Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי יונדאי אקסנט שנת 98 שעברה ראש מנוע לפני כשנה כמעט, המוסכניק שלי הוא חבר טוב שלי הוא התקשר להציע לי הונדה סיוויק 98' שהוא עשה לה השבוע ראש מנוע ועוד 3.5 אלף שקל והיונדאי בעבורה, כמובן שאני לא מתלבט כי זה שווה, השאלה היא ששמעתי שלא בכל אוטו הטיפול של הראש מנוע יוצא טוב, והשאלה שלי היא אם בהונדה הראש מנוע לרוב יוצא טוב ולא נכשל, תודה לעונים.

פורסם

נכון חלקית. הונדה רגישה מאוד לגבי עבודה של ראשי מנוע צריך לעשות אותה בדיוק גבוהה ואיכות טובה. השאלה למה הוא עבר ראש מנוע ואם האוטו התחמם וכמה(יכול להיות עיוות בראש שיהיה קשה לתקן) ולכן העבודה צריכה להיות טובה. יש לי סיויק 96 ואני מרוצה ממנה וברור שהיא עדיפה על האקסנט בכל פרמטר חוץ מהדלק. בהצלחה רון

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

תברר עם החבר המוסכניק - מה בדיוק הוא ביצע ב"ראש מנוע" (החלפת ראש קומפלט / השחזת הראש הישן).

כ"כ - מה האחריות שהוא נותן לפעולה הזו.

(אני יודע שבדר"כ ממליצים לא לעשות עסקים עם חברים, אבל בכ"ז רשמתי לך דברים להתייחסות)

alfa 156 2.5.

פורסם
תברר עם החבר המוסכניק - מה בדיוק הוא ביצע ב"ראש מנוע" (החלפת ראש קומפלט / השחזת הראש הישן).

כ"כ - מה האחריות שהוא נותן לפעולה הזו.

(אני יודע שבדר"כ ממליצים לא לעשות עסקים עם חברים, אבל בכ"ז רשמתי לך דברים להתייחסות)

קודם כל הוא לא חבר במובן שאנחנו מבלים יחד, התכוונתי שהוא מטפל לי ברכב מלא זמן והתחברנו, חשוב לי לציין כי הוא עצמו עשה לי ראש מנוע לאקסנט שלי וברוך ה׳ הכל טוב כבר שנה ומשהו איתה, הוא שם ראש מנוע משופץ לא של האוטו כי כנראה של האוטו לא היה אפשר לתקן או משהו. חשוב לי לציין שהאוטו היה מטופל בחברה עד עכשיו.

פורסם

שנה לראש המקורי זה טוב.

אם ההונדה גיר ידני או אוטומט במצב טוב, ההייתי הולך על זה (לפני כן בודק אם למוסכניק יש אינטרס כלשהו).

קח בחשבון שאתה מקבל רכב ברמה מעל.

דבר שני, 3.5K שח מוסיפים לך, שזה כמעט כמו החלפת מנוע להונדה במקרה הכי רע. (ויש להונדה לא מעט חלקים!).

פורסם

אם אתה סומך על המוסכניק שלך, והוא טוען שההונדה שמורה, מטופלת ובמצב טוב.

ובהנחה שאתה רוצה רכב מרווח/חזק/גדול יותר, מדובר מדובר בעלייה משמעותית ביותר ברמת הרכב, מכל הבחינת, בהשקעה כספית קטנה.

• תוכן חדש...