Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ייאמן! זה מה שנהיה ממנה?

החיפושית הזאת הייתה חונה הרבה בשדרות יהודית בתל אביב, היא הייתה בצע לבן והיא הייתה יפיפייה!

אני דווקא אהבתי את הדמיון המפותח של משפץ.

לא הייתי קורא לזה שיפוץ...

טבח יותר מתאים כאן.. :-)

NSU Club Israel

• תגובות 464
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא שהיה סיכוי שיצירה כל כך מחרידה תיוצר פעמים, אבל זה ודאי אותה אחת לפי מספר רישוי, ומצורפת תמונה כשהייתה בצבע לבן.

אגב אשמח למיקום בפרטי, זה לחלוטין רכב לשחוט לחלקים ללא נקיפות מצפון :)

PA110969.jpg

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
הנה יצירת מופת חדשה

אכן יצירה, אבל אני לא מוצא את ה"מופת"

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם
לא שהיה סיכוי שיצירה כל כך מחרידה תיוצר פעמים, אבל זה ודאי אותה אחת לפי מספר רישוי, ומצורפת תמונה כשהייתה בצבע לבן.

אגב אשמח למיקום בפרטי, זה לחלוטין רכב לשחוט לחלקים ללא נקיפות מצפון :)

אומי אני בשוק , נראה לי שעבר על הרכב הזה משהו פלילי והוא "ביקר" בשטחים וחזר בצורה הזאת.

הרכב הזה היה למכירה ב 60K אם אני לא טועה לכן היה לי קשה להאמין שזאת אותה חיפושית שהגיעה למצב האומלל הזה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
כנראה המכון הרישוי פסל אותה על סעיף שינוי מבנה.

עדיין אין שום סיבה בעולם שהיא תגיע למצב הזה. היה אפשר בלי בעיה להחזיר אותה לצורה נורמלית.

מעניין מה הסיפור של החיפושית הזאת.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

אבי אני גם יכול להציע את הרכב שלי ב60 אלף זה לא אומר שהוא שווה את זה.

באמת מעניין לדעת איך היא התגלגלה לשם, אבל יותר מעניין לפרק אותה לחלקים :) אחרי התעללות הזו לא הייתי משפץ אותה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם
אבי אני גם יכול להציע את הרכב שלי ב60 אלף זה לא אומר שהוא שווה את זה.

באמת מעניין לדעת איך היא התגלגלה לשם, אבל יותר מעניין לפרק אותה לחלקים :) אחרי התעללות הזו לא הייתי משפץ אותה.quote]

ברור שהיא לא היית שווה 60K עוד אז כשהיא היית למכירה פשוט התכוונתי שלא הגיוני שבנאדם שרצה למכור את הרכב שלו ב 60K יעשה ככה לרכב מרצונו וגם נניח והיא נמכרה למישהו ב 6\1 מהמחיר אין סיבה שהיא תגיע למצב כזה אלה אם עבר עלייה משהו רע מאוד ורואים שעבר עלייה וברור שכדאי להציל אותה או חלקים ממנה (הבפנים שלה דווקא היה יפה לפי דעתי).

היא לא מופיע במאגר כגנובה אז זה עוד יותר מוזר.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
הרכב צולם במחנה פליטים, אבל בשטח שליטה ישראלי.

אשמח למיקום בפרטי

פורסם
יש חיים בדרום:

אם אפשר בפרטי היכן צולם ה- 88/90 SIII.

תודה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...