Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

הרכב הוא סיאט איביזה החדשה ה-HU של פיוניר דגם 4450BT

כרגע יש קומפוננטים לא יודע של איזה חברה גם מאחורה וגם מקדימה (שלא נשמעים משהו) במגש האחורי זוג רמקולים של פיוניר שלא מחוברים לכלום עקב חוסר במגבר וגם לא יהיו בשימוש ועתידים לעוף מהרכב ברגע שאשיג מגש חדש או אמצא פתרון לכיסוי המגש הישן בלבד או בד או משהו דומה(המלצות??) ,ברכב יש חיבורי RCA וכבל מתח מהמצבר, שאריות של הבעלים הקודם.

עכשיו אני לא מתכנן לשמוע בווליום גבוה ורועש, אבל מעוניין בצליל נקי וברור (ועוטף) , אני לא מעוניין בסאב עקב תא מטען שגם ככה קטן , אבל רוצה לשמוע בס עמוק ונעים :? . השאלה היא האם קומפוננטים מאחורה ומקדימה יתנו מענה, או לחלופין האם מספיק קומפונט מקדימה ורמקולים שיתנו רק בסים בדלתות האחוריות?

אני צריך את המלצותיכם לרמקולים ומגבר עד 2000 ש"ח במקסימום.

תודה מראש לעונים.

פורסם

כן הרמקולים 6X9 לא זוכר את הדגם המדוייק נראה לי שכתוב עליהם 300או 400 וואט שקריים או משהו כזה, למה?

פורסם

ברכב ללא סאב אתה לא יכול לוותר על 6X9 לא יהיה לך מקור באס איכותי וזה ישמע לא טוב

מה שאני ממליץ זה לרכוש מגבר 4 ערוצים וקומפוננט קדמי ,ולהשאר עם ה-6X9 הקיימים.

הייתי הולך על JBL GTO1004

עם אחד מהקומפוננטים הבאים:

FOCAL PS165

P6560C JBL

Rainbow SAX 265.20

MOREL VIRTUS

TSD1720C Pioneer

hybrid audio imagine

• תוכן חדש...