Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכה בכנף ימין, פיג'ו 306 1998

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

הכנף הימנית של הרכב התעקמה לאחר שאחד השכנים ניסה לחנות(השאיר לי פרטים על שמשת הרכב)והייתי מעוניין לדעת

כמה צריך לעלות לתקן פגיעה כזו והאם מכשילים בטסט בגלל שהפנס איתות ממוקם שם.

דרך אגב איך מקובל בדרך כלל לסדר את העניינים האלה? אני מתקן והוא מחזיר לי את ההוצאות/חברת הביטוח שלו?

20130320_081933.jpg

איזה הבדל גדול זה לגלות שלמרות שפגעו לך ברכב השאירו פרטים ולא ברחו בלי להשאיר מידע. אפילו לא התרגזתי :-)

Peugeot 306 XR 1998

Hyundai I30 2008

פורסם

ברור. הרי דברים כאלה יכולים לקרות, ומדובר בסה"כ בפח.

כשמדובר באדם הוגן, באמת שלא קרה שום אסון.

לעניין- הפגיעה קלה. פחות מסכום ההשתפות העצמית של השכן.

לדעתי- תהיה הוגן בחזרה. גשו יחד לפחח שיהיה מוסכם על שניכם.

קבלו הצעה לתיקון (אמור להיות פחות מאלף שקל כולל הכל).

השכן ישלם מראש לפחח, אתה תשאיר את האוטו ותקבל אותו מתוקן.

זה לא מכשיל בטסט כל עוד המאותת שלם.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה על התגובה.

סיכמנו שאני אברר אצל פחח את המחיר ובהתאם לכך בעל הרכב הפוגע ישקול אם להפעיל את הביטוח או לשלם לי מראש.

יום טוב לכולם.

Peugeot 306 XR 1998

Hyundai I30 2008

פורסם

לדעתי הלא מקצועי, כנף מפירוק + צבע לא יותר מ 500-600 ש"ח

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ההערכה הכי זולה שקיבלתי(נכון שלא הכי זול בהכרח הכי טוב אבל בכל זאת מודל 98..)הייתה 600 ש"ח ללא מע"מ וזה הסכום שאקבל מבעל הרכב הפוגע. בכל אופן יישרתי את המכה למטה(משיכה קטנה) ואני אחכה עם התיקון לימים אחרים מה עוד שיש עוד כמה מכות קטנות/שריטות ברכב.

20130403_154720.jpg

Peugeot 306 XR 1998

Hyundai I30 2008

פורסם

פוליש ווקס והשאריות צבע ירדו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אבל לא עשיתי צבע...בסך הכל יישרתי את הפח בעצמי ופחחות וצבע אני אעשה אצל מקצוען ברבות הימים(או השנים...)

Peugeot 306 XR 1998

Hyundai I30 2008

• תוכן חדש...