Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסע.

Talgaz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסע.

מה זה? למה זה? בהכרח רחוק? בהכרח מתיש?

יצאתי לבדוק.

יושב לי באוטובוס, בדרכי לעמאן. משם תקח אותי ציפור ברזל להודו.

מה זה מסע? בעיניי הפעורות, מסע הוא טיול עם מטרות. גילוי, לימוד, חוויה.

מעבר לנופים, הריגושים, המפגשים והצבעים (היי! מגאן rs לבנה! איזה יופי), יצאתי לגדול. להכיר את עצמי, אולי אפילו למדוד. אני מאמין שאדם לומד את עצמו כשמתמודד מול קשיים. והגיע הזמן שאדע עם מי יש לי עסק.

דווקא הודו? כן. זה מקום שישמור אותי מחוץ לקומפורט זון שלי, אבל לא לחלוטין יזעזע את עולמי.

מה אני רוצה מכם? למה אני מטריד ושופך הגיגים?

כי יש לכם חצי שנה לאסוף נושאים מעניינים ולרכז לי את כולם לקריאה כשאחזור לארץ.

התקשקשתי עם עמוס, היה קצת מסוייג בתחילה, אבל ראה את ההיגיון.

עמוס, מלוא הערכתי.

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה הוא זה שיצא למסע - אתה צריך לספק את הנושאים.

אתה לא מטריד כלל - נהפוכו .

זה קצת מצחיק, אנשים נוסעים לקצה העולם לחפש את בורא עולם

או לחפש את עצמם או משהו.

בסופו של דבר הם חוזרים לביתם ומוצאים את התשובות מתחת לאף

ולפעמים על יד פח האשפה השכונתי.

אשמח לקרוא על המסע שלך!

Gn'f'R

פורסם

בהסתכלות שלי לא יצאתי לחפש את בורא עולם, או את האמת המוחלטת, או הארה. אלא לנקות קצת את הבלי העולם מסדר היום ולהסתכל במראה.

לא פתחתי את הטופיק כדי שישמש בלוג, וכל ההתחלה הייתה כדי לספק לגיטימציה לבקשה שבסוף ההודעה.

אבל, ערן ביקש.

נחתתי במומבאיי אתמול בארבע וחצי בבוקר. מצאתי לי פרטנרית להתחלה, שידעה לאן היא רוצה להגיע בעיר העצומה הזו.

העיר שקטה, שלווה, שעטנז דיכוטומי של בנייה אירופאית כבדה ומפוארת בכפיפה אחת עם הזנחה ומאות משפחות שישנות ברחוב. סוכנות מרצדס עם sls פונה לרחוב, ולמרגלותיה ילדה ערומה, אולי בת ארבע, ישנה על האספלט ליד שאר המשפחה. העיר כמו לוקחת אוויר לעוד יום שתוקף את החושים.

איזה מזל שהגענו מוקדם. לפני שהעיר מתעוררת לחיים.

סיבוב לאורך הנמל לפני הזריחה, וכבר ראשוני האנשים מתעוררים. תה, אדון? צ'אי, מאמ? התחלה חמה ומתוקה לתופעה שעוד כמה שעות תעיק.

כשהעיר בווליום גבוה הכאוס בלתי נתפס. אנשים ומכוניות חולקים נתיבים, ניקוי דגים על הרצפה בזמן שעורבים נהנים מהשלל, וצפיפות. כלכך הרבה צפיפות.

אחרי 18 שעות רצופות של סיבובים רגליים בעיר, הבנתי שאני צריך כיוון שונה כרגע.

אחרי שינה מפרקת עצמות בת 11 שעות מצאתי את עצמי בגואה. מהערסל על החוף הכל יותר רגוע.

איזה נשים יפות.

כמה טאטא.

הלכתי לבחון את הסביבה.

נמסטה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אהבתי. אחי היה לא מעט פעמים בהודו בכל מיני כפרים נידחים בצפון. אם אתה מעוניין אשמח לספק לך כמה יעדים. :-D

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
בהסתכלות שלי לא יצאתי לחפש את בורא עולם, או את האמת המוחלטת, או הארה. אלא לנקות קצת את הבלי העולם מסדר היום ולהסתכל במראה.

לא פתחתי את הטופיק כדי שישמש בלוג, וכל ההתחלה הייתה כדי לספק לגיטימציה לבקשה שבסוף ההודעה.

