Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה. פיגו 207 ידנית שהוצעה למכירה המון זמן ולא נמכרה עקב מחיר לא ריאלי - נמכרה בסוף לטרייד אין. הגעתי לאותו טרייד אין והם טוענים שבגלל שהרכב יד 1 עם ק״מ נמוך הם שילמו לה מחיר מאוד טוב יחסית לטרייד אין. אחרי שלחצתי אותו הוא אמר שזה פחות 2000 מהמחירון. מחירון 57. אני יודע שזה שקר מוחלט . נלקחה בעסקה תמורת ה207 ,308 חדשה. מישהו עבד/עובד/מכיר איך באמת המחירים שם ניתנים? לפי דעתי הם נתנו לה גג 50 כי הוא הסכים לרדת איתי ל53. אודה לעזרתכם.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין מדוע אתה בא למקום שממילא יש סיכוי מסוים שלא ממש ידבר דוגרי, מקשיב לו, אוכל סרט ועוד בא לשתף?

בימנו, ברוב המקרים אם אדם קונה רכב במגרש זה כנראה כי:

1. אין לו כסף לשלם מחירון או קרוב לזה ברכישה מאדם פרטי ומחפש הנחה משמעותית. (לא המקרה,כי הוא כן רוצה מחיר של פרטי)

2. אין אשראי בנקאי \ חוץ בנקאי לרכב של 40 אלף ויותר, ולכן גם לא הלך לחברות הליסינג הגדולות

3. התקציב הוא 5000 עד 40000 שזהו האזור שחברות הליסינג חלשות בו

4. אתה פורס לו שיקים עם תלוש משכורת של חייל סדיר בקריה

ההיגיון הבריא אומר שלמי שיש 207 שמורה במצב טוב (ולא עוזב את הארץ בחיפזון) ורק צריך לחדש את המכונית, לא רץ איתה לסוחר אלא מוכר בפרטי ועם המזומן שיש לו נמוך ככל שיהיה - בא לחדש רכב. אותו ההיגיון בדיוק אומר גם שהסוחר גם לא ממש ייתן לו מחירון ואת זה כבר הבנת לבד.

בקיצור :

if it's too good to be true - it's a lie

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לרוב בטרייד אין מורידים לפחות 15% ממחירון ועל הרכב השני שלוקח זה שמוסר את הכר הישן שלו הוא עולה מחירון.

אם לרכב יש תקלות או אין שוק מורידים ממנו יותר ערך, למשל 35% ממחירון או אפילו 50%.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בטרייד אין מורידים מינימום של 10% מהמחירון, אם אתה קונה רכב חדש.

ברכב חדש יש מספיק מרווח ליבואן כדי למכור את הרכב הלאה לסוחר אחר, בהנחה גבוהה אפילו יותר מה-10% המקוריים שהורידו שם.

רק מה - בטרייד אין של לובינסקי, הרכבים עוברים ללובינסקי טרייד ולא לסתם סוחר. אז לידיעתך.

פורסם
אני לא מבין מדוע אתה בא למקום שממילא יש סיכוי מסוים שלא ממש ידבר דוגרי, מקשיב לו, אוכל סרט ועוד בא לשתף?

בימנו, ברוב המקרים אם אדם קונה רכב במגרש זה כנראה כי:

1. אין לו כסף לשלם מחירון או קרוב לזה ברכישה מאדם פרטי ומחפש הנחה משמעותית. (לא המקרה,כי הוא כן רוצה מחיר של פרטי)

2. אין אשראי בנקאי \ חוץ בנקאי לרכב של 40 אלף ויותר, ולכן גם לא הלך לחברות הליסינג הגדולות

3. התקציב הוא 5000 עד 40000 שזהו האזור שחברות הליסינג חלשות בו

4. אתה פורס לו שיקים עם תלוש משכורת של חייל סדיר בקריה

ההיגיון הבריא אומר שלמי שיש 207 שמורה במצב טוב (ולא עוזב את הארץ בחיפזון) ורק צריך לחדש את המכונית, לא רץ איתה לסוחר אלא מוכר בפרטי ועם המזומן שיש לו נמוך ככל שיהיה - בא לחדש רכב. אותו ההיגיון בדיוק אומר גם שהסוחר גם לא ממש ייתן לו מחירון ואת זה כבר הבנת לבד.

בקיצור :

if it's too good to be true - it's a lie

הרכב במצב מעולה חיצונית ,פנימית ומכנית. ראיתי גם טופס בדיקה עדכני ממקום שאני סומך עליו. הרכב לא נמכר כי המחירון הוא 57 ולא היו מוכנים להגיע למחיר ריאלי ולכן העדיפו לעשות טרייד אין מסיבותיהם שלהם.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
בטרייד אין מורידים מינימום של 10% מהמחירון, אם אתה קונה רכב חדש.

ברכב חדש יש מספיק מרווח ליבואן כדי למכור את הרכב הלאה לסוחר אחר, בהנחה גבוהה אפילו יותר מה-10% המקוריים שהורידו שם.

