Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מצאתי בראבו 09 מגניפיקו עם 79000 ק"מ יד שניה, יד ראשונה הייתה חברת ליסינג עם 0 ק"מ. ראוי לציין שנראה שהרכב שמור מאוד וכמובן שעוד לא הספקתי לבדוק אותה במכון.

לוי יצחק לאחר שקלול עומד על 50200 בעוד שמוכר הרכב מבקש 55 לפני מיקוח...

במידה והכל בבדיקה יוצא פיקס מה יהיה שוויו הריאלי של הרכב?

פורסם

ק"מ גבוה, יד ראשונה מליסינג 0 ק"מ.. באיזה סרט הוא חי שהוא מבקש מעל המחירון ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
ק"מ גבוה, יד ראשונה מליסינג 0 ק"מ.. באיזה סרט הוא חי שהוא מבקש מעל המחירון ?

לנסות למצוא את הפראייר תמיד אפשר... השאלה היא מה המחיר הריאלי לרכב כזה?

פורסם

תראה, אני לא יודע מה מצב הבראבואים שמה בחוץ.

אם אין מבחר אז זה לא משנה.

בכל מקרה, אם מחיר לוי יצחק ללא שיקלול הוא 50K.

צריך לקחת בחשבון, שלמרות שזה ליסינג יד 1 עם 0 ק"מ - נהוג להוריד הורדת ליסינג = 16% בערך. הק"מ גבוהה מאוד. ובגדול בראבו - זה להיט מכירות היסטרי (כחדש - לא יודע איך כיד שנייה).

בסה"כ אני בא לומר שעל מנת שאסתכל לכיוון של רכב כזה, הייתי מצפה להורדה של כ-20%+ ממחיר המחירון. או 10% מהמחיר המשוקלל. כלומר באיזור ה-40 יהיה מחיר הגיוני - בהנחה שיש אלטרנטיבות. אם אין - אז...בעיה.

אני כרגע עוקב אחרי הלוחות בניסיון למצוא 500 ראויה. כבר שבועיים עברו ורק אחת הגיעה למצב ששווה להרים למוכר טלפון. כל השאר אפילו לא הגיעו לשלב הזה, ואני לא מדבר בכלל על ללכת לראות את הרכב או לקחת אותו לבדיקה.

פורסם

אם הרכב יוצא בסדר בבדיקה, בסביבות 45,000 ₪. זה רכב שלא יהיה למכור אותו אח"כ.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

50 אלף זה כולל שקלול עם ליסינג/קילומטראז'/יד?

אם כן אז 45 אלף בהחלט מחיר ריאלי במידה והכל יוצא פיקס. מעל המחירון על פיאט עם קילומראז' שכזה במצב השוק של היום זה באמת תופעה.

כדאי לבדוק כמה עולה טיפול 90 אלף, הרבה אנשים מוכרים קצת לפני הטיפול היקר (אני יודע, עשיתי את זה פעם בעצמי)

פורסם
50 אלף זה כולל שקלול עם ליסינג/קילומטראז'/יד?

אם כן אז 45 אלף בהחלט מחיר ריאלי במידה והכל יוצא פיקס. מעל המחירון על פיאט עם קילומראז' שכזה במצב השוק של היום זה באמת תופעה.

כדאי לבדוק כמה עולה טיפול 90 אלף, הרבה אנשים מוכרים קצת לפני הטיפול היקר (אני יודע, עשיתי את זה פעם בעצמי)

50K אחרי שקלול של לי יצחק.

תודה על התשובה חברים עזרתם לי!

• תוכן חדש...