Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

יש לי פג'ו 206 שנת 2003 ואני רוצה לקנות עכשיו זוג קומפוננטים חדשים, מישהו יודע מה המידה שאני צריך ?

ועוד שאלה, מבחינת סוג מוזיקה אני שומע הכל אבל בעיקר האוסים ומוזיקה עם באסים (גם באסים עמוקים של מוזיקה שחורה), והתקציב שלי הוא 600 - מקסימום 700 שקל לקומפוננטים, וראיתי את ה - Dotech MKII 6 Morel שעולים 725 - הם שווים את המחיר ? ובכללי איך הרמקולים ? ואם יש למישהו הצעה אחרת אני אשמח לקבל אותה :)

תודה מראש לעוזרים ! :wink:

פורסם

הדגם שציינת אם אני לא כבר לא מייצרים

יד שנייה רלוונטי עבורך?

לגבי מידה לדעתי 6.5 רק שים לב לדעתי יש בעיה עם עומק שם

פורסם

את האמת שגם אני חשבתי על MOREL TEMPO 6, אבל למישהו יש אולי המצלה אחרת כי אני רוצה לשמוע על עוד דעות ? (מזכיר שתקציב הוא עד 700 ש"ח)

פורסם

אתה מוזמן לקפוץ לפורום יד שניה ולבדוק מה מוצע פה למכירה

אפשר גם לחפש ביד 2 מאמין שיש שם כמה דברים מעניינים

פורסם

למה גולשים כותבים שאין יותר מורל טמפו 6 למכירה חדש? הקומפוננט המדובר מפורסם בזאפ על ידי כמות לא קטנה של חנויות.

האם יכול להיות שהם מוכרים יד שניה? לא ממש נראה לי.

אני שוקל לרכוש אותם בימים הקרובים, חדשים מהקופסא.

נוהג בפיג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2007.

פורסם

אפשר לרכוש Morel Tempo 6 חדשים, חבר שלי קנה זוג חדש לפני שבוע.

אז יש למישהו המלצה על סט קומפוננטים טוב בתקציב של עד 700 שקל ? (למעלה רשמתי את סוג המוזיקה שאני לרוב שומע)

פורסם

יש לך פה בפורום למכירה סט של דוטק אובשיין שזה רמה מעל ב600-650 שקל

למה שלא תבדוק את זה? לדעתי יותר כדאיי

• תוכן חדש...