Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז עדכון אחרון (כנראה)

עשיתי נסיעת מבחן גם על הסוויפט, התרשמתי לטובה (יחסית לאיך שתיארו אותה פה), אמנם הנוחות נסיעה לא משתווה לפאביה, אבל אין לי בעיה להרגיש קצת יותר את הכביש, להיפך.

תא המטען באמת קטן משמעותית, אבל זה לא משהו שמפריע לי, זה יוצא שהמכונית קטנה יותר וזה רק טוב למציאת חניות בעיר.

היתרונות הכי משמעותיים של הסוויפט על הפאביה הם עלויות האחזקה הנמוכות יחסית, ועלויות הביטוח, שבטווח של שנתיים נותנות עדיפות לסוויפט על אף שמחירה של הפאביה זול יותר מסוויפט.

לאחר זמן רב בסוכנות הם הסכימו לרדת למחיר של 76600 שזה כולל אגרת רישוי וקודן.

לא זול כמו שציפיתי (בהשוואה ל72800 של הפאביה), דומה מאוד לקיה ריו עכשיו שבמבצע (77800 כולל אגרה) וליונדאי i20, למרות שאיחרתי את המבצע של חבר אז זה כבר לא אקטואלי.

nir100 - התכוונתי שהפאביה צריה איתורן, ומוזר מאוד שלא דרשו ממך איתורן, כי עברתי ממש על *כל* חברות הביטוח ואין מה לדבר איתן בלי האיתורן.

אשמח לדעת אם המחיר נשמע הוגן יחסית לסוויפט, אולי יש לי מה לחכות כדי שיורידו לי עוד קצת,

כמו כן איך השירות במוסך המורשה (מכשירי תנועה) והאם עלויות האחזקה באמת נמוכות כמו שאומרים.

שוב תודה,

גיא.

פורסם

למה אתה לא הולך על הפורד פיאסטה החדשה ~75.5k,

לפי הביקורות היא המובילה בסגמנט,

אני אישית הזמנתי אחת כזאת (אחרי 3 שנים עם אלטו) אמורה להגיע באפריל,

( והם גם לא משחקים עם המחיר כמו שאר החברות )

פורסם
למה אתה לא הולך על הפורד פיאסטה החדשה ~75.5k,

לפי הביקורות היא המובילה בסגמנט,

אני אישית הזמנתי אחת כזאת (אחרי 3 שנים עם אלטו) אמורה להגיע באפריל,

( והם גם לא משחקים עם המחיר כמו שאר החברות )

מצתרף לשאלה שלו, למה פסלת את הפיאסטה?

ולא משחקים עם המחיר אבל השאלה זה אם אתה יכול להשיג מהם עוד דברים באותו המחיר?

פורסם

ולא משחקים עם המחיר אבל השאלה זה אם אתה יכול להשיג מהם עוד דברים באותו המחיר?

אני אישית לא הצלחתי לקבל שום הנחה\הטבה,

פורסם

באשר לביטוח - אני בוטחתי ב3800שח מקיף + 1800שח חובה אצל אלייד (סוכנות הביטוח של צ'מפיון)

מישהו יכול להסביר לי מה זה המחירים המטורפים האלה?

אני משלם לביטוח ישיר 3900 על מקיף+חובה על יונדאי I30, עד הקיץ הייתה לי סוויפט 2008, מקיף+חובה עלה 3600.

מה זה הסכומים ההזויים האלה?

פורסם

נתוני בעלים\נהג\כיסוי שונים.

וכמובן חברת הביטוח, הסוכנות ומועדון צרכנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מישהו יכול להסביר לי מה זה המחירים המטורפים האלה?

אני משלם לביטוח ישיר 3900 על מקיף+חובה על יונדאי I30, עד הקיץ הייתה לי סוויפט 2008, מקיף+חובה עלה 3600.

מה זה הסכומים ההזויים האלה?

אשמח אם תגיד לי איפה אתה עושה, כי עברתי על כולם, הצלחתי להגיע להצעה של 4,300 מקיף+חובה אצל סוכן לסוויפט חדשה, אבל טרם בדקתי את התנאים.

אני גם נהג 24+ ללא תביעות מיוחדות ב3 שנים האחרונות.

ואם כבר כתבת פה, למרות שהדגם של הסוויפט לא אותו דבר, אשמח לדעת מה דעתך על האוטו בכללי, עלויות אחזקה והאם היו בעיות חוזרות ברכב.

תודה!

פורסם

מן הסתם יגאל עבר את גיל 30, גיל שבו יש מדרגה גדולה במחיר הביטוח (בניגוד למדרגה קטנה בגיל 24). כמוכן - האם אתה מבוטח לפי נהגים נקובים או כל נהג המקיים תנאי כלשהו או "כל נהג" - עם כיסוי גם לצעירים וחדשים?

בנוסף - יש הבדלים פחות בולטים לעין שמשפיעים על מחיר הביטוח. למשל - את ביטוח הרכב שלי העברתי מסוכנות היבואן לסוכן הביטוח שעמו אני עובד די הרבה זמן. היו לי סיבות שונות לבצע את ההעברה (הזקקות לשירותים אחרים של אותו סוכן ביטוח), אבל המחיר שהציע לי היה נמוך מעט מהמחיר שהוצע לי בסוכנות היבואן. כאשר קיבלתי את הפוליס מצאתי הבדל העשוי להסביר את ההפרש - כיסוי צד ג' ירד מ-600 אש"ח ל-400 אש"ח.

לפי זכרוני אני משלם משהו בסדר גודל של 3500 ש"ח למקיף+חובה ל-SX4 דגם 2010, שני נהגים נקובים מעל גיל 50, ללא תביעות או שלילה ב-3 השנים האחרונות. ההצעות שקיבלתי כדי לכלול את הבנים שלי (צעירים מתחת לגיל 24, לא נהגים חדשים) כללו ביטוח חובה סביב 3600 ש"ח, המקיף עוד בסביבות 4000 ש"ח. כיון שמדובר ביותר מ-2 נהגים נושא הנהגים הנקובים יורד ולמעשה מדובר ב"כל נהג" שאינו נהג חדש. אנ יכבר מכין את הארנק לחידוש הבא שבו אני צופה צורך לבטח "כל נהג" כיון שאני מקוה שגם הבן הצעיר יקבל עד אז רשיון, ומצד שני כבר לא יהיה רכב ליסינג במשפחה (אשתי צפויה להחליף מקום עבודה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אשמח לדעת האם ניתן להתקין את מערכת ה-SAVE במקום אחר במחיר טוב יותר (כי זה נשמע לי ממש גניבה, סה"כ להתקין מכשיר שלא מתחבר אפילו לחשמל של האוטו!).

אשמח גם לדעת מה ההתרשמות מהמוסך המורשה, וכמה יקר (לפי מה שאומרים) יעלו לי הטיפולים השגרתיים בשנים הראשונות בהשוואה לחברות אחרות.

גיא.

אני התקנתי את ה SAVE באיביזה שלי, מאחר ולא רציתי להרכיב כספת על מחשב הרכב!, היא עלתה 1100 שח בגרנד-פרי כרמיאל, יש להם עוד סניפים, חפש באתר שלהם. אגב אני הגעתי לפשרה עם הסוכן ביטוח שנחלק את זה בינינו :-D , ולכן שילמתי רק 550 שח 8) .

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...