Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תרצו, שנו את הכותרת.

בימים האחרונים אני שם לב שYNET והאתר שלהם XNET שמים סדרה של כתבות שהפואנטה שלהם היא:

"איך X הפך\ה מסלבריטאי\ת טוב\ה לחתיכת חרא"

הנה דוגמאות:

קפטן טינופת: כך הפך ג'וני דפ מחתיך־על לאיש הכי מלוכלך בהוליווד

איך הפכה גווינית' פאלטרו לאישה הכי שנואה באמריקה?

איך הפכה מילה קוניס מהבחורה הסקסית בעולם לשק חבטות?

מה נסגר איתם?

מה זה הXNET הזה? זה אתר של חרא?

לא אכפת לי שיעשו מה שבא להם אבל אני רוצה חדשות אמיתיות והם תוקעים לי באמצע העמוד כתבות רכילות זולות שלא מעניינות אף אחד.

והכי דפוק זה שהכתבות שלהם גם מוגזמות לחלוטין.

דעת הקהל על שלושת האנשים האלו (ועל עוד כמה שיש עליהם כתבות) בכלל חיובית מאוד.

פורסם

השאלה האחרת היא את מי זה מעניין?

מה שכן מעניין וזוועתי לא פחות היא הכתבה הבאה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4365923,00.html

אם תקרא את סעיף 1, רשום שם "כמה קשה לשכור דירה היום". כשהכתבה פורסמה אתמול היה כתוב "כמה קשה להשכיר דירה היום". זה פשוט ביזיון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כן, גם אני הבחנתי בכך.

הבעיה שזה נפוץ בכל האתרים. חלק משיטתם למשוך קוראים (שעל רמתם ניתן להתווכח).

באתר "וואלה" שאני דווקא אוהב לפקוד, שמים לך בתוך הנושאים הקטנים (ספורט, תרבות וכו') כותרות מפוצצות, ואח"כ אתה נכנס לכתבה ורואה ששלפו חלקיק ציטוט, או שרשמו כותרת שמתארת רק פן אחד בכתבה.

או לדוגמא, באתר של ספורט5 שאמור להיות האתר המקצועי ביותר בארץ בענייני ספורט, משחילים כל מיני פינות רכילות או תמונות של בחורות מעורטלות יותר או פחות. זה מוריד מערכם בעיניי.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

בדיוק, שזה לא מעניין אף אחד.

הם פשוט כותבים שטויות ומבחינתי זה פשוט מפריע לי לראות מה באמת קורה בעולם.

חוץ מזה שנראה לי שמי שזה מעניין אותו לא קורא חדשות, ואולי לא קורא בכלל.

אגב, שגיאות הכתיב שלהם פשוט מזעזעות. אין כתבה אחת בלי שגיאות. ראבק, אתם ארגון של עשרות או מאות אנשים! אין מישהו שיפקח על כתבה לפני שמעלים אותה?

פורסם

יוסי אם זה מפריע לך אז אל תכנס לכתבות (ועוד כתבות רכילות).

YNET ודומיו הם אתרים שמטרתם העיקרית היא לייצר "טראפיק" באתר לטובת הכנסות מפרסום.

אין שם איכות, אין דיוק, אין בדיקת עובדות. מה יש? כותרות מעוררות פרובוקציות להמונים והרבה קשקשת.

זה מה שהעם אוהב וזה מה שהעם מקבל.

פורסם

בוואינט המצב עוד טוב. בוואלה יש באופן קבוע כתבות על סלבריטאים שכביכול התברר שהם עושים אורגיות, חבריהכנסת שעושים מסיבות סאדו מאזו וכדומה, וכל זה בלי להזכיר שמות, כך שאני בטוח ב99% שהרוב שם זה סתם המצאות שלהם כדי למשוך קוראים....

פורסם

כן ,מעולם לא הבנתי באמת את הכתבות בוואלה על:

"פליט ריאלטי שלא נחשוף את שמו מתוכנית שלא נחשוף את שמע נצפה מסתובב עם כוכבנית שלא נחשוף את שמע"

מה המטרה פה? זה בעצם משפט שלא אומר כלום.

פורסם
יוסי אם זה מפריע לך אז אל תכנס לכתבות (ועוד כתבות רכילות).

YNET ודומיו הם אתרים שמטרתם העיקרית היא לייצר "טראפיק" באתר לטובת הכנסות מפרסום.

אין שם איכות, אין דיוק, אין בדיקת עובדות. מה יש? כותרות מעוררות פרובוקציות להמונים והרבה קשקשת.

זה מה שהעם אוהב וזה מה שהעם מקבל.

צודק, צודק ושוב פעם - צודק.

מי בכלל נכנס לשם? למה לספק מזון ופרנסה לכזה אתר מאעפן? כול כולו צהבהבות אחת גדולה.

פורסם

יוסי, אתה כמו דג שמתלונן שהפתיון לא טעים לו אחרי שכבר נתפס בחכה, תחליף אתר חדשות - יש מספיק אתרים אחרים שהם לא ואללה וואיינט.

ובכלל, איך משפיעה על החיים שלך תאונת שרשרת בגרמניה, רעידת אדמה בזימבבואה ורצח שוטרים במכסיקו?

כי את כל השאר אפשר לקבל במבזק של 6 בערב בטיוי, או באפליקציה של חדשות 2.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...