Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רואה סיבה למה לא למכור לערבי.. אתה רוצה להיפטר מהרכב אז תמכור למי שרוצה לקנות מה אכפת לך למי?

אבל לקנות מערבים אני הייתי נמנע גם.. למרות שבד"F אני מנסה כמה שאפשר להמנע מהכללה, לקנות אוטו מערבי זה בד"כ כמו לקנות אוטו מערס ישראלי-הם נוהגים בצורה שלא בידיוק בריאה לרכב ולך תדע איפה טיפלו בו...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מצחיק. את הרכב הקודם שלי מכרתי לערבי ואת הרכב הנוכחי קניתי מערבי אחר :lol:

כשמכרתי, היהודים בלבלו לי את המח- בדיקות, תאונות, התחייבויות... דווקא הערבי בדק את הרכב בעצמו (וגם למדתי ממנו כמה שיטות), חזר אלי אחרי יום עם כסף וסגרנו עניין.

כשקניתי, בדקתי הרבה מכוניות והשמורה מכאנית מכולן הייתה של ערבי שטיפל באהבה ולא סתם בשביל הטסט לחכות לגריטה.

מערס מסריח לא הייתי קונה כלום ולא מוכר לו כלום, בין אם זה ערס יהודי או ערס ערבי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שלושת הרכבים האחרונים שלי נמכרו לחבר'ה מהמגזר הערבי, הם באמת באו לקנות ולא לבלבל במוח.

בהכללה - לא הייתי קונה מהם (רובם לא שומרים וחוסכים בכל פיפס קטן), רק מרוסים. :twisted:

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לדעתי סייד קשוע אמר את זה כבר מזמן, באחד הטורים היותר מצחיקים שלו ב"הארץ" - אני חושבש אפילו היה על זה פרק בעבודה ערבית.

פורסם

הגזענות קיימת וזו עובדה.

אגב, את רכבי רכשתי מערבי, בחור נחמד, הרכב מעולה והייתי קונה ממנו גם את הרכב הבא.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

האמת שמדובר בעוד תחומים רבים.

מקרה שקרה בשבוע שעבר. אחד החנויות לידי הציע את החנות שלו למכירה,רצה הגורל והגיע בחור ערבי.

הם סיכמו הכל בינהם,הכינו חוזה שהיה חסרה בו רק החתימה.

הבעיה צצה כאשר בעלת הנכס הבינה היא שהיא צריכה להשכיר את החנות לערבי. היא לא היתה מוכנה לשמוע על זה ואפילו לא להפגש איתם להכיר אותם ולדעת מי הם.

"אני לא משכירה לערבים" אלו היו המילים שלה.

פורסם

גם אני מכרתי רכב לבן דוד.

אבל ואו כמה שהוא חפר, בדק, הפך, ושוב חפר בדק והפך.

שעתיים אנחנו עומדים ליד הרכב, כשקלטתי שאני חוזר ועונה על תשובות שכבר הוא קיבל עליהם תשובה, באתי להיכנס לרכב ולנסוע.

אז הוא עצר אותי, נתן לי את כל הסכום שביקשתי במזומן!, ואמר יאללה, לבדיקה.

:shock:

פורסם

קיבלתי כבר כמה הצעות מערבים מעל המחיר שהייתי רוצה אפילו אבל אני לא מוכן למכור להם.

גזענות או לא, השקעתי ברכב המון ואני אחליט למי אמכור אותו.

פורסם

אני לא מוכר רכבים לפולנים, בוכרים, גרוזינים, פרסים ולאתיופים.

אני מוכר רכבים רק לצברים יוצאי יחידות עילית.

למה ? ככה...

איזה כייף לי :)

פורסם

למה שאני לא אמכור לערבי? להפך, מה אכפת לי? כסף זה כסף.

אך אני מוכרח לציין מבלי להשמע גזעני אם כמה שזה קצת לא אפשרי, כל פעם שאני מקבל שיחה מבן דוד על הרכב שרוצה לבוא לראות אותו אני מתחיל לחשוש, יש לי רכב דיי גניב, וכשהם באים עם חבר ומדברים ביניהם בערבית, כל מה שאני שומע זה "אז היום ב3 בלילה אני מביא ארגז כלים, וב4 הרכב כבר מפורק ברמאללה".

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
קיבלתי כבר כמה הצעות מערבים מעל המחיר שהייתי רוצה אפילו אבל אני לא מוכן למכור להם.

גזענות או לא, השקעתי ברכב המון ואני אחליט למי אמכור אותו.

כל אין לך סיבה למה לא למכור לערבים - גזענות 'קלאסית'. אין פה "או לא". נשמח בכל מקרה לדעת מה הסיבה לכך (אם קיימת..), כי אני לא רואה אחת כזאת.

לפי קו המחשבה שלי, אני אמכור לפי איך שהבן אדם נראה לי, כלומר שלא יעשה לי בעיות אחרי המכירה וכו' (למרות שהכל מגובה במסמכים) - בלי קשר למוצאו, מה שזה אומר - אני לא אמכור לערסים, בקיצור.

פורסם

אני לא קובע שום דבר, רק רושם את העובדות. מישהו שאני מכיר קנה לאחרונה DR 350 מערבי. הבחור הטיפש ביקש מכמה אנשים באם הם יסכימו לבוא איתו למעמד הקניה בכדי לראות את האופנוע. כולם הסכימו, כולל אותי אבל הבחור הטיפש ברוב ההתלהבות שלו הלך בסופו של דבר לבד. הוא קנה את האופנוע איך שהוא. ניחא שמדובר על אופנוע עם קומבינות מכאן ועד להודעה חדשה אבל רבאק, המוכר הערבי התעקש ולא הוריד שקל בטענה שמדובר באופנוע מושלם שעבר טיפולים לאחרונה. הבחור הטיפש קנה את האופנוע במחיר גבוה ועכשיו הוא הולך להוציא בשקט 2000 שקל לתיקונים שחייבים במיידי. לגבי השאר זה סובל דיחוי.

גם למכור אופנוע עם תקלות וגם להתעקש על מחיר כאילו מדובר באופנוע פריסטין? זוהי חזירות לשמה. לא נורא, פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים.

ורק כדרך אגב, למי שלא שם לב או לא קרא את הכתבה, למרבה הפליאה ערבים גם מפלים את אחיהם בכל הנוגע למכירה וקנייה. אז אם זה כתבה או מחקר גזעני אז עולה ממנו שגם ערבים גזענים לערבים עצמם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...