של שוטר שקם על רגל שמאל.

מקסימום יש לי את האגזוז המקורי,תמיד אני יכול להחזיר אותו.

בקשר לשינוי, בהתחלה חשבתי שלא, אבל לפני שבועיים הלכתי לעשות טסט לרכב,אז החזרתי את המקורי, האוטו מרגיש יותר חנוק ופחות מגיב בדוושה, בהחלט יש הבדל קטן.

שלא תבין לא נכון, זה לא הפך את האוטו למשהו שהוא לא היה,פשוט הוא מגיב טיפה יותר טוב עם האגזוז הפתוח :-D

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אין לי שרטוטים זה הרוב מאלתור אבל השתמשתי בנירוסטה דקה, וגלגתי אותה לעיגול ע"י מכשיר מיוחד.

צינור נירוסטיה חלול שעשיתי לו חורים, צמר סלעים לספיגת רוב הרעש, את הכל ריתכתי עם רתכת ארגון.

שרטוטים יש לך בסרטון וגם תמונות:arrow:

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

כולי קנאה על יכולתך ויוזמתך, אבל מאוד הפריעה לי העובדה שמצאת לנכון להשקיע בדבר שהוא בעיקר למטרת שופוני בעוד הצמיגים האחוריים שלך (GT וגודרייד) גרועים, וכידוע אין דבר יותר חשוב ברכב מאשר צמיגים איכותיים ובריאים.

זאת בעיה שרואים אותה בכל פינה בארץ, אנשים משקיעים בנראות ע"ח איכות, ובמקרה זה (וכמו רבים כמותו) ע"ח בטיחות.

פורסם
כולי קנאה על יכולתך ויוזמתך, אבל מאוד הפריעה לי העובדה שמצאת לנכון להשקיע בדבר שהוא בעיקר למטרת שופוני בעוד הצמיגים האחוריים שלך (GT וגודרייד) גרועים, וכידוע אין דבר יותר חשוב ברכב מאשר צמיגים איכותיים ובריאים.

זאת בעיה שרואים אותה בכל פינה בארץ, אנשים משקיעים בנראות ע"ח איכות, ובמקרה זה (וכמו רבים כמותו) ע"ח בטיחות.

תודה רבה על הפרגון, הצמיגים האלו כבר ממזמן לא על הרכב.

*עריכה- ראיתי שוב את הסרטון ואני חייב לדעת איך הצלחת לזהות את הצמיג gt ?

• תוכן חדש...