Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

BX שנקלטה בסמארטפון, אי-שם במרכז.

דווקא נראתה לא רע, למעט תיקון סדק במכסה תא מטען (פיברגלאס ?), ותיקון "מקורי" בפינה שמאלית של הפגוש האחורי.

4444.jpg

alfa 156 2.5.

• תגובות 464
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באזור מעלות תרשיחא בצפון

IMG_0651.JPG

IMG_0652.JPG

IMG_0650(1).JPG

BMW R75/6 1976 מקסים לאחר שיפוץ, AUDI 100 GL 1974 בתחילת שיפוץ ופיאסטה MKII 1986 יפה.

פורסם
באזור מעלות תרשיחא בצפון

המסחרית ככל הנראה פיאט או פיזו. ( רכב שיוצר בשיתוף פעולה של פיאט ופיזו ונמכר הן ע״י פיאט והן על ידי פיזו)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
נצפתו בנס ציונה כמה מטרים אחת מהשנייה. עומדות כבר די הרבה זמן באותו מקום. את הסובארו כבר פירסמתי בעבר.

הסובארו שייכת לעובד במקום והיא בשימוש יום יומי ותמיד עוברת טסט ראשון .

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
ראיתי את האוטו , לא רק שאין דלתות ואין גג אין חלונות צד, כל המסגרת עם החלון האחורי ומכסה המנוע מאחורה.

חסר המון חלקים שלא ניתן להשיג אותם ..

רציתי את האוטו בשביל תורם איברים לR2 שלי , אבל הבחור רוצה מחיר בשמיים כנראה שלא תגיע לשום מקום וחבל..

היי מעונין לימכור את הוולוו 121 אני מחפש דגם כזה אך המכונית טובה ? יש עדין חלקים ?

פורסם
המסחרית ככל הנראה פיאט או פיזו. ( רכב שיוצר בשיתוף פעולה של פיאט ופיזו ונמכר הן ע״י פיאט והן על ידי פיזו)

נמכר בחו"ל גם כסיטרואן C25, אלפא רומאו AR6 וטלבוט אקספרס.

פורסם

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
חשבתי לרכוש אחד כזה פיגו J5.

זה נראה אחלה מסחרית.:-P

חודש אחרי קבלת רשיון הנהיגה, בזמן בין התיכון לצבא, הלכתי לעבוד כנהג על J5. רכב ארור. הילוכים מעצבנים על ההגה, אין הגה כח (!), מנוע חלש, אמינות מפוקפקת (הרכב היה חדש בזמנו). מה שכן, למדתי לנהוג ובעיקר לחנות :-).

:turn-l:
פורסם

רנו אקספרס לפירוק או לחלקים - ת"א דרך בר לב.

תמונה עם הפרטים בהמשך (הרכב לא שלי ואין לי כל קשר אליו)...

פורסם
חודש אחרי קבלת רשיון הנהיגה, בזמן בין התיכון לצבא, הלכתי לעבוד כנהג על J5. רכב ארור. הילוכים מעצבנים על ההגה, אין הגה כח (!), מנוע חלש, אמינות מפוקפקת (הרכב היה חדש בזמנו). מה שכן, למדתי לנהוג ובעיקר לחנות :-).

זה נשמע גרוע ביותר.

טוב שירדתי מזה.:lol:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
מישהו מזהה?

צולם בחו"ל.

חן.

טוב אני רואה שאין הצלחה הפעם.

מדובר על אוטו אוניון [DKW] בעל מנוע שתי פעימות.

זכור לי בארץ אחד כזה לפני שנים עומד במוסך ברעננה,כנראה שלל של צה"ל שנמכר לפירוק.

חן.

• תוכן חדש...