Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה די ברור שבעל השרשור מעוניין במכונית בעלת 3 דלתות ועם אבזור נדיב, או במילה אחת: איביזה. אני מאמין שניתן למצוא דגמים בני שנה-שנתיים בעלי נפח מנוע 1.4 ואולי אפילו 1.6 בסכום הנ"ל.

פורסם
זה בשבילך פותח השרשור.

http://www.motodeal.co.il/deals/158/

קליאו 3 1.2 ידנית 00 מליסינג, 63500 ש"ח. יותר רכב מאשר המיני שהוזכרו למעלה.

על זה דיברתי, זה פשוט אתה מקבל רכב יותר מרווח, יותר נוח ובטיחותית יותר מאשר רכבי המיני.

מדובר במכונית אשר נותנת את התמורה הכי גדולה יחסית למחיר ואתה נשאר עם צריכת דלק טובה של 16.7 ק"מ לליטר (נתוני יצרן).

ממליץ בחום !

נ.ב - אם אני לא טועה, קיימת גרסא עם 3 דלתות לקליאו.

פורסם
הסיטיגו אלגנס כבר לא נמכרת, קח את זה לתשומת לב.

למה הפסיקו עם האלגנס? באתר החברה עדיין מופיע בקטלוג.

אני כבר 4 חודשים עם הסיטיגו אלגנס שלי ו..... כן כן, 12,500ק"מ! מבסוט חבל על הזמן, בעיר או בחוץ, צריכת דלק של לא פחות מ19ק"מ/ל' משולב ו22ק"מ/ל' בינעירוני.

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

פורסם

אני לא מצליח להבין איך אנשים בכלל מסתכלים על המיי/סיטיגו שיש את הפיקנטו בשוק שבכל פרמטר אפשרי יותר טובה מהשאר (אולי בצריכת דלק פחות).

התא נוסעים של המיי/סיטיגו פשוט מחפיר ואני לא רוצה לחשוב מה יעשו בקיץ, אחריות שנתיים מול 7, איבזור עדיף.

לפי דעתי האחיות צריכות להעלות לפחות 5-7 אלף פחות בשביל להצדיק את ההפרש מהפיקנטו.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אני כבר 4 חודשים עם הסיטיגו אלגנס שלי ו..... כן כן, 12,500ק"מ! מבסוט חבל על הזמן, בעיר או בחוץ, צריכת דלק של לא פחות מ19ק"מ/ל' משולב ו22ק"מ/ל' בינעירוני.

הפסיקו בגלל תמחור שערורייתי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
זה די ברור שבעל השרשור מעוניין במכונית בעלת 3 דלתות ועם אבזור נדיב, או במילה אחת: איביזה. אני מאמין שניתן למצוא דגמים בני שנה-שנתיים בעלי נפח מנוע 1.4 ואולי אפילו 1.6 בסכום הנ"ל.

הייתי רוצה להביא איביזה , אבל אני לא מוכן לוותר על טקס קריעת הניילונים ...

לכן רכב ששנה על הכביש לא בא בתור אופציה

על זה דיברתי, זה פשוט אתה מקבל רכב יותר מרווח, יותר נוח ובטיחותית יותר מאשר רכבי המיני.

מדובר במכונית אשר נותנת את התמורה הכי גדולה יחסית למחיר ואתה נשאר עם צריכת דלק טובה של 16.7 ק"מ לליטר (נתוני יצרן).

ממליץ בחום !

נ.ב - אם אני לא טועה, קיימת גרסא עם 3 דלתות לקליאו.

הקליאו בישראל אינו משווק בגירסאת שלוש דלתות. צריכת הדלק היא משהו משמעותי, אני גומע מידי חודש אלפיים קילומטר , כל קילומטר לליטר חשוב :)

שוחחתי עם נציג שלהם, הוא אמר שהם מכרו את הרכב במחיר הנושק ל-90K (!) שזה מטורף! :shock:

אני לא מצליח להבין איך אנשים בכלל מסתכלים על המיי/סיטיגו שיש את הפיקנטו בשוק שבכל פרמטר אפשרי יותר טובה מהשאר (אולי בצריכת דלק פחות).

התא נוסעים של המיי/סיטיגו פשוט מחפיר ואני לא רוצה לחשוב מה יעשו בקיץ, אחריות שנתיים מול 7, איבזור עדיף.

לפי דעתי האחיות צריכות להעלות לפחות 5-7 אלף פחות בשביל להצדיק את ההפרש מהפיקנטו.

היום כל הרכבים טובים, התעשיה התפתחה והחומרים איכותיים מאוד.

אני מודה ומתוודה שאני חוטא בחוסר אהבה (ואני אומר את זה במילים יפות מאוד) לרכבים המגיעים מהמזרח.

תודה

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

אני חושב אולי לעשות מאמץ ולרכוש את האיביזה 1.4 חדשה.

מה שמפחיד אותי זאת צריכת הדלק למעשה, אבל מעבר לזה אני דיי מאוהב בה.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

להביא = לקנות = לרכוש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מכונית שהיא שנה על הכביש ועוד אחת כמו איביזה, שספגה לא מעט מבצעים בדרך, היא מתכון לא רע למחיר מצויין יחסית לחדשה מהחברה.

אני מקבל את הרצון שלך לקרוע ניילונים, אבל שווה לחשוב על כך פעם נוספת.

פורסם
כבעלים במשך שנה, אני יכול קצת להתווכח. :-)

מצטרף "למחאה", הקליאו ממש לא עגלה. אפילו מפתיעה ביכולות שלה. מי שכתב עליה עגלה לא נהג בה כנראה. אולי לא בוגטי וירון אבל בטח שמהזריזות בקבוצה שלה.

פורסם

שוחחתי עם נציג שלהם, הוא אמר שהם מכרו את הרכב במחיר הנושק ל-90K (!) שזה מטורף! :shock:

המחיר המלא שלה לא היה קרוב אפילו ל90 ועמד על סביבות 80 (אלא אם כן בתוספת גג פנורמי שזה כבר 87). למזלי רכשתי אותה במחיר קרוב יותר לזה של הAmbiance

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

• תוכן חדש...