אבל, ערן ביקש.

נחתתי במומבאיי אתמול בארבע וחצי בבוקר. מצאתי לי פרטנרית להתחלה, שידעה לאן היא רוצה להגיע בעיר העצומה הזו.

העיר שקטה, שלווה, שעטנז דיכוטומי של בנייה אירופאית כבדה ומפוארת בכפיפה אחת עם הזנחה ומאות משפחות שישנות ברחוב. סוכנות מרצדס עם sls פונה לרחוב, ולמרגלותיה ילדה ערומה, אולי בת ארבע, ישנה על האספלט ליד שאר המשפחה. העיר כמו לוקחת אוויר לעוד יום שתוקף את החושים.

איזה מזל שהגענו מוקדם. לפני שהעיר מתעוררת לחיים.

סיבוב לאורך הנמל לפני הזריחה, וכבר ראשוני האנשים מתעוררים. תה, אדון? צ'אי, מאמ? התחלה חמה ומתוקה לתופעה שעוד כמה שעות תעיק.

כשהעיר בווליום גבוה הכאוס בלתי נתפס. אנשים ומכוניות חולקים נתיבים, ניקוי דגים על הרצפה בזמן שעורבים נהנים מהשלל, וצפיפות. כלכך הרבה צפיפות.

אחרי 18 שעות רצופות של סיבובים רגליים בעיר, הבנתי שאני צריך כיוון שונה כרגע.

אחרי שינה מפרקת עצמות בת 11 שעות מצאתי את עצמי בגואה. מהערסל על החוף הכל יותר רגוע.

איזה נשים יפות.

כמה טאטא.

הלכתי לבחון את הסביבה.

נמסטה.

איזה FUCKING כייף לך....

אני קורא את מה שאתה כותב ופשוט רואה את זה מול העיניים!!

איפה אתה בגואה?

תמשיך לתאר....

אל תשכח לנשום את כל הריחות(למרות הסירחון)אתה תתגעגע לזה בארץ...

תהנה,תהנה ותהנה.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

כרגע ב palalem. התמקמתי במקום הנקי הכי זול שמצאתי ותוך שלוש שעות גיליתי איפה אני מעביר את הלילה הבא.

אם עמוס יצליח להחזיר את הלסת שלו מהרצפה, אנסה לצרף תמונה ;-)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

חלילה מתקמצן! אך נבעת מהמחשבה על הניצחון המוחלט בטרד ההתמכרות לפורום "כשאתה על החוף בגואה ועדיין נכנס פעמיים ביום". אז די.

אבל הבטחתי תמונה (מהפלאפון כמובן, אין לי איך להעביר מהמצלמה כרגע).

מקווה שאפשר לראות משהו, המשקל שלהן חשוד.

בכל אופן, הראשונה היא הנוף מהחדר והשנייה צולמה way of the beaten track, במפרץ מטורף בו שולטים עיטים ופרפרים בגודל כף יד.

uploadfromtaptalk1363334622103.jpg

uploadfromtaptalk1363334684821.jpg

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

Monkey island my ass.

כלום חוץ מפרפרים שיכולים לאכול לך את הראש, וטרמיטים שדווקא מתחילים מהרגליים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הייתי ממליץ לך לראות בגואה עוד המון מקומות לפני שאתה עולה....

אם אתה בפאלולים סע עוד רבע שעה ותראה את פאטנם..

יש את אנג'ונה( אני לא מוותר עליה)

אשואם 15 שעה נסיעה באופנוע מאנגונה ועוד...

כבר אמרתי שאני מקנא??( לטובה כן..)

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

אני יודע, והייתי שמח לראות עוד כאן באיזור, גם על גוקרנה קבלתי המלצות חמות.

אבל החום פה מוציא ממני את המיץ. ורק הולך ומתחמם, אז אני עושה קפיצה להאמפי ובורח למעלה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

טל , מקווה שאתה נהנה .

תגיד , אתה מכיר את הסיפור (ספק אמת , ספק אגדה אורבנית ) עם המטיילים הישראלים והכייסים ההודים ?

בתפקידים הראשיים משחקים ההודים , מצלמה , מברשות שיניים .

אם אתה לא מכיר אשמח לספר לך .

:-D

Gn'f'R

• תוכן חדש...