Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
... זה מה שאתה מפרסם כאן?

זה לא כאן, זה בבקעת אונו!:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 464
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נמכר בחו"ל גם כסיטרואן C25, אלפא רומאו AR6 וטלבוט אקספרס.

זה משהוא חדש גם לי, לא ידעתי שלאלפא היו מסחריות (זה נראה מזה מצחיק מסחרית עם סמל של לאפא)

פורסם

ברמת גן:

מיני מינור שלמה בלי רקבונות ( חלודה שיטחית בלבד ) אין טסט משנת 99.

כרמל דוכס שלמה למעט שמשה אחורית מנופצת + אחד השעונים בלוח חסר.

חיפושית דגם גינס

תצלום0056.jpg

תצלום0057.jpg

תצלום0058.jpg

תצלום0059.jpg

פורסם
זה משהוא חדש גם לי, לא ידעתי שלאלפא היו מסחריות (זה נראה מזה מצחיק מסחרית עם סמל של לאפא)

כמדומני. שהיו גם אוטובוסים של אלפא

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
ניצפו היום בטייבה

אלו הרכבים של "חיים סובארו" - עובד שם בדוכן שניצלים.

פורסם
ברמת גן:

מיני מינור שלמה בלי רקבונות ( חלודה שיטחית בלבד ) אין טסט משנת 99.

כרמל דוכס שלמה למעט שמשה אחורית מנופצת + אחד השעונים בלוח חסר.

חיפושית דגם גינס

לפני 12 שנה ניסיתי לקנות את החיפושית...

פורסם

לפני כמה ימים ראיתי על הגרר בז'בוטינסקי ר"ג שתי רנו 5 ישנות בצבע כסף: אחת עם 6 ספרות במספר והשניה נידמה לי שנת 81. אם אני זוכר נכון: שתיהן במצב חיצוני לא רע, לזו שעם 6 ספרות במספר היו גלגלי מגנזיום ולשניה 81 שמשה האחרית מנופצת! מישהו מכיר? -מאד מקווה שזה לא משהו שעמד למישהו מתחת לבניין ובסוף הולך לברזל!:roll:

עריכה: מדובר כמעט בוודאות ברכבים שמוכר ערן לנסקי- ראיתי עכשיו בשרשור למכירת הענתיקות! אז זה לא לברזל!8):-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא ייאמן! זה מה שנהיה ממנה?

החיפושית הזאת הייתה חונה הרבה בשדרות יהודית בתל אביב, היא הייתה בצע לבן והיא הייתה יפיפייה!

אני דווקא אהבתי את הדמיון המפותח של משפץ.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
לא ייאמן! זה מה שנהיה ממנה?

החיפושית הזאת הייתה חונה הרבה בשדרות יהודית בתל אביב, היא הייתה בצע לבן והיא הייתה יפיפייה!

אני דווקא אהבתי את הדמיון המפותח של משפץ.

זאת לא אותה אחת.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

אני דווקא די בטוח שזו כן אותה אחת, בערב אני אחפש תמונה שלה על המחשב בבית ואשווה.

הג'ינס נסעה עד לפני שנתיים שלוש לכל היותר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...