Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע מתחמם ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב פעם היום אחרי כמה רייסים במפגש אזורי שמקומו חסוי .. התחמם לי המנוע שוב (התחמם לי כבר כמה פעמים בעבר והבעיה נפתרה ע"י הוספת נוזל קירור) , כבר חודש שאני בודק מאיפה יש לי דליפה ולא מוצא . שהמנוע התחמם המיכל עיבוי היה מלא עד הפקק והיה חסר לי חצי נוזל קירור ברדיאטור .

יש למישהו משהו שיכול לתת לי כיוון מה מקור הביעה ??

JDM :twisted:

פורסם

בד"כ שנעלם ולא רואים מאיפה , זה אומר אטם ראש , קרה לי ברכב הקודם שלי ... המים היו נעלמים ...

וברכב אחר זה היה מהפקק שלא אטם .... אז תנסה את שני אלה :) , הפקק זול יותר :D

פורסם

מספר נקודות:

בדוק:

רדיאטור חימום פנימי.

משאבת מים

רדיאטור

בנדים

קיר אש

בדיקת נזילות ע"י החדרת לחץ. למערכת במוסך

בהצלחה.

פורסם
אחי תרגע קצת עם הלחיצות זו העצה הכי טובה בשבילך נראה לי

בטוח שיש עצה יותר טובה.

hope for the best, expect the worse.

פורסם

לא דוגרי אחי באמת תרגע עם הרייסים זה לא בריא לאוטו ובטח שלא בריא לך .

אתמול כמה חברים שלי הלכו לעשות רייסים במקום שלא אזכיר את שמו אני עמדתי עם האוטו בצד והסתכלתי כמו ילד טוב

ששאלו אותי למה אני לא הולך ללחוץ קצת אמרתי בתגובה נונשלנטית "כשיהיו כאן מכוניות ששות את זה אני אתן להם בראש עם הפראראי הסודית שלי שמוחבאת במרתף אצלנו" ובינתיים אני אתן לקורולה שלי לראות רק מספרים נחמדים כמו 2000 3000 ולא יותר מ4000 סל"ד למה סתם לקרוע לאוטו של ההורים את התחת .

ובקיצור , תפסיק לרייסס . ולכולם שלום

ים long time no

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...