Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קללת פיאט 500 בלק ג'ק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סמל"ת הביאו ב 2011-2012 כ- 25 מכוניות פיאט 500 במהדורה בשם "בלאק ג'ק" שעלתה 5000 ש"ח יותר והשינוי הוא צבע שחור מט-פחמי מיוחד בעיקר. הבנתי שיוצרו כ 400 מכוניות סה"כ ובארץ נמכרו סביר להניח כל ה 25...

הענין הוא, שכמעט כל אחת שאני נתקל בה היא למכירה וזה לא שיש אותה הרבה על הכבישוגם ביד 2 יש 4-5 מודעות של הרכב הזה למכירה. נראה שאנשים נואשים למכור את הרכב במחיר הפסד...

מה הקאץ'? האם זה הצבע שהוא כנראה בעייתי בשמש הישראלית? קשה לניקוי? מתבלה?

בכלל, זה באמת צבע שחור מט מיוחד או מדבקת קרבון?

אודה אם מישהו יוכל לשפוך אור על התעלומה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממה שאני יודע כל צבע מט שקיים זה סוג של מדבקה או מדבקה בהתזה...

אם הקאטצ' הוא בצבע אז כנראה מהסיבה שהוא קשה לניקוי (לא מומלץ במכונות שטיפה), כל שריטה היא בעצם קילוף שגורר צביעה מחדש של כל המקטע, רוב חומרי הניקוי הידניים ישאירו עליה כתמים ובינינו זה לא כזה יפה.

אבל המותג הזה על כל הצלחותיו המרשימות סובל משלל בעיות החל מתחזוקה יקרה ובעייתית לבעיות של חיבור בין גיר למנוע לא מוצלחים כל-כך, לדעתי לפחות...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

מסתבר שזה לא מדבקה אלא צבע מט כמו כל צבע אחר, פשוט מט...וכנראה שבעייתי לנקות אותו. עדיין, נראה לי מוזר כי בכל זאת זו מהדורה מיוחדת וכו'.

פורסם

אם הקאטצ' הוא בצבע אז כנראה מהסיבה שהוא קשה לניקוי (לא מומלץ במכונות שטיפה), כל שריטה היא בעצם קילוף שגורר צביעה מחדש של כל המקטע, רוב חומרי הניקוי הידניים ישאירו עליה כתמים ובינינו זה לא כזה יפה.

אבל המותג הזה על כל הצלחותיו המרשימות סובל משלל בעיות החל מתחזוקה יקרה ובעייתית לבעיות של חיבור בין גיר למנוע לא מוצלחים כל-כך, לדעתי לפחות...

המשפט האחרון אצלך קצת מוזר בהתחשב בכך שלמותג הזה דווקא הצלחות מאוד צנועות וחסרות רושם באופן כללי וזה למרות שהתחזוקה שלו זולה יחסית ולא ממש בעייתית.

פורסם

או שהאנשים התאכזבו מהביצועים/מרחב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
המשפט האחרון אצלך קצת מוזר בהתחשב בכך שלמותג הזה דווקא הצלחות מאוד צנועות וחסרות רושם באופן כללי וזה למרות שהתחזוקה שלו זולה יחסית ולא ממש בעייתית.

אולי בארץ אבל באירופה אין סוף לגרסאות המוזרות והמשונות שמוציאים לרכב הזה והם עדיין נחטפות... אפילו טופ-גיר הגדירו אותן כמכונית הזולה הטובה ביותר לשנה שבה היא יצאה

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

נח בשבע שגיאות ילד לידך ידידי.

הצבע הוא צבע ולא מדבקה.

הוא לא מתבלה יותר או פחות מצבע אחר וגם אינו רגיש יותר או פחות מכל צבע אחר הוא פשוט לא מבריק.

כמו כל צבע כהה רואים עליו כל לכלוך וכל שריטה.

למותג הזה אין הצלחות מרשימות בכלל.

אין לו שום בעיות תחזוקה בעייתית ויקרה.

אין שום בעיית חיבור מנוע לגיר.

באמת שניסיתי למצוא מילה אחת נכונה במה שכתבת אבל לא הצלחתי...

פורסם
נח בשבע שגיאות ילד לידך ידידי.

הצבע הוא צבע ולא מדבקה.

הוא לא מתבלה יותר או פחות מצבע אחר וגם אינו רגיש יותר או פחות מכל צבע אחר הוא פשוט לא מבריק.

כמו כל צבע כהה רואים עליו כל לכלוך וכל שריטה.

למותג הזה אין הצלחות מרשימות בכלל.

אין לו שום בעיות תחזוקה בעייתית ויקרה.

אין שום בעיית חיבור מנוע לגיר.

באמת שניסיתי למצוא מילה אחת נכונה במה שכתבת אבל לא הצלחתי...

או שניסית בכוח למצוא שגיאות... אבל אם זאת המטרה שלך בחיים אז סבבה - תהנה מזה

כמובן שזאת דעתך כפי שדעתי היא שלי ולכן אני מכבד אותה ולא מחפש למצוא אנשים אחרים בטעותם

זה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש האנשים פה בפורום ששוקדים למצוא טעויות (גם אם דמיוניות) אצל אחרים רק בשביל מה? כדי שנדע שיש לך יותר גדול?

פשוט תינוקי...

פורסם
או שהאנשים התאכזבו מהביצועים/מרחב.

זה לא יכול להיות זה. הרי זו אותה פיאט 500 רק בצבע אחר...ואם יש 25 כאלה בארץ ואיזה 5 לפחות למכירה, זה מקביל לכך שיהיו מאות פיאט 500 רגילות למכירה, וזה לא המצב.

פורסם

ביד 2 יש מעל 200 למכירה, אז טכנית זה כן 'מאות'.. ההסבר היחיד הוא שאנשים פשוט לא מרוצים מהפיאט 500, אני לא רואה קשר לבלאק ג'ק. גם אבארט' נמכרות עם ק"מ נמוך יחסית.

.Your average Notepad

פורסם
או שניסית בכוח למצוא שגיאות... אבל אם זאת המטרה שלך בחיים אז סבבה - תהנה מזה

כמובן שזאת דעתך כפי שדעתי היא שלי ולכן אני מכבד אותה ולא מחפש למצוא אנשים אחרים בטעותם

זה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש האנשים פה בפורום ששוקדים למצוא טעויות (גם אם דמיוניות) אצל אחרים רק בשביל מה? כדי שנדע שיש לך יותר גדול?

פשוט תינוקי...

ממש הקוזאק הנגזל.

אני מציע שתכתוב על דברים שאתה מבין בהם ואז אולי לא ירדו עליך.

פורסם

לא הייתי אומר רכב לא טוב. פשוט אולי לא מתאים לצרכים (שלא נבדקו דיי הצורך לפני הקנייה), או שנקנה בהשראת ההתלהבות הראשונית.

בכל מקרה, צירוף מקרים של מי שראה/מצא כמה רכבים כאלה למכירה + כמה אי דיוקים באינפורמציה = רכב לא אמין / לא מוצלח...:?

alfa 156 2.5.

פורסם

אני לא חושב שזה רכב לא מוצלח, הסקתם פה מסקנות מיותרות לדעתי...

פשוט הענין הזה של הצבע כנראה בעייתי בטווח הארוך. קראתי קצת בפורומים בחו"ל שלא ניתן למשל להבריק אותו, ושכשציפור מחרבנת עליו צריך ישר לנקות אחרת זה די נצרב. זה הסבר יותר הגיוני מאשר להחליט שהרכב לא טוב...

• תוכן חדש...