Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

nash car

אלעדי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,לקרוב משפחה שלי יש כבר כמה שנים טובות (15-10) נאש קטן וחביב (ברשיון רשום תחת השם אוסטין) בחצר האחורית.

דגם מטרופוליטן מודל 59 הייתי מעונין לקבל פרטים על הרכב הזה ואם יש כאלה עדיין בארצנו.

בכמה אפשר יהיה לימכור אותו לאחר שיפוץ מקיף?

תודה וברכת שנה טובה!

פורסם

אם אתה מעוניין יש לי העתק מבחן דרכים לרכב הזה.

זהו רכב אנגלי אמריקאי מאוד יפה לטעמי, תצורת קונברטיבל.

מנוע 4 צילינדר בנפח 1500 סמ"ק, 52 כ"ס ב 4500 סל"ד

בסיס גלגלים 215.9 ס"מ

מהירות סופית כ 130 קמ"ש

צריכת דלק כ 30 מייל לגאלון

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

תודה וברכת שנה טובה!

התשובה פשוטה - ברוב המוחלט של המקרים תוכל למכור את המכונית בפחות כסף ממה שיעלה האוטו והשיפוץ שלו... לכן, אם אתה רוצה להכנס לזה בשביל להרוויח - חבל על הזמן. מצד שני, זו מכונית עם עיצוב מיוחד, הרבה אופי וביצועים סבירים לתקופתה, ולכן זה יכול להיות יופי של פרוייקט שיפוץ ל"שימוש עצמי". מטרופוליטנים נמכרים ב- EBAY בארה"ב בסביבות 2000-4000$, תלוי אם המכונית פתוחה או HARDTOP. הוא לא נחשב רכב יקר, אבל בארץ הוא די נדיר. נדמה לי שיש אחד במוזיאון בתפן.

המכונית יוצרה באנגליה במפעלי אוסטין עבור חברת נאש האמריקאית. בשנים הראשונות היא יוצרה רק לייצוא לארה"ב, ובסוף שנות החמישים היא נמכרה גם באנגליה ואירופה, תחת השם "אוסטין מטרופוליטן". המנוע היה בשנים הראשונות בנפח 1200 סמ"ק, ואח"כ 1500. זהו המנוע מסדרה B של מוריס-אוסטין, שהותקן גם ב-MGA, MG-Magnette ואוסטינים שונים, כך שאין בעיה של חלקי חילוף. גיר של 3 הילוכים, בלי סינכרו על הילוך ראשון, ידית הילוכים מתחת להגה.

קצת היסטוריה על הדגם אפשר למצוא ב:

http://members.tripod.com/PNWMOC/history.html

http://pw2.netcom.com/~bcotariu/metro/history.html

http://home.insightbb.com/~metrestserv/history.html

לקינוח, כמה תמונות של מטרופוליטנים.

בהצלחה,

קובי

57NashMetropolitan.jpg

nashmetro.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אוטו יפיפה ומיוחד!!!

אם כל מה שאתה רוצה זה להרוויח כסף, פשוט תמכור אותו עכשיו, אבל אני הייתי מציע לך לשחזר את הדבר היפייפה הזה, לא בשביל רווח כספי דווקא, אלא בשביל הכיף, הסיפוק והיופי!

בכל מקרה בהצלחה לך

פורסם

אולי הם מעוניינים למכור את הרכב במצבו הנוכחי ?

תן תשובה ,

דרור .

[email protected]

שלום,לקרוב משפחה שלי יש כבר כמה שנים טובות(15-10) נאש קטן וחביב (ברשיון רשום תחת השם אוסטין) בחצר האחורית.

דגם מטרופולין מודל 59 הייתי מעונין לקבל פרטים על הרכב הזה ואם יש כאלה עדיין בארצנו.

תודה וברכת שנה טובה!

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אלעד אחי........

א ל ת י מ כ ו ר . . . . . .

אל תעשה את הטעות שאני עשיתי כשמכרתי פורש שקיבלתי מתנה.

היום אני רואה את האוטו נוסע במודיעין ובא לי לאכול לעצמי את הכבד...

שמור אותו לימים של זמן וקריזה

ראה הוזהרת!!!

פורסם

משהו מוזר לי ברכב הזו, מצד אחד מזכיר שברולט בל אייר אבל בנוי בצורה כמו רכב פנטזיה של ברביות

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

צעצוע מגניב! :-D לו היה לי כזה, והיה לי מקום להחזיק אותו "בשקט", בחיים לא הייתי מוכר, הייתי משפץ לאט-לאט בעצמי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...