Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

WTF?? שמתם לב למחיר השמן?? אפילו RP לא היה עולה לו כ240 שקל! (199+מע"מ)

טיפול דומה במוסך מורשה של פיאט היה עולה לי פחות מ300 שקל!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בפאביה גם עלה לי הרבה כסף הטיפול (בסביבות ה700 ככה אפילו יותר), וגם על השמן עקצו אותי (סינטטי מלא עד כמה שאני יודע).

כמו שאמרתי, גם אם יש להם מברגים מזהב יצוק, אין סיבה לשלם כל כך הרבה (400 שקל עבודה על טיפול 10K? מעניין מה קורה שמחליפים מערכות יותר מורכבות:|).

תעשו כמוני, אני הלכתי למוסך שאני טיפלתי ועדיין מטפל בו קבוע, הוא גם כן מורשה (אך לא יבואן), והוא אמר לי בטיפול הבא להכניס אליו תפאביה החדשה והאחריות תישמר (בסך הכל חתימה של מורשה שהוא טיפל לפי הספר), ומן הסתם יצא הרבה יותר זול, אם לא חצי מחיר.

פורסם

רכב חדש שטויות במיץ עגבניות,

היתת צריך לעשות רק טיפול קליל שזה פילטר אוויר פילטר שמן כוולל שמן מנוע וזהו אין צורך מסנן מזגן, אטם ,דלת לתא כפפות כניראה נישבר לך משהו שם.חבל העיקר שיש לך רכב חדש.

פורסם

שלום.

אני חוזר על המנטרה הידועה והכ"כ כואבת:

האחריות הניתנת ע"י יצרני הרכב היא כדי לכבול אותך 3 שנים.

טיפול שאמור לעלות: 150 סינטטי מלא מסנן שמן מקורי 70 מסנן מזגן 50

עבודה 150(בהגזמה) לכמה הגענו?

420 ש"ח.

כל השאר 510 זה למימון פינת קפה ,צחצוח מוסך, עמלה ליבואן, רווח לכיסו של בעל/בעלי המוסך.

בגלל זה ורק בגלל זה, לעולם לא אקנה רכב חדש- אלא 3 שנים על הכביש בדיוק.

אז שאלת עקצו אותך? נחיל דבורים ולהקת יתושים:?

התשובה היא כן- נעקצת אבל לפחות למדת- מהמוסך הזה שומר נפשו ירחק!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...