Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WTCC

ניר_1985
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיטרואן סי-אליזה – גרסת ה- WTCC

26 ביולי 2013 מאת אורון דהרי, מערכת מגזין אוטוספורט

אנשי סיטרואן חופשים תמונות ופרטים ראשונים על מכונית ה- World Touring Car Championship שלה, הסי-אליזה בגרסת המרוצים. עונה חמה לפנינו.

http://www.autosport.co.il/magazin/47058/%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-%D7%A1%D7%99-%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%96%D7%94-%E2%80%93-%D7%92%D7%A8%D7%A1%D7%AA-%D7%94-wtcc/

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

סיטרואן C אליזה מרוץ?!

סיטרואן פרסמה תמונות הדמיה ראשונות של המכונית שאיתה היא מתכוונת להשתתף בעונה הבאה באליפות העולם למכוניות סאלון WTCC עם סבאסטיאן לואב, איוואן מולר, רוב האף ואלאן מנו. מדובר בדגם הכי קרבי של סיטרואן C אליזה. המכונית תוצג לציבור לראשונה בתערוכת המכוניות בפרנקפורט.

אוסף סרטונים - תתכוננו לחייך

אספנו כמה ידיעות וסרטונים. סיטרואן C אליזה WTCC, נהג מונית לא מוכשר, סרט עם מכוניות מעניינות ולא פחות ולא יותר - תחרות hillclimb בלבנון?!

http://motocarnew.allmag.co.il/page/177945

Boaz Korpel

***מבזק ספורט מוטורי***מבזק ספורט מוטורי***מבזק ספורט***

סיטרואן פרסמה תמונות הדמיה ראשונות של המכונית שאיתה היא מתכוונת להשתתף בעונה הבאה באליפות העולם למכוניות סאלון WTCC עם סבאסטיאן לואב, איוואן מולר, רוב האף ואלאן מנו. מדובר בדגם הכי קרבי של סיטרואן C אליזה. המכונית תוצג לציבור לראשונה בתערוכת המכוניות בפרנקפורט

4.jpg

5(279).jpg

פורסם

YVAN MULLER JOINS CITROËN RACING FOR WTCC 2014

Citroën Racing poursuit la constitution de son équipe pour le Championnat du Monde des Voitures de Tourisme en annonçant le recrutement d’Yvan Muller. Triple Champion du Monde, le Français pilotera une des Citroën C-Elysée WTCC engagées à partir de 2014.

http://www.citroen-wrc.com/2013/actualites/wtcc-actualites/5656/yvan-muller-rejoint-citroen-racing-pour-le-wtcc-2014/

NZS2453-1024x681.jpg&w=630&h=381&zc=1&a=c

פורסם

Boaz Korpel

***מבזק ספורט מוטורי***מבזק ספורט מוטורי***מבזק ספורט מוטורי

סבאסטיאן לואב, אלוף העולם האגדי בראלי WRC, מגיע לנסיעת התרשמות ראשונה מהמכונית החדשה שלו לעונה הבאה "סיטרואן סי-אליזה" שאיתה הוא ישתתף באליפות העולם למכוניות סאלון WTCC

Citroën Racing - WTCC - Sébastien Loeb has something to show you...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...