Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע מתחמם ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע איך אתה רואה את זה ,אבל אוטו בשבילי זה כלי שנועד לצאת למלחמה וצריך לעבוד עליו קשה יום יום ולהכין אותו לקרב הבא ..

בשבילי לצאת רייס זה ה fun של ה life !!

אני לא אומר לתת רייס כל רמזור ולזיין את האוטו ,אני לא עובד את ה4 סל"ד בנסיעה שלי לעולם !! ואני יודע איך לשמור על האוטו .

אבל שיש רייס אז זה רייס האנדרנלין משתלט על כל חלק בגוף וננעל על מטרה אחת ולעזזל לכמה סל"ד האוטו מגיע ,העיקר שיגיע למנתק ומהר.

JDM :twisted:

פורסם
אני לא יודע איך אתה רואה את זה ,אבל אוטו בשבילי זה כלי שנועד לצאת למלחמה

מזל טוב ,

זכית בתואר האדיוט של השבוע.

:screwy:

תיזהר , פעם אחרונה שיצאו למלחמה שארץ השתמשו ב"מרכבה" וב-D9.

את שניהם לא היית רוצה לפגוש מולך בכביש...:?

פורסם
מזל טוב ,

זכית בתואר האדיוט של השבוע.

:screwy:

תיזהר , פעם אחרונה שיצאו למלחמה שארץ השתמשו ב"מרכבה" וב-D9.

את שניהם לא היית רוצה לפגוש מולך בכביש...:?

מה אתה מנסה להגיד פה ??

פורסם
מה אתה מנסה להגיד פה ??
מה שהוא מנסה להגיד (ואל תעלב, שום דבר אישי נגדך) זה שאנשים כמוך דואגים לתעריפי הביטוח שישארו ברמתם הנוכחית.

רכב נועד להסיע אנשים מנקודה A לB, חלקנו מחפשים גם ריגושים והנאות מהנסיעה ולא רוכשים יפנומטית אלא משהו יותר נחמד (שמעתי מישהו אומר A3 TDI? :smile:)

לעשות רייסים זה ילדותי, מסוכן, מיותר, מבזבז דלק, יוצר בלאי מואץ לרכב...

אגב - אני ממש לא נהג מרוץ, אבל בכל זאת - אני לא רואה איך הגעה למנתק עוזרת בפתיחות... אם הגעת למנתק סימן שלא העברת הילוך בזמן (מה גם שבד"כ עקומת המומנט יורדת באופן דרסטי לקראת המנתק, מה שאומר שגם אין שם כל כך הרבה כוח...)

פורסם
מה שהוא מנסה להגיד (ואל תעלב, שום דבר אישי נגדך) זה שאנשים כמוך דואגים לתעריפי הביטוח שישארו ברמתם הנוכחית.

רכב נועד להסיע אנשים מנקודה A לB, חלקנו מחפשים גם ריגושים והנאות מהנסיעה ולא רוכשים יפנומטית אלא משהו יותר נחמד (שמעתי מישהו אומר A3 TDI? :smile:)

לעשות רייסים זה ילדותי, מסוכן, מיותר, מבזבז דלק, יוצר בלאי מואץ לרכב...

אגב - אני ממש לא נהג מרוץ, אבל בכל זאת - אני לא רואה איך הגעה למנתק עוזרת בפתיחות... אם הגעת למנתק סימן שלא העברת הילוך בזמן (מה גם שבד"כ עקומת המומנט יורדת באופן דרסטי לקראת המנתק, מה שאומר שגם אין שם כל כך הרבה כוח...)

עזוב אותך אחי אתה לא מבין , להגיע למנתק ולשמוע את ה טא טא טא טא טא טא של הניתוק זה ה-ריגוש , עזוב את זה שהמומנט שלך נופל שם לרצפה ואיתו גם הסוסים .

ים long time no

פורסם

זה לא שאין שם כל כך הרבה כח ,אין שם כוח בכלל . רצועת הכוח נגמרת גם קצת לפני המנתק ככה שאני גם לא מתקרב אליו!! להגיע למנתק הייתה אימרה להמחשה בלבד ,מה ניראה לך שאני באמת פוגש את המנתק ברייס ? אם כן אז תדע לך שלא ממש לא ,בפעם האחרונה שפגשתי את המנתק זה היה לפני הרבה זמן וניפרדו לאחר שקיבלתי את הרגש מתי האוטו צריך הילוך 2 ..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...