Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן כי בסופו של יום אחרי ההתלהבות של הקנייה אתה אמור לשנע משפחה+ כל האביזרים הנלווים לה (עגלות וכדומה), ונראה לי שיש פה חיסרון מסויים.

ושוב בלי להתלונן על המחיר שעושה רק טוב למשפחות צעירות.

סובארו DL סטיישן היתה בעלת מנוע חלש יותר וסחבה את כל עם ישראל.

היום גם אפשר להסיע 4 אנשים וציוד בסוזוקי אלטו, תמו הימים של "מכונית טובה היא מכונית שעולה את הקסטל".

למי שרוצה מגאן סטיישן ידנית, מומלץ לך לפנות לקרסו ולהראות להם שאתה מעוניין בדגם, אני מכיר מישהו שעכשיו מנסה לנהל איתם משא ומתן בנוגע לגרנד סניק דיזל ידנית (הפלואנס דיזל נמכרת עם אותו מנוע וגיר ככה שלא צפויות בעיות טכניות), ככה שאם הם יזהו ביקוש, אולי הם יביאו.

קליאו סטיישן דיזל, בתמחור טוב, זה יכול להצליח, גם בשוק המוניות הקטנות, וגם אולי ככה להוריד את המחיר של הפאביה ספייס TDI לשוק הפרטי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במחיר כזה אפשר בכלל להתלונן על מנוע חלש?

לדעתי אין מתחרות לרכב בסגמנט הזה במחיר הנקוב. הם ימכרו את 400 היחידות וייבקשו עוד :twisted:

כל פעם סיאט מפתיעה מחדש.

אני מאוד אופטימי מהתמחור העתידי של הטולידו הידנית. איזה תחרות תהיה בשוק הרכב!!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

רק רציתי להגיד לכם שהיום גיליתי בעצמי שאנחנו משחקים בקקה, כשגבר-גבר קונה רכב סטיישן, זה נראה אחרת לגמרי:twisted:

cts-v station.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
רק רציתי להגיד לכם שהיום גיליתי בעצמי שאנחנו משחקים בקקה, כשגבר-גבר קונה רכב סטיישן, זה נראה אחרת לגמרי:twisted:

איזה חתיכת רכב.:twisted: ועוד בארץ? אני חייב להגיד שיש שיפור בתרבות המוטורית בארץ בשנתיים-שלוש האחרונות!

מי אמר שהאמריקאיים חסרי טעם בעיצוב :?:

פורסם

תמחור נאה ביותר, לדעתי קיה טיפסו על עץ גבוה מדי עם הריו סדאן הידנית והמחיר צריך לרדת.

פורסם

אני פשוט מצדיע לאנשים כאלה שקונים רכב בייבוא אישי, כי הם רוצים משהו ייחודי.

אני זוכר שנכנסו לארץ גם כמה דודג' מגנום SRT, מעניין איפה הן מסתובבות היום.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם כבר קאדילק ומשהו נדיר בארץ, קבלו מה ראיתי לפני מספר ימים:

20130307_184848.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
סובארו DL סטיישן היתה בעלת מנוע חלש יותר וסחבה את כל עם ישראל.

היום גם אפשר להסיע 4 אנשים וציוד בסוזוקי אלטו, תמו הימים של "מכונית טובה היא מכונית שעולה את הקסטל".

למי שרוצה מגאן סטיישן ידנית, מומלץ לך לפנות לקרסו ולהראות להם שאתה מעוניין בדגם, אני מכיר מישהו שעכשיו מנסה לנהל איתם משא ומתן בנוגע לגרנד סניק דיזל ידנית (הפלואנס דיזל נמכרת עם אותו מנוע וגיר ככה שלא צפויות בעיות טכניות), ככה שאם הם יזהו ביקוש, אולי הם יביאו.

קליאו סטיישן דיזל, בתמחור טוב, זה יכול להצליח, גם בשוק המוניות הקטנות, וגם אולי ככה להוריד את המחיר של הפאביה ספייס TDI לשוק הפרטי.

אתה שוכח שזה צריך להיות רכב משפחתי. יבוא יום ותתן אותו לבן שלך ואז איך הוא יעשה "פתיחות" ברמזורים?

אבל ברצינות, 13.4 קג"מ על מרכב סטיישן (קצת יותר כבד מסדאן, הרבה יותר כבד מהאצ'באק) עם ציוד, עגלות, ילדים ועוד נשמע לי קצת צנום. זה שהוא ייסחוב את הקסטל ואת פרויד זה ברור, השאלה היא בכבישים בין-עירוניים, כמה זמן תיקח עקיפה ובאיזה קצב הוא יעלה את אותו קסטל? אני מניח שרק ימים יגידו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני חושב שסופרמיני במרכב סטיישן עם 86 כ"ס ותיבת הילוכים ידנית תעשה את העבודה לא פחות טוב ממכונית מיני עם 60 כ"ס או סופרמיני אוט' עם 100 כ"ס.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לדעתי זה עסקה הכי משתלמת בקטגוריית סטיישן ויותר משתלמת מאשר מהמבצע של קיה, ידני, ב-90K בהרבה פחות מחיר.

פורסם

אם כבר, אז הסטיישן שנותנת הכי הרבה תמורה למחיר זה וולוו 945 שנת 92 ידנית, אבל זה אני

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לדעתי זה עסקה הכי משתלמת בקטגוריית סטיישן ויותר משתלמת מאשר מהמבצע של קיה, ידני, ב-90K בהרבה פחות מחיר.

אני ממש לא בטוח שהרכב הזה אמור להתחרות בקטגורית הסטיישן שמורכבת בעיקר מרכבים משפחתיים.

אני חושב שהסיאט flow הזאת נותנת יופי של פתרון למשפחות שעד עכשיו היו מתפשרות על סופרמיני ידנית וסובלות מתא מטען מוגבל.

גם שוק הטכנאים יכול להוות מטרה (במקום טנדרון או קיה סיד סטיישן)

פורסם

הכל טוב ויפה, אבל זה רק ל-400 רכבים כרגע. קראתי שהמחיר הרשמי זה 88K שזה כבר לא כל כך מפתה.. מה שנקרא כל הקודם זוכה. חבל שזה לא המחיר הקבוע.

פורסם
הכל טוב ויפה, אבל זה רק ל-400 רכבים כרגע. קראתי שהמחיר הרשמי זה 88K שזה כבר לא כל כך מפתה.. מה שנקרא כל הקודם זוכה. חבל שזה לא המחיר הקבוע.

כן, זה רק 400 הראשונים. כי היצרן, לפי פורומים בחו"ל, הקציב 400 יחידות לשוק בארץ. וזה לא טובה מצ'מפיון, זה החלטה של היצרן לעשות הוזלה. ואחר כך הוא מחזיר את המחיר לקודמו (וכנראה יחליפו דגם ).

ומי שרוצה רכב כזה אז שיקנה עכשיו. הרי לא יהיה מחיר יותר טוב מזה.

בדיוק כמו שהיה בשנה שעברה עם האיביזה. קשה מאוד לחזור למחיר של 70K, היום היא נמכרת ב 74K ללא צבע מיטלי!

פורסם

אם למדנו משהוא מהעבר עם סיאט, המבצעים יחזרו ובד"כ אפילו במחיר נמוך יותר.

בלי שום קשר למבצעים עתידיים, מדובר בתמורה מעולה לכסף וה 400 חתיכות האלה יעופו מהר מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...