Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגיר טויוטה ורסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניסיון העבר מלמד שבעלי טיוטה לא מדווחים על תקלות הרכב שלהם "אמין" .

לחץ על המוסך בטח יחתימו אותך על סודיות ויחליפו לך.:lol:

חה , חה, חה.

לא רק שאתה לא מפסיק להגיד שטויוטה לא אמינה וכמה היא גרועה בצורה שאפילו תינוק יחשוד בזה, ולא בא לי להגיד לך למה אני מתכוון, אתה גם נוסע ברכבים צרפתיים\גרמניים ואתה מעז לדבר. איפה הכבוד?

סליחה מחברי הפורום, פשוט הבנאדם הזה מעצבן אותי ברמות אדירות, אני מודה שדיברתי על טויוטהי ותר מדי בפורום הזה אבל גם הפסקתי והשכלתי שהגזמתי קצת, לעומת זאת הבחור הזה עושה בדיוק ההפך, רק ממציא שטויות וממשיך ללכלך על החברה הזו ביחד עם הכנופייה שלו באתרי רכב אחרים.

פורסם
לקח לסוכנות/מוסך שנתיים לטרטר אותי ובסוף הלכתי למוסך אחר,moor

שנתיים?

זהו?

:shock:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שני מישתמשים חדשים מגיבים שניהם הודעות ראשונות עם בעיות זהות..אהמ..אהמ..מישהו רוצה ללכלך על יבוואן טויוטה:roll:

יכול להיות ששרשור זה קשור בצורה כלשהי לשרשור של הסיאט לאון התקולה?

לפתוח השרשור,בבקשה תספק עוד פרטים.

פורסם

האם יש מצב שהסעפת בוורסו היא כמו בקורולות של השנים 03-07? אם כן, ייתכן שאחד מתריסי הפלסטיק השתחרר לו וגורם לרשרוש.

לי הייתה קורולה במשך 5 שנים והיא היתה אמינה מאוד. היא הועברה במשפחה. הבעיה הגדולה הופיעה לפני שבועיים בזמן תאונה, כשהרכב לא עשה את עבודתו. אנחנו בהתדיינות מול היבואן ואני מאוד מקווה לשתף את חבריי הפורום בפרטי המקרה עם תמונות מאוד בקרוב.

פורסם
שני מישתמשים חדשים מגיבים שניהם הודעות ראשונות עם בעיות זהות..אהמ..אהמ..מישהו רוצה ללכלך על יבוואן טויוטה:roll:

יכול להיות ששרשור זה קשור בצורה כלשהי לשרשור של הסיאט לאון התקולה?

לפתוח השרשור,בבקשה תספק עוד פרטים.

אני מבין שאתה מהוותיקים פה. איך פספסנו אותך כל השנים?! הפוסל במומו פוסל.

פורסם

אושריקו,גוני בוי TROY ואחרים שחושבים שאני מתחזה או איזה משועמם בפורום,

אני מקווה שימצאו את התקלה ואז אני יוכיח לכל החברים בפורום

שיש אנשים תמימים שדוברים אמת בפורום זה.

כרגע ,אני מוזמן לסוכנות היום שוב לנסיעה עם סוכן של טויוטה,מקווה שזה יגמר היום.

שבוע טוב.

פורסם

1367730972.jpg

גוני,אולי אני לא וותיק פה אבל אני לא היחיד שביקש עוד משהו מעבר למה שפותח השרשור כתב.

הוא יכול גם לכתוב שהרכב הצמיח כנפיים,גם אז לא תבקש הסבר?

אולי זו

קובי

:-)

פורסם
חה , חה, חה.

לא רק שאתה לא מפסיק להגיד שטויוטה לא אמינה וכמה היא גרועה בצורה שאפילו תינוק יחשוד בזה, ולא בא לי להגיד לך למה אני מתכוון, אתה גם נוסע ברכבים צרפתיים\גרמניים ואתה מעז לדבר. איפה הכבוד?

סליחה מחברי הפורום, פשוט הבנאדם הזה מעצבן אותי ברמות אדירות, אני מודה שדיברתי על טויוטהי ותר מדי בפורום הזה אבל גם הפסקתי והשכלתי שהגזמתי קצת, לעומת זאת הבחור הזה עושה בדיוק ההפך, רק ממציא שטויות וממשיך ללכלך על החברה הזו ביחד עם הכנופייה שלו באתרי רכב אחרים.

כמו שכתבתי כבר רכשתי טיוטה לא מזמן ואפילו רובוטית כך שלהגיד שדעתי מוטה ומגמתית זה שטות.

מה שכן טיוטה אמינה בדיוק כמו כל רכב שהכרתי עד היום ולא יותר, רק מה שמפריע לי זה שמדובר בצברה שהסתירה תקלות בטיחותיות הרבה פעמים מלקחותיה בעבר ובהווה ועשתה זו בשיטתיות .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא להאמין,כרגע קבלתי טלפון מ"מחלקת תלונות" של טויוטה בעניין התלונה שלי על מוסך שרות

טויוטה בגלל הרעשים מהמנוע ואותה נציגה מספרת לי שהם קבלו תגובה למכתבי מהסוכנות המדוברת

וכמובן אותה סוכנות טוענת שהתלונות שלי מופרכות והכי מרגיז ש"מחלקת התלונות" אומרת לי שהם לא מתערבים

ואם יש לי מה לומר או לטעון אני צריך לעשות זאת מול אותה סוכנות שעליה התלוננתי,

בקיצור מחלקת תיווך תלונות ולא שרות לקוחות,מה שמצער אותי שבכלל רכשתי רכב מחברה זו.

פורסם
לא להאמין,כרגע קבלתי טלפון מ"מחלקת תלונות" של טויוטה בעניין התלונה שלי על מוסך שרות

טויוטה בגלל הרעשים מהמנוע ואותה נציגה מספרת לי שהם קבלו תגובה למכתבי מהסוכנות המדוברת

וכמובן אותה סוכנות טוענת שהתלונות שלי מופרכות והכי מרגיז ש"מחלקת התלונות" אומרת לי שהם לא מתערבים

בקיצור מחלקת תיווך תלונות ולא שרות לקוחות,מה שמצער אותי שבכלל רכשתי רכב מחברה זו.

אבל למה לקח שנתיים להתעורר???????

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

תפנה לטויוטה יפן,זה ברוב המקרים עוזר במקרים שהיבואן הישראלי מחליט להפסיק לתת שירות למכוניות ה"אמינות" שלו.

• תוכן חדש...