Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי מערכת קומפוננטים 2 WAY עם מגבר 4 ערוצים וסאב

כמו בכותרת, יש לי רעש סטטי "טססססססס" מעצבן שמתחזק ככל שאני מעלה את הגין במגבר. הוא מתחזק גם באופן משמעותי כשאני מפעיל את הווישרים. אין שינוי בעוצמת הרעש בכיבוי והדלקה של האורות. כשהמנוע פועל שומעים את הרעש יותר חזק אבל שומעים אותו גם כשהמנוע כבוי.

כשמנתקים את הRCA מהHU עדיין יש את הרעש סטטי, אז המקור לרעש הוא המגבר ולא הHU.

כשמנתקים את הRCA מהמגבר הרעש נעלם

הקטע המוזר הוא שרק הטוויטר השמאלי מוציא את הרעש הזה.

עוד כמה פרטים שאולי יעזרו.

הכבלים של הRCA עוברים בצד הנגדי לצד שבו עובר הכבל + (הם עוברים ביחד עם הכבל רימוט)

הכבל פלוס עובר בצד שמאל של הרכב (אוטו הצד של הטוויטר הסורר)

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה!

פורסם

ערכתי : לא קראתי את הנושא שלך עד הסוף, אם רק טוויטר שמאלי עושה רעש והרמקול לא, אז הבעיה לא בRCA.

אם רק הטוויר עושה רעש אז או שהוא נשרף או שיש רעש סטטי מכבל הפלוס או בעיה בקרוס.

1) תנסה אולי להרחיק את הכבל של הטוויטר מכבל הפלוס או להרחיק את הטוויטר עצמו אם זה אפשרי, תבדוק אם הרעש נחלש או מתחזק. (אם אין שינוי סימן שהבעיה במשהו אחר , תבדוק את אופציה 2)

2) אם יש לך אפשרות לחבר את הטוויטר הימני לקרוס השמאלי ולבדוק אם הרעש נמשך זה יכול לעזור - אם אין רעש סימן שהבעיה בטוויטר (שללנו בעיה בקרוס ושללנו בעיית רעש סטטי מכבל הפלוס).

אם שני הבדיקות הראשונות לא הראו תוצאות אז כנראה הבעיה היא בטוויטר, אם אתה יכול תחבר אותו לקרוס הימני ותבדוק אם הרעש נימשך.

פורסם

אני לא חושב שהבעיה בטוויטר בגלל שכשמנתקים את הRCA מהמגבר אז אין רעש

בדקתי עכשיו עם כבל RCA אחר (כבל קצר רגיל כזה של טלויזיה) שחיברתי לMP3. שומעים עדיין את הרעש.

יכול להיות שהרעש מגיע מהיציאות RCA אולי ההארקה של הם לא טובה?

אפשר אולי לחבר כבל מהמינוס של הRCA ו"להתעלק" על ההארקה שיוצאת מהמגבר?

פורסם

עדכון:

אחרי בדיקה שניה.

מסתבר שגם הטוויטר השני מוציא את הרעש הסטטי.

החלפתי גם לטוויטרים אחרים וגם הם עושים את הרעש הזה.

גם אחרי החלפה של כבל RCA וניגון ישירות מMP3 יש רעש ססטי.

זה אומר שכנראה המגבר אשם בתקלה.

אני רק מציין שכן שומעים מוזיקה אבל ככל שמגבירים את הגיין הרעש מתחזק.

עזרה? מישהו?

פורסם

אפשר לחבר את הטוויטרים ישירות ולא דרך הקרוס..

אולי יש לך זימזום בתדרים גבוהים.

לפי דעתי עדיף שחכמים ממני יקראו את השרשור ויגיבו

פורסם

כמו שזה נשמע את עובד פסיבי, והגיין כנראה גבוה מידי, תוריד גיין ותראה אם הרעש נעלם.

ייתכנו גם הארקות לא טובות אולי ה(-) של המגבר לא מחובר מספיק טוב לגוף הרכב.

איזה עובי הכבלים של המגבר?

• תוכן חדש...