Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:lol:שלום חברים

אבקש את עזרתכם בבעיה מעצבנת של זיוף טורים במנוע בנזין רנו קנגו 2006 בעמידה כשהמוע עובד יש זיוף טורים נמוכים

במיוחד בשיילוב הילוך d .הרכב אוטומט

החלפתי כויילים מקוריים וגם זה לא עזר כרגע המצב הוא שהמכונאים אומרים שהבעיה כניראה בראש מנוע ויש חשש שאחד השסתומים לא יושב טוב או שהוא עקום ושצריך להרים את הראש ולבדוק . אני עומד ליפני דילמה ולא יודע מה לעשות מיכוון שזאת הוצאה לא קטנה של מעל 2000 ש''ח אשמח לקבל את דעתם של מיקוצוענים בתחום שבאמת מבינים מאיפה הבעיה נובעת ומה הפיתרון לתעלומה רציתי להוסיף שישנה תופעה של התנעה קשה ובזמן התנעה המנוע כאילו נחנק ונתקע לשניה ואז מניע דומה לתופעה של מצבר חלש אבל המצבר תקין ! אודה לכם לתגובות .

פורסם
:lol:שלום חברים

אבקש את עזרתכם בבעיה מעצבנת של זיוף טורים במנוע בנזין רנו קנגו 2006 בעמידה כשהמוע עובד יש זיוף טורים נמוכים

במיוחד בשיילוב הילוך d .הרכב אוטומט

החלפתי כויילים מקוריים וגם זה לא עזר כרגע המצב הוא שהמכונאים אומרים שהבעיה כניראה בראש מנוע ויש חשש שאחד השסתומים לא יושב טוב או שהוא עקום ושצריך להרים את הראש ולבדוק . אני עומד ליפני דילמה ולא יודע מה לעשות מיכוון שזאת הוצאה לא קטנה של מעל 2000 ש''ח אשמח לקבל את דעתם של מיקוצוענים בתחום שבאמת מבינים מאיפה הבעיה נובעת ומה הפיתרון לתעלומה רציתי להוסיף שישנה תופעה של התנעה קשה ובזמן התנעה המנוע כאילו נחנק ונתקע לשניה ואז מניע דומה לתופעה של מצבר חלש אבל המצבר תקין ! אודה לכם לתגובות .

חסר שמן או מים

מה קשור מים ושמן מה עינין שמיטה להר סיני . יש מספיק שמן וגם מים לשמונה ימים :lol:

פורסם

ברור שיש קשר וכעת יש לבצע אבחון מסודר ולא ניחושים אז כנס למוסך שמכיר את הדגם שיבדקו פרמטרים עם סורק תקלות ויבדקו קומפרסיה ולייקג'

פורסם
ברור שיש קשר וכעת יש לבצע אבחון מסודר ולא ניחושים אז כנס למוסך שמכיר את הדגם שיבדקו פרמטרים עם סורק תקלות ויבדקו קומפרסיה ולייקג'

כבר בדקו עים מחשב יעודי של רנו והסורק תקלות לא הראה שום תקלה וגם בדקו קומפרסיה ולא מצאו בעיה בקומפרסיה אתה מוכן בבקשה להסביר יותר מפורט מה זה לייקג" ומה הקשר למים ושמן אים אתה מתכוון לסימני מים בשמן או סימני שמן במים אז אין הכל בסדר אודה לך אים תפרט יותר

פורסם

אם אין תקלות אז לבדוק ליקג' שזה נפילות לחץ כי יכול להיות שיש דליפת משסתומים או מזרקים לא תקינים

היה מורכב ברכב גז?

פורסם

הייתה לי את אותה בעייה של זיוף טורים ובסוף התברר שהמצבר מת תקול, החלפתי והסתדר

תנסה להחליף מצבר מאיזה חבר ותראה אוליי יסתדר

פורסם

שלום לך

אני לא כל כך הבנתי,ואין לי בעיה שתפנה אליי בפרטי.

מנסיון שלי צריך לראות פרמטרים במחשב. כי אין אפשרות אחרת.

יכול להיות בעיה במצערת אולי פיח,או אולי באמת משהו תקול בטיימינג או בדפייזר( תזמון משתנה)

תדבר איתי ואני אנסה לעזור

גיא

• תוכן חדש...