Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הרכב שלי הוא הונדה סיויק 2001 ידנית,התקנתי בעצמי את רוב חלקי המערכת שהם,רדיו דיסק JVC

מגבר,חיווט, את הרמקולים האחוריים מסוג kenwood 450w 6x9

קניתי והתקנתי אצל מתקין בגלל חוסר בכלי מתאים לחתוך את הפח.

הבעיה היא שהמתקין חתך פתח גדול מדי ואני מרגיש שהרמקול לא נותן את הכל,בס מתכתי ולא נעים.

היה לי רמקולים כאלו בסופר לאנסר הקודמת שלי עם אותו מגבר רדיו דיסק וכו' ושמעו הרבה יותר טוב.

ישר כשראיתי שהפתח גדול ביקשתי שיאטום את זה איכשהוא,אז הוא שם לי איזה נייר דבק כמו נייר כסף שלא נראה לי

שעזר הרבה.

השאלה שלי האם החורים האלה באמת גורמים לפגיעה בסאונד שאני מרגיש,

והאם יש משהו שאני יכול לומר למתקין שיתקן את זה איכשהו.

2013-03-08 16.27.23.jpg

2013-03-08 16.28.14.jpg

פורסם

מבחינת סאוונד אין הבדל בין הפתח הגדול לקטן,הרמקול מנגן אותו הדבר.

אבל איפה שהוא חתך את החור גדול מידי הרמקול לא מחוזק וכנראה קופץ וזז ואת זה צריך לתקן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

1+

תעשה טבעות עץ לרמקולים ועליהם תשים את הרמקול.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
מבחינת סאוונד אין הבדל בין הפתח הגדול לקטן,הרמקול מנגן אותו הדבר.

אבל איפה שהוא חתך את החור גדול מידי הרמקול לא מחוזק וכנראה קופץ וזז ואת זה צריך לתקן.

כן,יש קרקושים ברמקולים,התכוונתי גם ככה לפרק הכל ולחזק,אבל האיכות של הבס לא טובה בכלל,ואני מכיר טוב מאוד את הקנוודים האלו,זה רמקול שמוציא בסים יפים מאוד, וכאן אני מרגיש שהקיק(בס דראם)חזק אבל כל התדרים האחרים של הבס לא נשמעים כמעט בכלל.

1+

תעשה טבעות עץ לרמקולים ועליהם תשים את הרמקול.

אני לא יכול לעשות את זה כי בהונדה יש פלטה גדולה שמתיישבת על כל הרמקול אי אפשר לחתוך את הפלסטיק זה לא יפה.

אם כבר נתת לי רעיון לשים את הmdf מלמטה כדי שיאטום ויושיב אותו יותר טוב.

פורסם

גם מלמטה זה רעיון אבל רק לסגור את החורים בצדדים, אבל לא כול כך אפקטיבי.

אולי טבעות דקות.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אתה יכול לסגור את החורים מלמטה עם שאריות של איטום-כמו דיינמאט\סקאנדסקין.

עדיף עם טבעות.

SCANSPEAK

פורסם

בתור אחד שבזמנו ניסה להיות חכם ולגזור מגש עם מספרי פח וכבר נכנס לסיפור של תיקון נזק דומה, לדעתי הפיתרון הכי אסטטי זה לנסר מדף עץ בגודל של כל המגש, לעטוף אותו בלבד ולהבריג עם תושבות גומי למדף.

פורסם

איך בכלל יצאת מהמתקין אחרי שראית את ההתקנה הזו? אני מציע שתחזור אליו ותדרוש ממנו לדאוג לטפל לך בזה. אם בכל זאת אתה מתקן לבד אז +1 לבנג'י.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אתה צודק אבל אחרי שראיתי את העבודה הזאת רציתי רק לעוף משם..מעצבן שאתה מתקין הכול מושלם והדבר היחד שאתה סומך על מישהו אחר הוא מחרבש את כל ההתקנה.אם אתם אומרים שיש מה לעשות כדי לתקן אני חוזר אליו

פורסם

אתה חוזר לחמור בכדי שיתקן עבודה של חמור? - לא חכם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טבעות או פלטה חדשה לגמריי במקום המגש.

לדעתי זה לא סוף העולם, סה"כ זוג 6X9. אם יש לך סאב זה זה יתרון, יש לבאס מאיפה לצאת :-D

פורסם

אתה חוזר לחמור בכדי שיתקן עבודה של חמור? - לא חכם.

מסכים איתך.

בתור אחד שבזמנו ניסה להיות חכם ולגזור מגש עם מספרי פח וכבר נכנס לסיפור של תיקון נזק דומה, לדעתי הפיתרון הכי אסטטי זה לנסר מדף עץ בגודל של כל המגש, לעטוף אותו בלבד ולהבריג עם תושבות גומי למדף.

לא הבנתי בדיוק מה עשית,חתכת את כל הפלטה התחתונה ושמת שם פלטת עץ גדולה?

טבעות או פלטה חדשה לגמריי במקום המגש.

לדעתי זה לא סוף העולם, סה"כ זוג 6X9. אם יש לך סאב זה זה יתרון, יש לבאס מאיפה לצאת :-D

אין לי סאב:? זה העיניין, בסופר לאנסר עם אותם רכיבים היה לי באס יפה נקי וחזק, לא רציתי יותר, ופה הרמקולים נשמעים כמו רמקולים 4"

החור הזה גורם לבריחה של הבסים או שזה פשוט האקוסטיקה של הסיויק?

פורסם

כל רכב הוא שונה.

אני מאמין שבורח שם אוויר, שוב העלו פה את שלושת האופציות הכי טובות

1. טבעות עץ מתחת למגש

2. מגש עץ חדש

3. קצת בידוד כמו דיינמאט באיזור.

אני מאמין ש 1 ו3 הם האופציות הטובות

3 זה הכי פחות עבודה ויכול לתת תוצאה מאוד יעילה.

• תוכן חדש...