Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני על סף קנייה של אי אקס ספורט ,כאשר לטענת המוכר הוחלף גיר באוטו לגיר "אורגינאלי". עכשיו אם אני לא כל כך בוטח בדבריו- כיצד אני מגלה שזה באמת גיר של ספורט??..(עוד נתון לשאלה- המד טורים לא פעיל באוטו!).

בתודה אשר.

פורסם

מד טורים זאת לא בעיה לסדר

את הגיר בשביל להיות הכי בטוח סע לאחד האנשים שמבינים שיבדקו את הגיר (יש הרבה אנשים כאלה בPSI)

שהעיסוק שלהם זה הAX SPORT ואחיותיה

פורסם

פשוט תיגש למוסך לברר, הם צריכים לדעת

בכל מקרה, אם אתה כבר במוסך, תבקש שיחברו באותה הזדמנות את מד הטורים. יכול להיות שיש באוטו איזה בעיה, המנוע אינו יציב,

ויש נפילות כח. כדאי לך לדעת מזה לפני שאתה נופל לאוטו שתצטרך להחליף לו ת'נשמה כי לא ראית שהסל"ד רוטט כמו ויבראטור.

פורסם

לא צריך טכומטר בכדי לדעת שה"סל"ד רוטט כמו ויבראטור".

מרגישים את זה!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

פשוט תיגש למוסך לברר, הם צריכים לדעת

בכל מקרה, אם אתה כבר במוסך, תבקש שיחברו באותה הזדמנות את מד הטורים. יכול להיות שיש באוטו איזה בעיה, המנוע אינו יציב,

ויש נפילות כח. כדאי לך לדעת מזה לפני שאתה נופל לאוטו שתצטרך להחליף לו ת'נשמה כי לא ראית שהסל"ד רוטט כמו ויבראטור.

מה לכל מוסך הוא יגש??????

קפוץ לאנשים שבאמת מבינים

בני זיו ו......

• תוכן חדש...