Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם!

לאימי יש את הרכב הנל - ניסן ג'וק, מודל 2011, 28000 קילומטר.

בבדיקה מקרית של שמן מנוע, שמן הגה ונוזל קירור גיליתי כי חסרים כעשרה סנטימטרים נוזלי קירור מקו המינימום.

עכשיו, בדקתי בספר רכב איזה נוזל קירור הרכב אמור לקבל ושם רשום לי -

"בהוספה או החלפה של נוזל הקירור, הקפד להשתמש אך ורק בנוזל Genuine NISSAN Engine Coolnat או בנוזל באיכות שווה, ביחס ערבוב המתאים."

עכשיו לשאלה - איפה אני משיג את נוזל הקירור הנ"ל?

או שיש נוזל קירור שווה ערך אליו, ומהו, ואם הוא יותר טוב/יותר זול, והיכן אני משיג אותו.

שאלה נוספת - האם מחסור בנוזל קירור מראה על בעיה כלשהי??

תודה לכולם!

אמסטרדם

חן

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

אני ממליץ על נוזל קירור מקורי בלבד. עלותו לרוב תהיה גבוהה מנוזל קירור חליפי אך בהתחשב באורך החיים המופלג של הנוזל הזה לא רואה סיבה לחסוך כאן. תוכל להשיג אותו בכל מוסך מורשה.

כעקרון מערכת הקירור היא מערכת סגורה שלא צריכה לאבד מים. אני מציע שתמלא מים במיכל העיבוי (ותן גם הצצה לרדיאטור כשהרכב קר) ותמשיך לעקוב. לאחר מעקב נהיה יותר חכמים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הרכב באחריות היצרן ולכן גש למוסך מורשה כדי שנושא איבוד נוזל קירור יבדק כי לא אמור להיות חוסר כלל וגם יוסיפו אם צריך נוזל מקורי של ניסאן

פורסם

32 לפני מע"מ לליטר עולה במוסך ניסן, ואם מחליפים לך או מוסיפים אז תוודא שהם מוזגים מהבקבוק המקורי של ניסן, הוא מגיע בצבע שחור.

• תוכן חדש...