Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה עוד במצב טוב :D

נסיעה לאילת, מונית צהובה של ערבים דוהרת לכיווני במהירות לא חוקית בעליל ומהבהבת לי שאני אזוז...

הנהג המטומטם לא קולט...נאלצתי לבלום חירום ולרדת ל"שוליים".

פחד מוות-והוא עוד צופר לי המניאק!

אם אנחנו בוכים על תרבות הנהיגה של הישראלים, בואו לאיו"ש ותתרשמו מתרבות הנהיגה של הפלסטינים. אם התיאוריה שמדינת ישראל היתה שייכת לפלסטינים ואנחנו באנו לכאן, אז היו לנו מורי נהיגה מהמעולים שבקטגוריה. :?

סיפור אישי: אני נוסע בניידת גלויה (מתנדב במ"י). המיקום: צומת בית הערבה לכיוון צומת הלידו. בסיבוב שאחרי צומת בית הערבה: סיבוב ארוך וחד. אני על 80 בערך. פתאום צץ משמאלי נהג מונית צהובה גדולה (מרצדס ואריו). תוך שהוא צופר ומהבהב באורות הוא עוקף אותי בפס לבן. ואני עם כחולים דולקים. עצרנו אותו בצד ולהגנתו הוא טען שהוא ממהר לאסוף נוסעים מחוף ביאנקיני ושהם מחכים לו שם ולא נעים לו. מיותר לציין שהוא קיבל זימון לדין לבימ"ש עופר.

לא חזרו אליך מהמשטרה לעדכן אותך בטיפול במקרה?

אני שואל ברצינות ולא בציניות כי הם עושים את זה. לא יודע אם זה דבר חדש אבל כבר פעמיים שקיבלתי מהם טלפון "עדכון".

פעם אחת על טיפול במקרה שלי - נסיון גניבה של הרכב שלי.

פעם שנייה - דיווחתי על תיק יד שיושב על ספסל בלי אף אחד לידו. התקשרו אליי אחרי יומיים לעדכן אותי שהיו במקום ניידת סיור וחבלן וטיפלו בתיק.

מאוד התפלאתי על הטלפונים האלה, אבל שמחתי. אולי עוד תקבל טלפון כזה...

הדבר שהכי מעניין אותי זה מה היא חשבה לעצמה. זה היה בכוונה, זה היה בטעות, האם היא החליטה להמשיך נגד כיוון התנועה למרות שכבר הבינה את הטעות, או שהיא חשבה שכולם טועים והיא צודקת?

I'm buffled...

הם השתפרו. פתחתי כמה פעמים אירוע מוקד (כשמצלצלים 100...). אם זה היה בלילה - בשעה 8:00-8:30 קיבלתי הודעה שהאירוע טופל ושהם לרשותי בכל עת. אם זה במהלך היום, אז זה לאחר שהאירוע נסגר (ובדקתי את העניין).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לצערי אתה לא רחוק מהמציאות.קיימות במס' מקומות מצומצם בארץ גאטסו דו כיווניות שמצלמות גם חזית.אשמח אם מישהו מהחברים יוכל לשפוך אור על הגאטסו הדו כיווניות..

נראה שלך יש ידע נרחב בנושא אז שפוך את כל מה שיש לך :wink:

פורסם
... אני מגלה נהגת בסקודה פאביה זהובה נוסעת ישר לכיווני ...

סוף שבוע בטוח ונעים לכולם.

היות והכל נגמר טוב וללא אסון, אפשר לשאול בבדיחות דעת: לא הבנתי מי זהובה - המכונית הוא הנהגת?

טוב שאתה ונהגים אחרים הייתתם עירניים והתחמקתם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
דרור, למה שלא תעלה את הקטעים שאתה שר בהם לצינור לילה? אף אחד לא יסתכל על התאונות :)

אגב, שמעתי שאוסיין בולט מפעיל גאטסו בריצה.

לא הגיוני שהוא מפעיל גאטסו בריצה.

שיא העולם שלו היה 9.58 שניות ל100 מטר

עכשיו, במידה והוא היה מתחיל לרוץ ישר מהמהירות המקסימלית שלו ללא הזמן שלוקח לו להאיץ בהתחלה

המהירות שחו היתה 10.438 מטר לשניה, זאת אומרת 37.5768 קמ"ש (בהנחה שהוא רץ במהירות קבועה מההתחלה של המסלול)

אז גם אם נקצין את זה יותר לעניין של תאוצה והכל

ואני אומר ממש נקצין, מקרה של 40-45 קמ"ש,

עדיין שום מצלמה לא תצלם אותו.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
נראה שלך יש ידע נרחב בנושא אז שפוך את כל מה שיש לך :wink:

Amiger, אכן יש לי ידע מסויים ומה שידעתי שיתפתי, תבדוק בשרשורים שונים שרצים כאן .

לגבי הדו כיווניות הידע שלי די מצומצם ואני יודע רק את מה שהוזכר בשרשור ולא מעבר לכך כרגע..

אני חושב שעל כל בעלי הרגל הכבדה ללמוד כמה שיותר מידע על אמצעי האכיפה ושיטות הפעולה ע"מ לשמור על הרישיון,כמובן שאין 100% ואיניני אומר לי זה לא יקרה אותי לא יתפסו(לראייה יש לי מס מצומצם של עבירות מהירות)..טפו טפו טפו:-)

האויב הגדול ביותר של הנהג הממהר הוא שאננות, דווקא בפעמים שנתפסתי זה היה באזורים שאני מכיר ויודע היכן אוכפים.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
לא הגיוני שהוא מפעיל גאטסו בריצה.

שיא העולם שלו היה 9.58 שניות ל100 מטר

עכשיו, במידה והוא היה מתחיל לרוץ ישר מהמהירות המקסימלית שלו ללא הזמן שלוקח לו להאיץ בהתחלה

המהירות שחו היתה 10.438 מטר לשניה, זאת אומרת 37.5768 קמ"ש (בהנחה שהוא רץ במהירות קבועה מההתחלה של המסלול)

אז גם אם נקצין את זה יותר לעניין של תאוצה והכל

ואני אומר ממש נקצין, מקרה של 40-45 קמ"ש,

עדיין שום מצלמה לא תצלם אותו.

זו הייתה בדיחה, אבל סחתיין על החישוב, כל הכבוד :)

לדעתי הוא גם לא מספיק כבד כדי להפעיל אותה בעזרת פסי הדריכה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...