Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי התדרדר מחנייה אחורה לכיוון רכב אחר. הצלחתי לעצור אותו כמעט לגמריי בגופי אך הוא פגע פגיעה קלה בפגוש של רכב אחר. האוטו שלי לא נפגע כלל ולא נראו סימנים בצבע, לרכב השני הייתה פגיעה קודמת שכללה מחיצה של פינת הפגוש עם סימני צבע ניכרים, ועוד תנודה קלה במפגש של הפגוש עם הכנף. הבעלים של הרכב החליטו להחליף את כל הפגוש בהזדמנות זו, תוך שהיא חוזרת על הטענה שהיא לא תכננה לטפל בפגיעה הקודמת אבל עכשיו לאחר הפגיעה שלי היא כבר תחליף את הפגוש. הם תובעים אותי דרך הביטוח. אני מרגישה שמחייבים אותי בטיפול שאני לא אחראית לרובו. היא גם לא הסכימה שנטפל בכך מחוץ לביטוח. יוצא שאני מחוייבת בסכום גדול מאד, יותר מהנזק שגרמתי בפועל. מהן האפשרויות העומדות בפניי במקרה כזה?

פורסם

ממה שאני מצליח להבין , הפגיע שלך כן גרמה לניתוק של הפגוש מהכנף .

אם זה המקרה..גם אני הייתי דורש ממך החלפה של כל הפגוש לחדש. לא רוצה כל קומבינה שהיא של ברגים בין פגוש לכנף או אזיקונים

גרמת לניתוק חלקי או מלה של פגוש מכנף אז ככל הנראה תשלמי על נזק של החלפה מלאה

פורסם

במידה והצורך בהחלפת הפגוש עלה מהפגיעה שלך, אז זה לא משנה מה היה על הפגוש לפני כן.

אם הפגיעה שלך לא גוררת החלפת פגוש, הרי מן הראוי שתשלמי רק על הנזק שגרמת.

אני מקווה מאוד שצילמת תמונות של הנזק, ושאת יודעת להראות בהן איזה נזק בדיוק נגרם בגללך. כמו כן, תנסי להקליט אותה בשיחה, שהיא מתקנת נזק שלא עשית על חשבונך.

אגב, יש לך מקיף/צד ג'?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת

אין לי ביטוח מקיף, רק צד ג

ההשתתפות העצמית שלי היא בסביבות 1400 שח וכמובן תעלה לי את העלות הביטוחית בעתיד...

הפגיעה שלי הייתה לדעתי מינורית בהשואה לנזק הקודם אבל את זה אני לא יכולה להוכיח כבר

רק השמאי שראה את הרכב (מטעמם) היה אמור לשים לב שמדובר ב2 פגיעות שונות:

פגיעה משמעותית שגרמה לפגוש להתקפל לתוך עצמו וגרמה גם לפגיעה בצבע

והפגיעה שלי שלא הותירה שם פגיעה בצבע וקרתה במהירות אפסית לגמריי (כבר עצרתי את הרכב בגופי והרמתי ברקס)

השאלה שלי היא איך אני יודעת מה אמר השמאי שלהם והאם הם טרחו לציין בפניו שהייתה פגיעה קודמת בפגוש?

פורסם

חבל שלא צילמת, כעקרון אין לך הוכחות שלא את גרמת לנזק שמצריך החלפת פגוש.

תתקשרי לחברת הביטוח שלך, תודיעי להם על התאונה, ותמסרי להם שפגעת בו במהירות אפסית, ושלא היה נזק שנראה לעין, אפילו לא שפשופי צבע. בנוסף, תאמרי להם שהייתה לה פגיעה רצינית בפגוש לפני התאונה, וכעת היא מנסה לתקן את כל הפגוש על חשבונך. חברת הביטוח תייעץ לך כיצד להמשיך.

זה מעשה נבלה מצד שכנתך, שמנסה להפיל עלייך נזק, וחבל מאוד שאין לך הוכחות לכך. אני מקווה מאוד שחרת הביטוח שלך תדע למצוא לכך פתרון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מהן האפשרויות העומדות בפניי במקרה כזה?

להפעיל את הביטוח שלך, צג ג לכך הוא נועד ולשלם השתתפות עצמי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...