Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונות מצורפות. האם זה קריטי או שאפשר לסוע עם זה?

הרכב הוא אימפרזה 99 רגילה.

up367.siz.co.il/up3/ejmg1dzwemny.jpg

up369.siz.co.il/up1/n1nmtedxymex.jpg

up369.siz.co.il/up2/mydizmjizw1h.jpg

פורסם

אף אחד לא יגיד לך שאפשר לנסוע על זה, למרות שזו התשובה שאתה מחפש.

שים את הספייר ולך לבעל מקצוע שאתה סומך עליו.

בנימה אישית, אם הייתי מגלה סדק כזה, גם אם כולם היו אומרים לי שאפשר לנסוע על זה, הייתי מחליף את הג'נט.

פורסם
אף אחד לא יגיד לך שאפשר לנסוע על זה, למרות שזו התשובה שאתה מחפש.

שים את הספייר ולך לבעל מקצוע שאתה סומך עליו.

בנימה אישית, אם הייתי מגלה סדק כזה, גם אם כולם היו אומרים לי שאפשר לנסוע על זה, הייתי מחליף את הג'נט.

מה זה אומר ללכת לבעל מקצוע אפשר לתקן את זה?

פורסם

ליסוע על זה אתה יכול. השאלה היא כמה אתה חושב שתספיק ליסוע על זה. אני מהמר על לא יותר משלושה בורות בגודל בינוני פלוס עד שתמצא את עצמך עומד באמצע הכביש כשהרכב יושב על דיסק הבלם עם כמה חלקי מתלה שבורים.

אני מבין שהסדק יכול להראות לא רציני, כי הוא באמת כזה, אבל תחשוב לרגע שכל החוזק של הצלע נעלם, ממה שאני רואה מהתמונה, זה ג'אנט עם חמש צלעות, 20 סך הכל (ארבעה גלגלים). מה שאומר שבכל רגע נתון, פלוס מינוס 50 קילו מהאיפרזה שלך ששוקלת פלוס מינוס 1000 קילו. עכשיו תחשוב שאתה עולה על פס האטה או עולה על תלולית בכביש, רק שני גלגלים נוסעים בעומס כל פעם, זה כבר מאה קילו, לפני שבכלל הכנסנו את המהירות לחישוב.

היית מקפיץ מאה קילו על הצלע הזאת?

חפש בגוגל "יישור ותיקון ג'אנטים" ותמצא עסק שנמצא קרוב אלייך, סע לשם ותשאל אם אפשר לתקן את זה. אם הוא יגיד שלא, סע לעוד אחד, אם שניהם יגידו שלא, קנה ג'אנט אחר משומש. אם אני לא טועה, ג.מ פורטל שהגיב קודם בשרשור יש מלאי של ג'אנטים משומשים. אם אתה צופה יותר משלושה בורות בדרך, תשים את הספייר.

rupni: בור או תלולית גדולים, עלייה על מדרכה בזווית ומהירות לא מתאימים, מכה עם פשיט, יש המון אופציות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

עם כל הרצון הטוב אי אפשר לתקן ג'אנט שעשוי ממתכת \ סגסוגת פריכה שנוצר בחריטה \ תבנית יציקה.

אתה נוסע על זמן שאול עד שיתרחש התסריט שתואר כאן שתי הודעות מעלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום אני עובד במחלקה לשיפוץ גלגלים של מטוסים, כל הכבוד לך על העירנות והאבחון, אסור לך לנסוע עם ג׳ אנט כזה!!!

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

• תוכן חדש...