רק מה - בטרייד אין של לובינסקי, הרכבים עוברים ללובינסקי טרייד ולא לסתם סוחר. אז לידיעתך.

מדובר על טרייד אין של לובינסקי . מה המרווח שהם משחקים איתו? הם טוענים שהם ימכרו את הרכב תוך שבועיים והנציג אפילו הסכים להתערב איתי על ארוחה. הזוי ככל שיהיה.

פורסם

מטרייד אין של לובינסקי זה כבר צליל אחר לגמרי. חשבתי שמדובר במגרש כל שהוא.

לך "לראות את הרכב שוב פעם" תבקש להציץ ברישיונות בכדי לוודא שזה לא מעוקל וכו' , צור קשר עם הבנאדם שרשום ברישיון הרכב. תשאל אותו - שייאמת את הסיפור. לא נראה לי שיש לו אינטרס לשקר לך. אם המוכר ייאשר אז זה שווה לך. בכל מקרה הרבה פעמים הם עושים לרכב "הכנה" בדמות פחחות וצבע וכל מיני. הוא יגיד לך אם היו דפיקות וכו'. אם הנציג יתנפל עליך משום מה-תבין שמשהו לא כשורה.

בהצלחה!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
מטרייד אין של לובינסקי זה כבר צליל אחר לגמרי. חשבתי שמדובר במגרש כל שהוא.

לך "לראות את הרכב שוב פעם" תבקש להציץ ברישיונות בכדי לוודא שזה לא מעוקל וכו' , צור קשר עם הבנאדם שרשום ברישיון הרכב. תשאל אותו - שייאמת את הסיפור. לא נראה לי שיש לו אינטרס לשקר לך. אם המוכר ייאשר אז זה שווה לך. בכל מקרה הרבה פעמים הם עושים לרכב "הכנה" בדמות פחחות וצבע וכל מיני. הוא יגיד לך אם היו דפיקות וכו'. אם הנציג יתנפל עליך משום מה-תבין שמשהו לא כשורה.

בהצלחה!

הייתי אצל המוכר לפני שהרכב עבר לטרייד אין. הוא מכר לטרייד אין כי אף אחד לא הסכים לשלם מה שהוא ביקש (הפחתה מתחת למחירון של 2000 שקלים מתחת למחירון). הרכב מלוקק פנימית חיצונית יש לו כמה שפשופים . אין הרבה דגמים כאלה ביד 2 ואלה שישנם שם מפורסמים חודשים . יש לציין שרכב כזה חדש עלה בזמנו 140,000. זאת כנראה הסיבה שהוא לא כזה נפוץ. אני רוצה את הרכב אבל אצלי פועל גם ההיגיון . אני מחזיק רכב לתקופות קצרות - שנה וחצי מקסימום . ולכן אני יודע שאם אשלם את המחיר שהם מבקשים בטרייד אין אני אפסיד עשרות אלפים כשארצה למכור אם בכלל. ולכן שאלתי היא כזאת . הצעתי להם בטרייד אין 47 . בלי מימון בלי בטיח. צ׳ק בנקאי ישירות. הם אמרו שאין סיכוי. אני לא מתכוון להוסיף שקל. מה אתם אומרים ? שווה לחכות או לעבור הלאה ?

פורסם

הרכב נמצא בלובינסקי. לפי הטון דיבור הם בטוחים שיש להם אוצר ביד. אולי בגלל שהרכב רק שבוע שם. יש למישהו ניסיון איתם ? שווה לחכות או שהם לא מתפשרים במחיר ?

פורסם

לא מתפרשים במחיר כל כך, מניסיון.

מצד שני, הם לא נוגעים ברכבים עם נתונים לא טובים\תאונות, כדי לא להרוס את התדמית.

אנשים כן קונים מהם במחירים יחסית גבוהים, בגלל אחריות היבואן והמפחד ליפול בקנייה מלוחות יד 2 על סוחר מתחזה\רכב בעייתי .

בקיצור, מקום יחסית אמין, שיש בו מבחר רכבים עם נתונים טובים. אבל לא בשביל מי שמחפש "בזול".

אני לפני 3 שנים שילמתי מחיר מחירון משוכלל על הג'מפי שלי ולא מצטער לשנייה. מצד שני אני מתכוון להחזיק את הרכב הרבה זמן גם בהמשך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אל תישכח שכ"בונוס" ברגע שהרכב נימכר לטרייד אין של לובינסקי, אתה מקבל את אותו הרכב ב+- אותו המחיר, אבל עם תיקון של כל הליקויים שתמצא, כולל קוסמטי אם תרצה, (כולל גם העברת טסט אם זה עד חודש-חודש וחצי למועד) ואחריות יבואן לשנה.

