Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

רכשתי שלטי נוחות מהאינטרנט והיום ניגשתי להתקנה, הסתבכתי קצת.

יש לי אזעקה ישנה שנותקתי ונגלתה אליי צמה חדשה.

בצמה של השלטי נוחות יש מספר חוטים שבינתיים הצלחתי לחבר את התאורה (שתהבהב בעת נעילה או סגירה)

השאר לא מובן לי!

4l0f0o.jpg

JL Audio

פורסם

הציורים שבתחילת הדף הם של סוגי נעילה, מינוסים או פלוסים או מנוע, בכל מקרה תאתר את סוג הנעילה שיש לך ברכב ולפי זה תדע מה לחבר ולאן.

פורסם

מה הכוונה סוג הנעילה? אגב אני לא יודע ליקרוא את הסכמה בגלל זה הגעתי לכאן, חבר שלי ששיחק טיפה אמר שצריך ממסר, האם זה נכון?

JL Audio

פורסם

טוב אז אחרי כמה שיטוטים מצאתי מדריך שהסביר לי בדיוק איך להפעיל וזה עבד, ורק נשאר לי המרים חלונות.

בצמה של המכשיר נשארו לי 2 חוטים, אחד כתום ואחד כתום עם פס שחור, כן, הם איכשהוא קשורים להרים לי את החלונות, מנסיון עם כמה אפשרויות שלהם החלון לפעמים עולה אבל מנטרל את הפתיחה וכו' (אני פשוט מחבר לא נכון, אבל זה הייעוד שלהם).

מישהו יכול להאיר את עיניי?

אדום = +

שחור = -

לבן = טריגר פתיחה

לבן עם פס שחור = טריגר נעילה

צהוב + צהוב עם שחור = + גם כן.

וכחול (פשוט שולח V12, לאורות).

זה בינתיים עובד מצויין, אבל נשאר לי כתום + כתום עם פס שחור, ואני צריך לחבר את המרים חלונות, אפשר דרך האזעקה הישנה ולאו דווקא להגיע למרים עצמו (או שצריך להגיע אליו??) אני פשוט לא יודע איך.

JL Audio

פורסם

אין לך יציאה למרים במוח הזה.

אתה צריך לפצל מטריגר נעילה.

החוטים שנותרו לך הם לחיווט פוזיטיב טריגר. זה בדיוק הפוך ממה שאתה צריך במרים.

(אלא אם אתה משנה גם את החיווט שלו).

לא הבנתי בדיוק מה אתה מנסה- מצא את המרים המותקן ברכב (אם יש) ואל תחווט ישירות את הטריגר לחלון!

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

יש לי צמה שקשורה לאזעקה שבעבר הייתה מרימה לי חלונות אחרי נעילה.

אם אני לא טועה, כשעובר מתח (ארוך ולא חד פעמי) של 12v בנעילה (איפה שהלבן עם הפס השחור נכנס) אז החלון יתרומם לבד.

אתה עדיין חושב שצריך למצוא את המרים עצמו?

JL Audio

פורסם

אני לא חושב שזה עניין של קידוד, אצלי פשוט יש פין שכשהוא מקבל מתח הוא מבצע נעילה ופין שונה שכאשר הוא מקבל מתח הוא מבצע פתיחה, אז המוח הזה פשוט מקבל 12V יציב תמיד, ואז כאשר אני שולח פקודה דרך השלט הוא מפעיל את הטריגר לפין המתאים.

JL Audio

פורסם
אני לא חושב שזה עניין של קידוד, אצלי פשוט יש פין שכשהוא מקבל מתח הוא מבצע נעילה ופין שונה שכאשר הוא מקבל מתח הוא מבצע פתיחה, אז המוח הזה פשוט מקבל 12V יציב תמיד, ואז כאשר אני שולח פקודה דרך השלט הוא מפעיל את הטריגר לפין המתאים.

אז אם הבנתי נכון, אתה מרכיב חלק מהמערכת ברכב עצמו, החלקים שמתקשרים עם השלט.

אתה לא משתמש במה שהגיע עם הרכב, אני צודק?

פורסם

נכון, הוצאתי את המוח ה"מקורי" (לא סגור על זה שהוא מקורי אבל נראה כך, הייתה לו צמה וקונקטור ייעודי).

ופשוט חיברתי במקומו את המוח החדש.

JL Audio

• תוכן חדש...