Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניחא שמדובר על אופנוע עם קומבינות מכאן ועד להודעה חדשה אבל רבאק, המוכר הערבי התעקש ולא הוריד שקל בטענה שמדובר באופנוע מושלם שעבר טיפולים לאחרונה.

נכון, כי יהודים אף פעם לא עושים את זה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ורק כדרך אגב, למי שלא שם לב או לא קרא את הכתבה, למרבה הפליאה ערבים גם מפלים את אחיהם בכל הנוגע למכירה וקנייה. אז אם זה כתבה או מחקר גזעני אז עולה ממנו שגם ערבים גזענים לערבים עצמם.

כי הם מכירים את עצמם :)

אני עם מרק, לא בא לי למכור לתאילנדי ולקונגולזי, זכותי למכור דברים ששייכים לי למי שבא לי.

לי באופן אישי, לא משנה למי אני מוכר את הרכב, אבל אם יש כאלה שיש להם בעיות עם מגזרים כאלה ואחרים, זו זכותם.

הכותב סתם מחפש להתבכיין על גזענות, שללא ספק קיימת אצלנו בארץ (ולא רק כנגד ערבים), אבל זה לא המקום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לי באופן אישי לא אכפת.

הייתה לי לומינה LTZ שאחרי שהלך לי המנוע החלטתי שאני מעיף את הרכב.

תוך שעתיים מרגע פרסום ההודעה התקשר אלי ערבי מנצרת שהגיע עם האחים שלו

(אשתי קצת נלחצה מהחמולה שיצאה מהרכב) אבל הוא קנה ממני את האוטו 500 ש"ח מתחת למחירון

שילם במזומן בלי בלבולי מח מיותרים.

עכשיו מכרתי סונטה 2008 שלי, הגיע איזה ערבי מאזור נהריה. הגיע כדי לסגור עניין.

הוא בדק את המסמכים וראה שהבעלות הראשונה הייתה ערבי מבית ג'ן שזה לידו.

חשבתי שהוא "ישמח" אבל הוא אמר שהוא בכלל לא רוצה לקנות מערבים ובטח לא מבית ג'ן למרות שזה יישוב קרוב אליו

כי הם משוגעים והורסים את האוטו ולמרות שלא מצא שום תקלה אצלי באוטו. הוא אמר שהוא קונה רכבים רק מיהודים!!!

בסוף לא קנה ממני כי לא הסתדרנו על המחיר. ומכרתי בכלל לרב חרדי מאלעד.(שעובד לפרנסתו)

ואגב עוד דבר קטן שלא קשור לרכב אבל קשור לערבים.

אני עבדתי איזה 8 שנים בשירותי בריאות כללית בתפקידים שונים.

בהתחלה הייתי נציג מידע. התקשר איזה ערבי שרצה ללכת לרופא שיניים בשביל הבת שלו.

אז בגלל שהוא ערבי מאיזה כפר, מצאתי לו רופא שיניים ערבי מאיזה כפר סמוך.

אז הוא אמר לי, לא!!!אל תשלח אותי לערבים, מה בגלל שאני ערבי אתה נותן לי רופא ערבי?!

הם בכלל לא רופאים, הם כולם מסגרים ואני לא מוכן שהבת שלי תלך לרופא ערבי !!

(לא הבנתי מה נפל עלי) אני רוצא רק רופא יהודי בשביל הבת שלי ואני אלך לכל מקום שתגיד וביותר כסף:shock:

הוא קיבל את מבוקשו, ואני אחרי ההלם, גיחתי להנאתי.

ואני רוצה לומר שבתחום הרפואה יש רופאים ערבים מעווולים !

ולא, אני ממש לא שמאלני.

פורסם

לפני כמה שנים מכרנו את הפיאסטה הדפוקה של אחותי.

בא מבוגר ערבי עם הבן שלו, בן 17.

הוא אמר שהוא רוצה את האוטו אז נסענו לדואר בדיר אל אסד בשביל העברת בעלות.

כל הזמן שהיינו שם הבן שלו היה עם הבעה מעוצבנת כי הוא רצה איזה סופר לאנסר או משהו בסגנון. לא ברור לי כי הם דיברו בערבית.

ברגע מסויים אבא שלו צעק עלי בעברית מול כולם: "אתה לא תיסע באוטו של ערבים! אנחנו קונים את הפיאסטה!".

:lol:

פורסם

אין יום שלא עוצר אותי ערבי ברמזור ומציע לי כמה אלפי שקלים על הרכב, עכשיו ומייד, כאילו אני לא מבין, הם תמיד מסתובבים עם בוחטות במזומן מחפשים מה לקנות?