לדעתי, אם המחיר הוא באזור של מה שדרשו ממך הבעלים ואולי תצליח להוריד עוד אלף (כי אכן לובינסקי טרייד לא גמישים כל כך במחיר- בטח אם הרכב במצב טוב) וקיבלת, רק בגלל הטרייד שהם עשו, גם אחריות ותיקון של כל מה שתמצא או כבר נמצא בבדיקה, זה הופך את העסקה ליותר כדאית. אתה יכול בהחלט לראות את זה כחלק מההורדה במחיר הרכב ויותר: תיקונים, החלפות ואחריות- שווה ערך לכסף ואפילו לסכום משמעותי.

ד"א אתה תפסיד על כל רכב כסף. נניח שתוריד מרכב מסוים במחיר עוד 5000, ונכנסת איתו חודשיים לאחר מכן למוסך, אז זה שווה? וגם אם לא נכנסת למוסך, כמה שווה שקט נפשי לשנה? ואולי עוד שנתיים יהיה לרכב שוק בגלל שהוא נדיר ובגלל שהוא יהיה יחסית לשאר במצב טוב מאוד, יד 2 עם ק"מ נמוך? ונניח...

בקיצור, כאן נראה שיש לך אופציה לרכב באמת טוב ושמור, ומהכרתי את ה207- גם מפנק, נוח מאוד, מאובזר ובטיחותי, אז בחישוב לתווך ארוך (גם שנה וחצי), זה עשוי להיות משתלם.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

תודה על התגובה. המחיר שהם מבקשים לפי דעתי לא ריאלי. פיגו 206 + נמכרת באיזור ה50 . שנת 2011. במחיר של ה207 שהם מבקשים העסקה לא משתלמת מבחינתי. הרכב לא סחיר וראיתי הוכחה ביד 2 שרכבים מתפרסמים שבועות. כאשר אני ארצה למכור אני אפסיד בלי ספק.

פורסם

אל תשווה ל206+ שום דבר לא זהה בין שני הרכבים האלה (נראה לי שגם הסמל מעט שונה :wink: ).

מה המחיר שהם דורשים על הרכב? ד"א ביד 2 יש רק 207 ידני "רגיל" אחד למכירה, כל השאר (סך הכול חמישה) הם GT או GTI, וגם אלה מפורסמים בין שבועיים לשלושה.

אם מדברים על רכבים שמתפרסמים שבועות (ואף חודשים) נסה מאזדה 3, סיריון, אימפרזה B3, קליאו אוטומט, איביזה, גטס, אקסנט והרשימה עוד ארוכה.

לכן "שוק" זה משהו יחסי ומשתנה, שבהחלט הייתי שוקל, אבל בעדיפות נמוכה יחסית לסדר העדיפויות שלי. עם זאת לכל אחד סדר עדיפויות שונה ואתה זה שקונה- לא אני, זו זכותך ומערכת השיקולים שלך בלבד ואין לי צד בעניין.

נסה לדבר אתם שוב ולשקול בעצמך את כל המשתנים כי גם לי יש הרגשה, כמו לסוכן, שתוך זמן קצר הרכב יימכר.

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
אל תשווה ל206+ שום דבר לא זהה בין שני הרכבים האלה (נראה לי שגם הסמל מעט שונה :wink: ).

מה המחיר שהם דורשים על הרכב? ד"א ביד 2 יש רק 207 ידני "רגיל" אחד למכירה, כל השאר (סך הכול חמישה) הם GT או GTI, וגם אלה מפורסמים בין שבועיים לשלושה.

אם מדברים על רכבים שמתפרסמים שבועות (ואף חודשים) נסה מאזדה 3, סיריון, אימפרזה B3, קליאו אוטומט, איביזה, גטס, אקסנט והרשימה עוד ארוכה.

לכן "שוק" זה משהו יחסי ומשתנה, שבהחלט הייתי שוקל, אבל בעדיפות נמוכה יחסית לסדר העדיפויות שלי. עם זאת לכל אחד סדר עדיפויות שונה ואתה זה שקונה- לא אני, זו זכותך ומערכת השיקולים שלך בלבד ואין לי צד בעניין.

נסה לדבר אתם שוב ולשקול בעצמך את כל המשתנים כי גם לי יש הרגשה, כמו לסוכן, שתוך זמן קצר הרכב יימכר.

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.

המחיר שהם דורשים הוא 53. אני יודע שלרכב אין שוק משתי מקרים לפחות. אחת שבסוף נמכרה לטרייד אין והשניה כבר המון זמן מפורסמת.

פורסם

אין רכב שלא תפסיד במכירה עתידית. אולי עם רכב יחסית נדיר תפסיד פחות.

המחירון 57, בלובינסקי טרייד רוצים 53 + אחריות לשנה.

נשמע לא כזה גרוע לרכב במצב שמור ועם נתונים טובים.

אתה מחפש רכב שמור או "לא להפסיד"?

אני גם לא מבין, מה זה משנה לך, כמה לובינסקי טרייד שילמו לבעלים הקודם של הרכב?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...