Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח בחשבון שרכבים כמו סיוויק הם תמיד מתומחרים בכ-10% מעל שאר הרכבים.

לכן, מוכר שמוכר לך סיוויק בעבר שילם את זה, עכשיו הוא די מצפה לקבל את אותו הדבר ושלא ישחטו אותו במחיר כי האוטו ישן.

מה שאני רוצה להגיד, שיש רכבים כמו סיוויק וקורולה שנמכרים במחירון כי הרכבים האלו אמינים.

Polo 2012

פורסם

תודה לכולם האלמרה נשמעת מעניינת היא הולכת מחירון או הרבה מתחת?

*מה הצריכת דלק של האלמרה?

יחסית מנוע גדול 1800 איך הוא חסכוני?

*הציעו לי גם פורד פוקוס 2006 ליסינג לשעבר בסביבות 25 אלף רק מה הבנתי שהיא אוהבת מאוד דלק סתם בשביל שאני יבין היא אוכלת כמו מאזדה 6 פלוס מינוס?

פורסם

צריכת הדלק של הניסאן 1.8 זהה למתחרות שלה עם מנוע 1.6. בעיר אפשר להוציא ממנה די בקלות 1:9.5-1:10 בנסיעה לא ממש רגועה. מחוץ לעיר אפשר גם להגיע ל1:12-1:13 בשיוט גם עם עקיפות מדי פעם. בכללי היא צורכת קצת יותר מהסיוויק, אבל לא באופן קיצוני.

בקשר למחיר שלה, בדרך כלל אלמרות שהיו בליסינג/השכרה לא נמכרות במחיר מחירון ולפעמים גם הרבה מתחתיו, אבל אלמרות שהן מידיים פרטיות ושמורות היטב כן נמכרים קרוב למחירון או אפילו במחירון. הביקוש שלה יציב אבל לא גבוה במיוחד.

לגבי הפוקוס, היא מכונית מאוד טובה. היא מרווחת, שקטה, איכותית יחסית, נוחה, די מאובזרת, נראית די טוב גם מבחוץ וגם מבפנים. יש בה הרגשה הרבה יותר טובה בתא הנוסעים בהשוואה לסיוויק ולניסאן. בנוסף לזה היא אפילו מהנה לנהיגה בזכות הגה בעל משקל טוב, חד ומתקשר יחסית, שלדה טובה שנענית כמעט לכל פניה, מעט תת היגוי וזוויות גלגול מתונות. החסרונות של הפוקוס הם בעיקר במנוע. המנוע 1.6 בעל 100 כ"ס בלבד מרגיש חלש מאוד עבורה. התחושה מאוד כבדה ועצלה בהאצה מהמקום וגם בתאוצות הביניים. גם צריכת הדלק שלה די רעה. משהו כמו 1:9.5 בנסיעה משולבת (עירוני ובין-עירוני) לא הכי רגועה, אבל גם לא פרועה. אם הורדת את ה-3 בגלל צריכת הדלק והביצועים (שלמרות שהן נופלים מהסיוויק, מהקורולה ומהאלמרה הן לא כאלה גרועים ביחס לשאר הקטגוריה), אז מהפוקוס אתה תתאכזב פי כמה. היא גם יותר איטית (הבדל די גדול, בעיקר בתחושה) וגם צורכת יותר דלק.

פורסם

מאזדה 3 / ניסאן אלמרה יכולות להיות תחליף ראוי לסיוויק.

אגב, סיוויק שמורה אתה יכול למצוא , יש לא מעט מבוגרים שקנו את הרכב והם יד 1.

פורסם

ממליץ לך להיתאזר בסבלנות ולהמשיך לחפש סיוויק שמורה לגבי המחיר אין מה לעשות הונדה מתומחרת שונה בארץ וקצת יותר מישאר היפניות ולדעתי זה שווה את זה לרוב הרכב ניסחר במחירון ופעמים יחידות יש שמשלמים מעל המחירון(מה שלא הייתי ממליץ לך) אבל מבחינת האמינות וצריכת הדלק הוא שווה את זה אם אתה בקטע של ידני ראיתי כמה כאלו למכירה תחפש בסוף תימצא!

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

• תוכן חדש...