Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להפעיל WAZE מהאייפון

הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי איך עושים את זה

יש לי את הכבל היעודי של המערכת עדי לחבר אותה לאייפון

אני מפעיל את המערכת, מחבר את הכבל, לוחץ על הכפתור של הAPP LINK והוא מוציא לי הודעה שכדי להציג אפליקציות צריך להכנס לאתר הזה:

http://www3.jvckenwood.com/english/car/

ולהוריד מפה אבל אין פה שום דבר שקשור ל-WAZE אבל בכל האינטרנט אני רואה סרטונים שמראים ש-WAZE כן נתמך במערכת הזאת

יש למישהו פתרון לזה?

פורסם

תנסה להכנס להגדרות של המכשיר ולהגדיר ב-VIDEO IN למצב של אייפון או משהוא כזה.

אם עדיין לא עובד אתה חייב להתקין את הסידיה.

פורסם

שיחקתי עם כל אופציה שיש במכשיר

הא מוציא לי מסך שחור שכתוב עליו שצריך לחבר את הכבל ולהוירד אפליקציה מתאימה רק שבשום מקום באינטרנט (חפרתי שם הרבה) אין שום זכר לאפליקציה שפשוט מראה WAZE במערכת

מה יש בסידיה?

פורסם

אם מותקן לך סידיה אתה יכול להוסיף שרת שנקרא:repo.hackyouriphone.org

ודרכו להתקין displayout ומה שקורה התוכנה מייצרת לך העתק של האייפון(כולל מסך הבית)

עובד נהדררר מניסיון.

פורסם

סידיה זה פתרון שאני מעדיף להמנע ממנו

השאלה איך זה עובד לכל העולם ואשתו באינטרנט?

זה נראה לי משהו פשוט ואינטואיטיבי אבל שברתי את הראש ואין לי מושג איך לגרום ל-WAZE לעבוד במערכת

• תוכן חדש...