את הקטנוע שלי מכרתי לערבי, אף יהודי לא היה מוכן לתת מחירון, כולם התווכחו, בסוף בא ערבי, קבע איתי בסניף הדואר, אני הגעתי לסניף לפניו ככה שהוא ראה את הכלי עומד ולא מונע, לא ביקש להניע, שאל אותי "הכל עובד?" עניתי שכן, נתן לי מחירון והעברת בעלות. הוא אפילו לא הניע את הכלי!! אגב עד היום אני רואה אותו מידי פעם בעיר תחתית מסתובב עם הקטנוע והוא תמיד מברך אותי ומבסוט, טוען ל0 תקלות בשנה האחרונה.

קניתי קטנוע מאדם חרדי בבני ברק, שטען למצב מכני מעולה, נפלתי ברשת ואחרי שבועיים המנוע שבק חיים, לא סומך על אף אחד יותר.

מה שכן, מערבים אני לא קונה, פשוט לא.

תמיד עולות לי מחשבות של: הרכב נסע קבוע בשטחי עפר, טופל במוסך חאפרי העיקר שייסע, פנים הרכב מסריח מעשן סיגריות ועוד, אומנם יש יוצאי דופן והרבה, אבל אני נמנע.

פורסם

ברגע מסויים אבא שלו צעק עלי בעברית מול כולם: "אתה לא תיסע באוטו של ערבים! אנחנו קונים את הפיאסטה!".

:lol:

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אין יום שלא עוצר אותי ערבי ברמזור ומציע לי כמה אלפי שקלים על הרכב, עכשיו ומייד, כאילו אני לא מבין, הם תמיד מסתובבים עם בוחטות במזומן מחפשים מה לקנות?

אפשר להגיד שכן, משהו כזה לפחות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שכן, מערבים אני לא קונה, פשוט לא.

תמיד עולות לי מחשבות של: הרכב נסע קבוע בשטחי עפר, טופל במוסך חאפרי העיקר שייסע, פנים הרכב מסריח מעשן סיגריות ועוד, אומנם יש יוצאי דופן והרבה, אבל אני נמנע.

אם למשל זה ערבי מחיפה (או מכל עיר אחרת), אין סיבה שהרכב נסע כל הזמן בשבילי עפר.

אפשר לדעת בשניה אם עישנו פעם ברכב או לא. זה נספג בריפוד ולא יוצא.

מהניסיון המועט שלי, בד"כ היהודים הם אלה שמטפלים כמו חאפרים כדי לחסוך כסף.

הסיבה היחידה בשבילי להמנע מלקנות מערבי זה רק כשהמוכר גר באיזה כפר שלא כ"כ אוהבים אותנו שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם אני כשמכרתי את הוולקן, הגיעו לפחות 4000 איש, המחיר שדקרשתי היה 9000 אחרי זה 8000 ובסוף 7000 כי ממש הייתי צריך להעיף את הרכב לקראת הטיסה לחו"ל. אף יהודי, אבל אף אחד, שבא לראות את הרכב, לא הציע יותר מ5500, מאלה שהציעו בכלל, אבל זה נושא אחר כבר.

יום אחד קיבלתי שיחה מבחור ערבי, קבענו להיפגש, אח שלו ושני חברים עברו על הרכב, עשינו סיבוב קטן, והוא הציע לי 6,000. אמרתי שלא, ושקבעתי עם עוד שני אנשים יום למחרת, אז או שהוא נותן לי מה שאני מבקש, או שאני אתקשר עוד יומיים למי שהציע הכי הרבה. אחרי הרבה מרמור מהצד שלו, נכנסתי ונסעתי, לא חלפו חמש דקות וקיבלתי שיחה "יאללה, בוא קח 7".

הדבר היחיד שעשיתי היה לשלם על העברת הבעלות כי כשנסעתי, נסעתי לעבודה והם נאלצו לחכות לי קרוב לשעתיים אז הרגשתי ממש לא נעים.

עזבו שחודשיים אחרי זה הרכב היה ביד2 שוב וביקשו עבורו 11 אלף, זה גם סיפור אחר :shock:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
נכון, כי יהודים אף פעם לא עושים את זה.

כמו שאמרתי, לא אמרתי כלום ולא קבעתי כלום. סיפרתי את מה שקרה. אתה רשאי להבין את מה שאתה רוצה להבין.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...