Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב שוב אני לא מוצא את עצמי .

מלא התלבטויות לא יודע מה לעשות .

אני באוקטובר הקרוב אני מתחיל לימודים ואני מתכון לקנות רכב שישמש אותי אך ורק לנסיעות ללימודים נסיעה של 20KM(ראשון - תל אביב) מראשון עד חמישי. סה"כ 40 - 50 KM ביום .

אז ככה התקציב : 35-40K

דרישות : אוטומט , חסכן , אמין.

לא חשוב : איכות נסיעה , גדול \ קטן , מהיר איטי , יפה ,מכוער , ספורטיבי וכל הדברים שבצד ..

בהתחלה הייתי נעול על פולו אבל הבנתי שהחלפים שלהם והטיפולים שלהם יקרים בהרבה מרכבים אחרים .

ראיתי פיגו 206 במצב נדיר אבל לא קניתי כי ראיתי הרבה בפורום שטוענים שהרכב לא אמין מהשנים 2004 ומטה.

דפדפתי הרבה בזמן האחרון ראיתי פיאט פונטו ספייס נראה אחלה של אוטו . מה אתם אומרים ? כנ"ל לגבי הגרנדה .

בעיקרון אם יש עוד הצעות של רכבים אני אשמח מאוד . תודה רבה לעוזרים .

פורסם

אוטומט, חסכוני ואמין זה סיריון. בתקציב שלך אולי תצליח לגרד אחת יוצאת ליסינג (רובן כאלה) מ-2008.

אני חושב שגם רכב מיני כמו יונדאי I10 יתאים לדרישות שלך או אולי אפילו אלטו שתהיה מאוד חסכונית.

פורסם

חבל שירדת מהפולו. רכב מצויין , אמין וחסכוני.

הטיפולים יקרים למי שעושה במרכזי.

המון מחברי הפורום פה ממליצים ומטפלים אצל מוסך רון במסגר תא.

אל תשלול.

לגבי ה206 אולי הטיפולים יהיו זולים. אבל תיבת ההילוכים שם היא לא מהאמינות שיש במיוחד אם לא בוצעו טיפולים שוטפים.

לגבי הפיאט אין לי מושג פרט לכך שהשוק שלה גרוע.

לסיכום,

כל היתרונות מצביעות על הפולו.

בהצלחה

פורסם

השוק של הפונטו גרוע?

ספייס אוטומטיות במצב טוב נסחרות במחירים שמעל המחירון וקשה מאוד להניח את היד על אחת כזאת במצב סביר.

הגרנדה כבר צויידה בגיר רובוטי שפחות אהוב על הישראלים וסובלת מצניחת מחירון ומביקוש נמוך לעומת הספייס.

פורסם

תודה רבה לעונים אשמח לשמוע עוד קולות .

שאלה שעלתה לי עכשיו האם כדאי לחזור שוב לכיוון של הפולו ? יש איזה שנים מומלצות שכדאי להתמקד עליהם ?

150KM לפולו זה המון ?

תודה רבה.

פורסם
השוק של הפונטו גרוע?

ספייס אוטומטיות במצב טוב נסחרות במחירים שמעל המחירון וקשה מאוד להניח את היד על אחת כזאת במצב סביר.

הגרנדה כבר צויידה בגיר רובוטי שפחות אהוב על הישראלים וסובלת מצניחת מחירון ומביקוש נמוך לעומת הספייס.

1+.גם ספייס ידנית 2006של אחותי נמכרה במחירין פחות אלפייה תוך עשרה ימים,ועם קצת סבלנות גם היתה מקבלת מחירון.כמובן שהיא השתדרגה לפונטו חדשה יותר.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

בתור בעלים לשעבר של פונטו ספייס ובעלים נוכחיים של גרנדה פונטו

אני ממליץ בחום על הפונטו ספייס (גיר רציף בלבד!!)

ואני לא ממליץ בכלל על הגיר הרובוטי. הוא מלא מחלות וממש יקר לתקן אותו.

בעבר נאלצתי להחליף רובוט לפונטו ספייס שלי ברובוט משופץ (משופץ! לא חדש!) בעלות כוללת של 3600 ש"ח

לעומת זאת, הגיר הרציף של פיאט הוכיח את אמינותו, ובנוסף הוא מגיע בפונטו ספייס החזקה יותר (ה80 כ"ס, דגם ה ELX, ולא ה60 כ"ס SX)

לגבי הגרנדה פונטו, כיום אני בעל גרנדה פונטו ידנית ואני מאוד מרוצה מהרכב, אך אם ברצונך רכב אוטומטי, לא הייתי ממליץ על הגרנדה, מכיוון שכולן מגיעות עם גיר רובוטי.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
תודה אחי על התשובה ..

אתה נוסע על פולו היום ??

כן, אני נוסע על פולו 2010.

לפני כן הייתה לי פולו 2008.

שתיהן מצויינות.

אמרתי לך, אל תהסס בכלל! רכב מצויין , אמין , חסכוני וסחיר.

שבוע מבורך

פורסם
אז פיאט פונטו ספייס אוטומט לפי מה שאתה אומר תוכל להתאים לי ? מה ההבדל בין ספייס לבין הפונטו הרגילה ?

"פונטו רגילה" זה פונטו דור ראשון, שווק בארץ עד שנת 2000

פונטו ספייס זה הדגם המחליף, שווק בארץ החל משנת 2001

פונטו דור ראשון לא קיימת בגרסה אוטומטית *

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

לאור הדרישות שלך מהרכב-

ממליץ לך בחום על טויוטה יאריס! בתקציב שלך אתה יכול לקנות אחת בשנתון 04-05,

מבלי להיבהל שהוא לא חדש. הרכב מאוד אמין ולא יקר לאחזקה.

• תוכן חדש...