Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסע.

Talgaz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספר, ספר!

אפרופו, מדהים כמה חנויות ספרים יש כאן. לקחו מעט דברים מהתרבות הבריטית, אבל זה אחד הבולטים.

חבל ששכחו לקחת את תרבות הנהיגה יחד עם הצד בכביש. מדהים שעוד יש הודים בעולם. איזה מזל שאני לא צריך לנהוג כאן.

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זוג חברים נסע להודו , יצאו לטייל בבוקר והשאירו את חפציהם בגאסט האוס ,

חזרו בשעות הערב והבחינו בסימני פריצה לחדרם .

עברו על חפציהם בזריזות וגילו שנגבנו מס' קטן של פריטים - לא רציני .

הם היו די המומים ונרגשים לגלות שהמצלמה של אחד מהם לא נגנבה .

המשיכו במסע שלהם ללא עיכובים , וכשחזרו לארץ ניגשו לחנות הצילום בכדי לפתח תמונות

ובאחד הפילימים היו תמונות די מוזרות שצולמו באותו היום בגאסט האוס כשבתמונות הופיע איזה

הודי עם מברשות השיניים של החברים בתוך התחת שלו .

ראה הוזהרת.

8)

Gn'f'R

פורסם
יצאתי לבדוק..

מי זה? מנחם הורוביץ'?

תעשה חיים ותיזהר, שמעתי שאונסים שם אפילו עצי דקל!

הודי עם מברשות השיניים של החברים בתוך התחת שלו .

ראה הוזהרת.

8)

אוי, חנקת אותי מצחוק, ועוד באמצע שלוק מיץ תפוזים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני באוגוסט טס ל 5 חודשים להודו עם חברה שלי רציתי לדעת כמה כסף צריך לדעתך לחודש מחייה ללא קמצנות אבל גם לא בפזרנות?

פורסם

שזה יוצא 32000 רופי שזה 592 דולר לחודש אז סביבות 700-800 דולר כדי לחיות טוב מאוד

כמה $ לקחת איתך לחודש להודו (אם אפשר לשאול)?

פורסם

במזומן עלי 300, להתחלה. בחשבון דאגתי לעוד 2500 דולר, שאני מעריך בגסות שיספיקו לכחמישה חודשים בלי להתפרע.

לפני הנסיעה תברר מה עדיף לך, דולרים או אירו, לדאוג שיהיה קצת בחשבון, ולהעביר עסקאות בינ"ל של האשראי לאותו מטבע. חוסך לך עמלות המרה כפולות (ש"ח - דולר - רופי).

חבר שחזר לפני שלושה חודשים מחצי שנה בהודו עם בת זוג סיכם הוצאות ב12 אלף ש"ח, לא כולל הטיסה, אבל כולל שתי טיסות פנים.

העלויות כמובן יותר גבוהות אם טסים לבד, בעיקר הלינה (עליה משלמים לחדר עד כמה שראיתי, ולא לאדם, וכנראה שרובם מותאמים לזוג.)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

Went off the grid for a while...

אבל זהו, יצאתי מהאמפי. ושוב יש קליטה.

מה זה האמפי? עיירה מגניבה עם נהר שחוצה אותה, נופים סלעיים מטורפים ומפתים מכל כיוון, מלא חיות והמון רוגע.

פעם ראשונה שאני מרגיש בהודו. במומבאיי הרגשתי שנפל עלי טרקטור, בגואה הרגשתי על חוף בשוודיה (שמשום מה הסכימו לאכלס פרות באמצע..) והאמפי? שאנטי.

אבל מתוייר מדי. כולם רוצים ממך רק כסף, וזה מוציא את החשק. בנוסף לחום שהולך ומכביד? יאללה ביי.

הכפרים הקטנים מסביב, לעומת זאת, היו חוויה מרעננת. התרגשות כנה למראה תיירים, חיוכים חמים ונטולי שאיפות כלכליות.

אבל מיציתי, כל הדרום הזה מרגיש לי יותר מדי כמו יולי בארץ.

השלב הבא הוא לנסות לא למות, ב12 שעות באוטובוס למומבאיי ומשם 23 שעות ברכבת לדלהי.

התקווה היא לאשש את נכונות האמירה "משנה מקום משנה מזל". התחושה היא של נופש, ולא של מסע. אולי אני צריך ליצור לעצמי מסע.

פתחתם לי שרשור לקטים נבחרים? אני מאוד אתאכזב אם כשאחזור לארץ ימתין לי דפדוף של חצי שנה באוף טופיק!

ואם באוף טופיק עסקינן, עם הקליטה הגיע מייל שמבשר על קבלה ללימודים באוקטובר :-) אז יש סיבה למסיבה היום. נפתח צ'ילום ברכבת.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לשטן יש מייל!

מבצע "שלח מייל לשטן" יוצא לדרך!

מהיום אין אפילו צורך לפתוח פה!

בהודו?

מבסוט על העולם?

חושב שהכל קטן עליך?

שלח מייל לשטן!

בדיוק שלחת מייל לאמא שאומר שהקיבה שלך לא הביעה ולו תלונה אחת קטנה?

שאתה אוכל כל מה שבא וכולם זיינו את השכל?

שלח מייל לשטן! ועוד באותו הערב ייארז שלשול ויישלח בדואר 24 בלופ אקספרס לאיזור המצאותך!

והיום, לרגל ההשקה, הזמן ארוחת בלופ והגדל אותה בצ'פאטי.99.

אותיות קטנות.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אהה, פרנקוס יקירי. מה הייתי עושה בלי ההמחשות שלך! תרצה לחבור אלי לסיבוב הופעות כאביזר במה?

ובאותה נשימה, כמו שלשטן יש מייל, כנראה שהאל פעיל בפורום. נעלם כלעומת שבא.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ועד אז, אני נמלא פליאה אל מול הדיסונאנס בין הכאוס המופתי בניו דלהי, לבין מערכת המטרו היעילה והמהירה בצורה מעוררת קנאה.

אנשים עומדים בטורים ישרים מול איפה שתתמקם דלת בעוד כמה רגעים. הכל שקט. הכל אירופאי. אפילו רובוטי. ואז מגיעה הרכבת, נפתחות הדלתות, והכל ניצת. פתאום אנחנו שוב בהודו. נאבקים על זכות הבכורה. מי יכנס ראשון ומי יחכה עוד שתי דקות לרכבת הבאה? הרכבת עוזבת והדממה תופסת את מקומה.

מעגל החיים גרסאת בוליווד.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...