Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחריי החג (בלי נדר)אני מעוניין לשים את הרכב אצל הפחח ולתקן שבר בחצאית הקדמית וכבר על הדרך גם לצבוע בצבע הרכב קומפלט את כל הבודי קיט מסביב לכל הרכב,כמה לדעתכם יהיה מחיר הוגן/סביר עבור עבודה כזאת?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אתה רוצה לעשות צבע כללי לרכב+ פחחות? תלוי מאיכות, יש ב3000ש"ח, יש ב6500ש"ח ויש גם יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא הבנתם,אני מעוניין בסה"כ לצבוע כרגע רק את "החצאיות" מסביב לכל הרכב(ללא הטמבונים) ובנוסף גם לתקן שבר/סדק קטן בחצאית הקדמית .

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

נשמע לי מחיר דיי הוגן,אגב הצביעה תהיה בצבע הרכב(לבן)לא בצבע מטלי כלשהו שיצריך יותר מדיי התאמות גוון לצבע הישן בשאר הרכב(שלא יעבור צביעה כרגע).

בסה"כ מה שמציק לי בעין כרגע זה במיוחד השבר בחצאית הקדמית ועל הדרך עוד כל מיניי שיפשופיי צבע בכל מיניי מקומות נוספים בחצאיות מסביב לרכב ולכן הוחלט לצבוע לעת עתה רק את החצאיות מסביב לכל הרכב.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

כך בחשבון שעדיין יכולים לראות הבדלים בצבע.

האוטו לא הכי חדש, ולכן השמש,הרוח, הגשם וכל האקלים שינה את הצבע בקצת.

לכן עדיין יכולים לראות שזה נצבע !

פורסם

אני אכן מודע לעניין, אבל זה לא ממש מפריע לי כרגע מאחר וזו צביעה זמנית עד שאעשה לרכב צביעה כללית ואייכותית.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

הרכב בצבע לבן,האם כדאי לצבוע את "החצאיות" מסביב לרכב בצבע הרכב(לבן) יהיה הכי יפה/מתאים או שעדיף בכלל לצבוע אותם בצבע שונה,מה דעתכם?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
1000-2000 כנראה...

תלוי בבנאדם ובאיכות העבודה !

יש עוד חברים שחושבים/מעריכים שהמחיר בין 1000 ל2000 ₪ יהיה מחיר טוב/הוגן עבור עבודה שכזאת?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

מחר בבוקר אני לוקח את הרכב לסבב פחחים באיזור מגוריי ע"מ לקבל קצת הצעות מחיר עבור העבודה, אשמח מאוד לשמוע עוד דיעות מהחברים פה(מנסיונם האישי)על כמה בערך "שווה" עבודה כזאת אצל פחח טוב ע"מ לקבל קצת פרופורציות כדיי שאדע למה להכין את עצמי ושלא ייזרקו לי סתם מחירים בשמיים ולא הגיוניים.

תודה רבה מראש והמשך יום נעים לכולם.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

חברים,מה דעתכם לגביי הגריל הקדמי, להשאיר אותו שחור או לצבוע אותו בצבע הרכב(לבן)?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

שחור.

חפש תמונות של רכבים כמו שלך בחו"ל, תראה מה אתה אוהב יותר.

אני יודע שכשאני רואה רכב שכולו באותו צבע, זה ישר נראה לי כמו עבודת צבע גרועה שפשוט צבעו הכל מבלי לפרק...

לפעמים צריך להיות משהו שישבור את הצבע, במיוחד אם זה גריל...

סתם לדוגמא, את הפלסטיק שעליו יושב המספר אפשר לצבוע, זה יראה טוב. גרילים מומלץ להשאיר שחורים... ראיתי רכבים כמו שלך שצובעים להם בתוך "קופסאת" הפנס (התיבה המרובעת שמכילה את 2 הפנסים בכל צד) בשחור, וזה נראה טוב.

קבל דוגמא לקמארו יפה:

db

ותפעל בהתאם.

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...