Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חום המנוע עלה ממש מעט מעל החצי, הדבר קרה לי פעמיים, פעם אחת הדבר קרה שהייתי תקוע בפקק

ופעם אחת שעמדתי בסרק מספר דקות.

המחוג עלה מעט מעל החצי וחזר למקומו, אולי זה בכלל נורמלי בדגם הזה? האוטו חדש אצלי פחות מחודש ככה שאיני מכיר

טוב את התנהגות הרכב...

מספר פרמטרים שבדקתי על מנת למקד את הבעיה אם אכן ויש!

בדקתי נוזל קירור ברידאטור ולא חסר אפילו טיפה, כך גם במיכל העיבוי!

הוונטות ניכנסות לעבודה, אך איני יודע באיזה מהירויות.

הדבר קרה רק שהאוטו היה במאמץ, פעם אחת בפקק ופעם אחת בכביש עם עלייה קטנה

אני מאמין שטרמוסטט קיים ברכב מכיוון שחום המנוע מגיע לטמפרטורת עבודה דיי מהר.

אני צריך השבוע ליסוע לצפון מהמרכז ואני חושש עקב הבעיה!

אשמח לעזרתכם!

פורסם

אכן תקין ברכב הזה שטמפרטורת העבודה היא מעל החצי של השעון חום מנוע.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שלום רב

אני מציע לך לבדוק את הנושא לפני בוא הקיץ .

הסיבה להתחממות יכולה להיות טרמוסטט בסוף חייו . כמובן שצריך לבדוק את פעולת המערכת כלומר רדיאטור לא סתום .וונטות שנכנסות לפעולה בזמן הנכון ( יש יחידת ממסר שמפעילה את הוונטות שנוטה להתקלקל בדגם הרכב שלך )

פורסם

למה הדבר קורה?

מכיוון שהמהירות הסופית של הוונטה מתחילה לעבוד אחרי שהמים מתחממים קצת מעל קו האמצע?

המחוג עולה מעט מעל האמע וחוזר למקומו!

פורסם

זה פשוט לא נכון, גם כשמעכת קירור תקינה המנוע לא פועל קבוע באותה טמפרטורה. בשיוט בינעירוני הטמפרטורה יורדת, בעמידה במקום או בנסיעה מאומצת הטמפרטורה עולה.

התנודות הן בטווח טמפרטורות שבין תחילת פתיחת הטרמטסטט לבין פתיחה מלאה שלו והפעלת מאוורר. כלומר +/- 10-15 מעלות.

בהרבה מאוד רכבים קיים מנגנון ששומר את המחוג בלוח שעונים במצב קבוע של 90 מעלות, כשבפועל טמפרטורת מנוע משתנה בגבולות שבין 80 ל 100 בערך. ואז באמת יש אשליה של מנוע שפועל בטמפרטורה קבועה.

יש גם רכבים, בהם שעון מציג את הטמפרטורה האמיתית ואז רואים תנודות כל הזמן, כפי שתארתי.

את הרכב הספציפי שבשירשור כאן אני לא מכיר, אבל מכיר מספר דגמים בהם קיימת התנהגות כזאת של מחוג הטמפרטורה וזה תקין לחלוטין.

• תוכן חדש...