Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני סטודנט שמחפש רכב חסכוני ואמין .

מצאתי בחיפושים את היאריס הידועה לשימצה במחיר שלה מול האמינות חיסכון בדלק ובטיחות

וגם את האלטו הידועה לשימצה בשל הבטיחות הנמוכה שלה מול החיסכון בדלק.

מאוד מתלבט. נוחות נסיעה היא לא שיקול

הנסיעות הם בעיקר בינעירוניות מכרמיאל ואוניברסיטת חיפה - כמעט כל יום וקצת גם בתוך כרמיאל

מה אתם ממליצים?

זה או יאריס 2003-4 בערך

או אלטו 2010 ידנית

פורסם

הייתי הולך על האלטו,בכול זאת צעירה משמעותית זולה לאחזקה ומאוד חיסכונית,מדובר על ידנית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ליאריס 4 כוכבי בטיחות אבל 2 כריות,לאלטו 3 כוכבי בטיחות אבל יש 4 כריות,ככה זה יכול להתאזן,כמו כן יש בקרת יציבות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה ככה עובד?

פורסם

שכוכב בטיחות=2 כריות אויר?

אתה רוצה להגיד לי שהאלטו והיאריס שתיהן בטיחותיות באותה המידה ??

פורסם

אין קשר לכריות וכובי בטיחות,רכב עם תיכנון גרוע ו6 כריות אוויר יכול להיות סכנה.

בתאונה בצידית יכול להיות לאלטו יתרון,ביאריס הראש יפגוש בעוצמה את החלון,באלטו כרית אוויר.

פורסם

מה התקציב שלך?

לא חייבים משחק קצוות - יש באמצע פתרונות נוספים.

ולגבי ההשוואה - קשה להגיב בלי לקבל מידע על מצב האקזמפלר הספציפי. יאריס בת 10 יכולה להיות שחוטה עם 4 ידיים ו 220,000 ק"מ וגם בובה שנסעה 80,000 ק"מ וחנתה במוסך תת קרקעי...

היאריס לכשעצמה - מכונית סופר מוצלחת ומומלצת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תקציב- 37.

לא רוצה פיאט, אולי בגלל נסיון שלי בעבר מהפיאט אונו ואני יודעת שעבר מספיק זמן לצאת מהסטיגמה, אבל לא יכול

פורסם

דווקא פונטו ידנית יכול להיות פתרון לא רע בכלל. לגבי האלטו, היה כאן דיונים לאחרונה עליה.

נכון, רמת הגימור לא משהו, ולגבי הבטיחות כבר ענו לך, אבל מדובר ברכב שהוא חדש יחסית,

ומאוד חסכוני, כך שהסיכוי לתקלות ועלויות גבוהות הוא נמוך יותר.

היאריס רכב מצויין, אבל כמו שכתב לך שי, זה תלוי ברכב עצמו. אל תשכח שרכב שיוצר לפני עשור,

לא בדיוק באותו מצב שהוא יצא מהמפעל, וכך גם לגבי הבטיחות שלו.

כמו כן, כריות אוויר אחרי 10 שנים, לך תדע אם ואיך הן ייפתחו ;-)

פורסם
היי,

אני סטודנט שמחפש רכב חסכוני ואמין .

מצאתי בחיפושים את היאריס הידועה לשימצה במחיר שלה מול האמינות חיסכון בדלק ובטיחות

וגם את האלטו הידועה לשימצה בשל הבטיחות הנמוכה שלה מול החיסכון בדלק.

מאוד מתלבט. נוחות נסיעה היא לא שיקול

הנסיעות הם בעיקר בינעירוניות מכרמיאל ואוניברסיטת חיפה - כמעט כל יום וקצת גם בתוך כרמיאל

מה אתם ממליצים?

זה או יאריס 2003-4 בערך

או אלטו 2010 ידנית

מה דעתך על פיקנטו?

6 כריות אוויר

בטיחותי יחסית והרבה יותר רכב מהאלטו במחיר טוב

פורסם

אומרים שהוא פחות חסכוני.

יאריס לא הייתי קונה - סתם רכב במחיר מופרז. אמין בזמנו, 9-10 שנים עושות את שלהן ויש את הבלאי של הרכב מפאת גילו. ליאריס מחירון הזוי ומנותק לחלוטין מהמציאות.

אגב, לגביי הבטיחות: לא, לא כל כוכב שווה 2 כריות אוויר. פשוט האלטו נבחנה בתנאים אחרים מאלו של היאריס. עם השנים הEURONCAP משנה את צורת הבחינה של הרכב.

אבל הפיקנטו מצוינת לדעתי, אחת המכוניות הטובות במיני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...