Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המצת לא עובד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

דייהטסו שרייד סדאן שנת 99'. מצת לא תקין בהפעלת מטען לרכב. אני כן מצליח לחמם את המצת, אך משום מה הכבל הטענה שלי כבר לא תקין. החלפתי כבל, וגם בדקתי את תקינתו במחשב והוא עובד. אולי זה השנאי מצת-USB נקבה אבל אני בספק.

מה הפרוצדורה על מנת לבדוק את תקינותו ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

לא הבנתי המצית מתחממת, אבל המטען לא מטעין?

אתה בטוח שהמטען תקין?

אם אתה מעשן, תבדוק אולי נפל שם אפר\לכלוך והוא יוצר נתק.

פורסם
לא הבנתי המצית מתחממת, אבל המטען לא מטעין?

אתה בטוח שהמטען תקין?

אם אתה מעשן, תבדוק אולי נפל שם אפר\לכלוך והוא יוצר נתק.

בדיוק.

המטען תקין

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אגב אצלי אותה בעיה . פירקתי את המצת כולו , עשיתי לו ניקוי טוב כולל טבילה בנפט ושוב ניקוי וייבוש אך ללא הצלחה.

ניסיתי את זה עם מטען אחר וזה עבד - לפעמים מטענים מסויימים "דקים" או קצרים מדי בשביל המצת

במיוחד שמדובר במצת ישן

פורסם

מוזר מאוד, לא קרה לי בחיים ולא הגיוני שיקרה.

בדקת ברכב אחר שהמטען פועל? (למה המטענים האלה, במיוחד החברות שטחים נהרסים לפעמים).

אופציה טובה זה לקנות מפצל מצת, אני קניתי בארץ, אפשר ועדיף באיביי (זול), אתה מחבר אותו למצת ויש לו כבל ארוך ומתחבר למפצל.

יכול ליהיות שעם מפצל זה יפעל.

אם כבר הזכרתי את המפצל, אז ברובם הגדול של המפצלים, אסור לחבר את המצת למפצל! (לא יודע מה הסיבה, אבל אסור).

פורסם
פיוז בדקת?

חיובי. הפיוז תוקן לפני חודשיים.

אוקיי, נקח מחבר שלי מטען שעובד אצלו ברכב עידנים. נחזור לעדכן, תודה על התתייחסות!

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...