Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות רכב יונדאי קופה בתשלומים ממגרש מכוניות בצפון הם נשמעים אמינים מוכנים להתחייב על כל חלקיק באוטו .

והאוטו עצמו נדיר 40K קילומטר שלחו לי תמונות הוא במצב טוב.

עכשיו הרבה אנשים אמרו לי להתרחק רציתי לדעת למה? ואם אפשר בכל זאת לנסות כי אני ממש מתפתה.

פורסם

הסכוי למצוא מציאות במגרש מכוניות הוא בערך כמו הסיכוי שתמצא את גוליה רוברטס בתל ברוך

(תחפש בגוגל את "אישה יפה" אם אתה לא בגיל המתאים)

יכול להיות שזה בסדר, אבל הסיכויים נגדך

פורסם

מאיזה בחינה?

הרכב נראה ממש שמור - 40K קילומטר אין הרבה תוספות

אין תאונות (לא נבדק בנתיים) לא משועבד . קוסמטיקה ניראת דיי טובה, מתחייבים על הכל.

מה האינטרס שלהם? עם הכל נבדק ?

אולי אני תמים אבל נראה עסקה משתלמת אולי תאיר את פניי אני אשמח.

פורסם
מאיזה בחינה? מהבחינה שרכב במצב טוב יימכר ליד פרטית או יעשה דרכו לאחת מחברות הטרייד אין המוכרות והגדולות. בד"כ למגרשים "אנונימיים" מגיעות מכוניות קרועות.

הרכב נראה ממש שמור - 40K קילומטר אין הרבה תוספות

אין תאונות (לא נבדק בנתיים) לא משועבד לא נבדק? אז תצנן את ההתלהבות עד אחרי הבדיקה, במכון ש-א-ת-ה בוחר.

קוסמטיקה ניראת דיי טובה, מתחייבים על הכל.זו בדיוק הדרך לפתות - להראות רכב "מדוגם" מבחינה חיצונית.

מה האינטרס שלהם? עם הכל נבדק ? האינטרס הוא למכור. זה הכל. כמו שאתה יודע, כשמישהו מוכר לך משהו (לאו דווקא מכוניות)אז הוא מראה לך הכל ורוד.

אולי אני תמים אבל נראה עסקה משתלמת אולי תאיר את פניי אני אשמח "תאיר את עיניי" ולא "את פניי" :wink:

תשובות בגוף הציטוט

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

לצערי בעלי המגרשים הם לא תמיד אנשים ישרים,והם עושים המון קומבינות עם המכוניות שנמצאים ברשותם על מנת למכור ברווח,כמו הורדת ק"מ וכול מיני קומבינות במנוע והכי חשוב שיש להם המון קומבינות עם מכוני רישוי על מנת להעביר טסטים ולצאת טוב בבדיקת רכבים. אז קח את זה בחשבון כאשר אתה קונה רכב ממגרש. בהצלחה!

פורסם

"כבדהו וחשדהו" -

תלך למקום, תדרוש מהם שאם יש ליקוי מהותי ברכב אזי עלות הבדיקה עליהם (אם הרכב באמת במצב כל כך טוב לא אמורה להיות בעיה שהם יסכימו לכך).

כמו שאמרו תלך למכון בדיקה שאתה בוחר.

תבדוק היטב את הרכב גם אתה - מזגן, אורות, רדיו, וכו'.

תבדוק את הקילומטרז' ברשיון הרכב - ההפרש בין המצב הנוכחי לבין מה שכתוב שם אמור להיות נמוך אם האוטו עומד במגרש ולא נוסע.

אין מה לעשות , ברוב המקרים שעסקה נראית "טובה מדי מכדי להיות אמיתית" - היא לא כזו.

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם

אוקי תודה רבה

אני כבר אמשיך הלאה.

ועוד שאלה - רכב ממגרש ליסינג כבר יותר טוב? או שזה אותו פרצדורה ?

פורסם

לפתוח השרשור - אתה מאוד תמים....

חבר שלי ראה טיוטה יאריס במגרש והתלהב בדיוק כמוך... ברור לך שאמרו לו שהאוטו שמור מטופל ובחיים לא עבר תאונה...

נתן אלף ש"ח פקדון ולקח את האוטו לבדיקה במכון שהוא בחר... תנחש מה יצא בבדיקה?

נכון - שאסי.... אז אל תתלהב יותר מדי, רוב הסיכויים כמו שרשמו מעלי אם הרכב היה שווה משהו היה נמכר בפרטי/טרייד אין.

אגב, שמת לב שכל המכוניות במגרש נוצצים... כי יש שם בחור על קיטור שכל תפקידו הוא זה לנקות עד שזה נראה חדש.:lol::lol::lol:

• תוכן חדש...