Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי ספארק 2011,

אני עומד לפני טיפול 30K, לפי מפרט הטיפול אמורים להחליף פילטר מזגן.

מחירו עומד על 133 ש"ח לפני מע"מ.

א. האם יש הבדל בין הפילטר שיש במוסך מורשה שברולט לבין אותו פילטר שמוכרים באיביי שעולה 50 ש"ח כולל משלוח?

ב. האם אני יכול בטיפול לוותר על ההחלפה של הפילטר הנ"ל?

ג. לפי היצרן מחליפים מסנן אויר פעם ב60K ק"מ, יש בעיה להחליף לפני?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אם הפילטר שבאינטרנט הןא מקורי כמו הפילטר של המורשה אתה יכול להזמין אין בעייה. אין הבדל בניהם. אתה לא חייב להחליף אבל אם זה משהו שתלוי בהגדרות היצרן אז אתה צריך לקחת בחשבון שאם ייגרם נזק כל שהוא בגלל שלא החליפו פילטר זה יהיה על אחריותך.

פורסם

נזק כמו מה יכול להיגרם כתוצאה משימוש בפילטר מזגן לא מקורי?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

פילטר מזגן זה באמת החלף האחרון ברכב שצריך להקפיד ולרכוש מקורי. הסייג היחיד הוא לגבי פילטרים עם פחם פעיל, וגם זה לא ביג דיל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

א. אין לי אפשרות לדעת ולהשיב -לא מכיר את המוצרים שנמכרים באינטרנט

ב. חיובי, אבל חבל לקראת הקיץ לסבול מאיכות מיזוג לקוייה...

ג. אין בעיה-ואפילו מומלץ אם נוסעים באיזורים מאובקים או חמים במיוחד

פורסם

אם כך למה לשלם 150 ש"ח על פילטר מזגן אם אפשר לקנות אחד ב50 ש"ח.

פורסם

מחיר קצת מוגזם לפילטר..

בכל מקרה פילטר שהוא לא מספיק טוב פשוט יסנן פחות טוב כך שיחדור לך יותר ליכלוך לסוללת המזגן (רדיאטור איבוי) שיגרום לזרימת אויר פחות טובה. בקיצור יהיה לך יותר חם

אם לא להחליף את הפילטר הזה בכלל אז הסוללת איבוי תסתם ולא יהיה זרימת אויר בכלל (לא תרגיש שיש מזגן) ויגרום שנוזל יחזור למדחס מה שבסופו של דבר יהרוס לך את המדחס

פורסם

מה ההבדל בין פילטר נייר לבין פילטר מבוסס סיבי פחם?

פורסם

לא קשור לעמידות, את שניהם יש להחליף באותה התדירות.

פחם פעיל הוא חומר נקבובי מאוד מה שמייצר לו שטח פנים גדול ללכוד מזהמים שונים. מאחר וכימיה ואני מעולם לא היינו חברים טובים, כל שאני יודע הוא שחומר שעובר דרך פחם פעיל עובר סינון + שינוי כלשהו ולרוב חומרים שעברו סינון בפחם פעיל פחות מזיקים לנו. פילטרים של פחם פעיל יש במסנני מים, מסכות אב"כ, קולטי אדים וכו'.

זכור לי פרק מאחד מתוכניות "השורד האולטימטיבי" בערוץ דיסקברי שהוא לקח שאריות מהמדורה שלו, שם בתוך גרב וסינן דרכם מים. הוא טען שמים שעברו סינון דרך הפחם בטוחים לשתייה. אוקיי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר תודה על ההסבר. אני חושב בכול מקרה שניתן לחסוך מאה ש"ח.

• תוכן חדש...