Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמאמר הגששיל: טרם הספיקותי. ככל הנראה אבחן אותו רק בעוד שבוע.

מכל מקום - בימים האחרונים העומס בקטע בין צומת עין אפק למחלף ביאליק התפוגג, אני מניח שמדובר בשילוב של פתיחת הנתיב השני עם אפקט חופשת הפסח. כמוכן ברכות להפעלת הרמזור שמאפשר כניסה מ-79 מערב לכיוון מרפאת זבולון והקריון בלי להזקק לשתי פניות בכביש 4 (עין אפק והכניסה לקריון).

לעומת זאת רמפת הכניסה מקרית ביאליק לכיוון חיפה סומנ מחדש ולדעתי בצורה מסוכנת, עם התכנסות נתיבים די חריפה. היה צורך לתכנן את רמפת הכניסה עם שני נתיבים עם התכנסות ארוכה (מאות מטרים) על הכביש הראשי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד פתחו את הדרך מכביש 79 לבאים לכיוון מערב בצומת מתחת לגשר ימינה לבריכת אפק

מה שישחרר עוד מהעומס סופסוף ב'שפיר' מסדרים לנו את הצומת

פורסם

אז אני מבין שאני הראשון שנסעתי בו (-:

היום בבוקר מעכו עד ההסתדרות. הארכת הקטע מצוינת וחוסכת את העמידה בפנייה שמאלה לפני הקריון.

אבל, כמובן שהיום לא מייצג כי ערב חג ובין כה לא היו פקקים.

תכף עושה את הדרך חזרה מההסתדרות עד עכו, נקווה שלא יחזור מה שהיה ביום הראשון של הפתיחה של הקטע עד הקריון (תזכורת- שעה וחצי פקק ביציאה מהכביש).

חג שמח!

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

עדכון מהנסיעה מכיוון דרום לצפון:

תענוג.

כ-8 דקות מההסתדרות ועד היציאה ב"כרי נעמן" לפני הכניסה הדרומית לעכו.

הירידה מהכביש חלקה וללא רמזורים, משתלבים בתנועה צפונה (להבדיל מהיציאה בקריון שם יש רמזור).

מקווה שזה ישאר כך פנוי וזורם גם בימים עם יותר תנועה במהלך היום.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אין רמזור חדש בכניסה לכפר מסריק?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא . אתה יורד מהכביש שמאלה ופשוט משתלב. אחרי כמה מאות מטרים בכביש הראשי יש רמזור שהיה כבר קודם (מול נתק'ה).

בכל מקרה, יש יציאה שנקראת כפר מסריק (ולא כרי נעמן) אבל משם לא יצאתי, אלא לקחתי את היציאה שמאלה להשתלבות בכביש.

יכול להיות ששם יש רמזור.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

לא זוכר את המקום המדוייק אבל יש רמזור חדש בין היציאה מהכביש החדש לבין צומת עין המפרץ. דומני שמדובר באחת הכניסות לכפר מסריק. לא מדבר על הרמזור הותיק של מילואות (שאתה קורא לו נתקה). נכון לאתמול טרם פעל, אבל זה היה לפני פתיחת הקטע הצפוני של 22.

פורסם

מה שבטוח בכביש 4 בסמוך להשתלבות בנעמן לנוסעים צפונה הקימו סכנה ממשית. הפתאום-צומת הזו עם הסתיימות הכביש ישר, המאלצת אותך לפנות ימינה ואז שמאלה בשביל להמשיך צפונה זה אחד הדברים המסוכנים שנתקלתי בהם. זה כביש שנוסעים בו לפחות 80, בפעמיים שיצא לי לנסוע שם בלילה יצא לי לראות שם כמעט תאונות מאנשים שעומדים בנתיב השמאלי ברמזור אדום וכאלה שחושבים שסתם מישהו נתקע בכביש ומנסים לעקוף אותם מימין ואז פתאום בום נגמר הכביש. :shock:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

^

אתה לא נסחף קצת? 80 היא מהירות זחילה על הגב בכביש ההוא. התקינו שם שלט אשר מתריע על השינויים בהסדרי התנועה, הצומת היה שם גם בעבר, אני חושב שלא כל כך קל לפספס רמזור ולבסוף, הפתרון הנ"ל הוא זמני עד להשלמת העבודות באיזור.

לגבי כביש 22 המלא, סוף סוף! אין זכר לעומס בכביש 79 המחבר את כבישים 22 ו-4 סמוך לקריון וההשתלבות של כביש 22 בכביש 4 היא חלקה וזורמת.

בעיה אחת: המון יתושים! השמשה והפגוש מקדימה התכסו בשכבה יפה של יתושים מרוסקים. שעה לקח לי לפנות את הגופות ולנקות את פני שטח כדי שלא יוותר מהם זכר (האוטו נשטף היום).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

העיקול בכביש 4 עם צמד הרמזורים והמעבר מתחת לגשר של 22 קיים כבר 5 שבועות. אני עובר שם מדי שבוע (זהו - אני מקוה שעכשיו אעבור ל-22) ולא ראיתי שום בעיה. הסימון המקדים בולט וברור ולא נתקלתי בבעיה אפילו ביום הראשון שבו השינוי נערך.

פורסם

הנסיעה בכביש 22 נבדקה אתמול. בבוקר נסיעה מהגרנד קניון לעכו (23->4->22->8510) - 23 דקות.

בדרך חזרה (8510->22->מחלף פז ועליה עד דניה) - 35 דקות. מדובר בקיזוז של כ-20 דקות ויותר בהשואה לזמנים אליהם אני רגיל. אומנם מדובר בערב חג, אבל בצהריים התנועה היתה לא קלה, ואפילו אם בימים כתיקונם מדובר על 5-10 דקות נוספות יש כאן קיצור אמיתי של זמן הנסיעה.

פורסם

אכן,עליה מהקריון עד להשתלבות עם כביש 4 - כמעט 10דקות (90קמ"ש,נהנתי מה"נוף" הפסטורלי :p).

מתי מסיימים לגמרי את הכביש? האם הוא יגיע עד צומת עכו מזרח? (ככה אפשר לדלג על הגאטסו בעין המפרץ...)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...