Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נורא אני תמיד אוהב לראות תגובות על הרכב :)

אגב הבפנים לא במצב כל כך גרוע, החיצוני לעומת זאת..

עכשיו השאלה אם שווה להשקיע בשיפוץ או פשוט להשאיר אותה בחצר ומה עלות השפיוץ תהיה (בערך) תודה :-D

זה אוטו מאוד נדיר ולדעתי שווה שיפוץ, אם אין לך תקציב לשפץ או רצון, אז כדאי למכור, למה לתת לה למות בחצר?

וכמובן זה הולך להיות סיפור יקר

ותעלה בתמונה ברורה יותר שנראה את מצבו?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תגובות 464
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא נורא אני תמיד אוהב לראות תגובות על הרכב :)

אגב הבפנים לא במצב כל כך גרוע, החיצוני לעומת זאת..

עכשיו השאלה אם שווה להשקיע בשיפוץ או פשוט להשאיר אותה בחצר ומה עלות השפיוץ תהיה (בערך) תודה :-D

יש לך כאן 50K שקלים, מינימום, בלי למצמץ...

אבל האוטו עומד ככה פתוח, נצרב בשמש ומחליד בגשם כבר לדעתי 30 שנה.

מצד שני, אם אתה רציני (זה רכב של סבא שלך.. יש ערך סנטימנטלי)

, אז יש תקומה, אם אתה רוצה כמה טיפים בכדי להתניע תהליך, צור איתי קשר בפרטי.

NSU Club Israel

פורסם
זה אוטו מאוד נדיר ולדעתי שווה שיפוץ, אם אין לך תקציב לשפץ או רצון, אז כדאי למכור, למה לתת לה למות בחצר?

וכמובן זה הולך להיות סיפור יקר

ותעלה בתמונה ברורה יותר שנראה את מצבו?

תראה את זה:..

P9030003isar.jpg

NSU Club Israel

פורסם

אמנם בינתיים אין אפילו קרוב לחמישים, יש סדרי עדיפויות בחיים, להשקיע חמישים אלף לא נראה קרוב (שנה שנתיים).

הכי טוב שאני יכול לעשות זה לכסות את האוטו, להעמיד אותו על בלוקים, ליצור לו מקום מוצל, לתת שאיבה קטנה מבפנים,

לשאוב את השמן ואת שאר הנוזלים שעם הזמן כבר עשו את שלהם ולשמר את האוטו במצב כזה שבעתיד יהיה עליו פחות השקעה.

אולי אפשר המלצות לא לשפץ אלא לתת לרכב מראה נורמאלי יותר? משהו בסביבות ה10K? אולי שיוף החלודה? להכניס לצביעה?

ואני מדבר רק על החיצוני. תודה :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
ravivhaik כתב:

נצפתה ברחוב הצנחנים 18 או 20 בפתח תקווה.

אאודי 80, שנת 83 (עם מספר 53 בסוף).

במצב עזבון מתקדם.

אין לי קשר לאוטו או לבעלים. עברתי במקרה וצילמתי.

את מי שזה מעניין, מוזמן לקפוץ לשם ולשאול.

בפעם הבאה, נא לכתוב "בקעת אונו"....

הוא כתב הצנחנים 18 או 20, אף אחד לא ילך לבדוק בשני מקומות 8)

פורסם
תראה את זה:..

ואי נראה ממש טוב לשיפוץ!

וגם במקום מוגן!

האם יש כאלה בארץ שנוסעות?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

וזה ממש, אבל ממש לא מצחיק- כי אני די בטוח שמרגע הפרסום מסביב לאוטו הזה כבר מסתובבים סוחרי הברזל (ולא בהכרח גנבים, אגב- אנשים ישרים שמוכנים ליקנות גרוטאה מבעלים!)- וימיו ספורים! ככה הוא אולי היה עומד עוד ואולי מישהו היה מציל אותו/קונה לחלקים! :evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הוולבו האומללה שבתמונה איכשהו נוסעת יום יום ועוד עם טסט . וכן זו חלודה אמיתית לחלוטין . הרכב חלוד לחלוטין עד היסוד . איך זה עובר טסט לא ברור .

image.jpg

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
הוולבו האומללה שבתמונה איכשהו נוסעת יום יום ועוד עם טסט . וכן זו חלודה אמיתית לחלוטין . הרכב חלוד לחלוטין עד היסוד . איך זה עובר טסט לא ברור .

מגוחך, זה נראה כמו RAT סטייל:

147688-1372172.jpg

פורסם
מגוחך, זה נראה כמו RAT סטייל:

147688-1372172.jpg

בדקתי , מדובר בחלודה אמיתית והתפוררות מוחלטת של הרכב .

מקרוב הרכב נראה עוד יותר מחריד.

אבל העיקר יש לו טסט. איך ?.. לא ברור

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

ניראת כמו חלודה שיטחית ... אל תשכח בכל זאת זה וולבו , הפח קצת יותר עבה מסובארו 8)

עדי גולדנברג 13399

• תוכן חדש...