Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחלתי בחיפושים לשדרוג הקומפננטים ברכב שלי. ( קורולה 2003 )

התקציב בסביבות 2000 שקלים. שומע את רוב סוגי המוזיקה.

ההגברה הקיימת זה jbl gto 1004.

בעתיד אני אוסיף מונובלוק לסאב, ככה שאני יוכל לעשות Bridge לקומפוננט.

אני מחפש סט רך, שלא יצרום אבל מצד שני שלא יחסר לי פירוט ופאנציות ושיהיה חזק כמובן.

תודה,

עומרי.

HU: Pioneer AVH-Z5050BT + Mosconi AMAS-LD4C DSP: Mosconi Gladen 6to8 AEROSPACE Amp1: Mosconi AS200.4 Amp2: Mosconi AS100.4 Front: Gladen AEROSPACE 165.3 ACTIVE Sub: DOUBLE Gladen Zero Pro 10

פורסם

סט רך, חזק פאנ'צי ומפורט זה מה שכולם רוצים, אבל קשה לקבל הכל בחבילה אחת, אם תיקח מורל הייבריד למשל (שהם רכים, ןנעימים לאוזן, יכול להיות שיהיה חסר לך פירוט), בכל סט יהיה חסר משהו לכן רצוי מאד לשמוע לפני שאתה קונה. תנסה להגיע למפגשים, שם תוכל לשמוע סטים שונים ולנסות להבין למה אתה מתחבר.

לגבי חיבור סט קדמי בגישור, הגישור מוסיף רשע ועיוותים שקשה לשמוע מסאב (בגלל זה אין בעיה לגשר סאב), לגבי קומפוננט, זה כבר סיפור אחר, מנסיון אישי גישור של מורל הייבריד (על מגבר של גנסיס), יש ירידה ניכרת באיכות, אותו ניסיון, בסטאפ של חבר קרוב שגישר הרץ מילה, זה הורס!, והגישור הוסר, אל תבנה על זה.

איזה סט יש לך היום?

שווה לחשוב על שידרוג המגבר במידה ואתה מחפש עליה באיכות.

וראיתי לא מזמן פוקל KRX2 פה בפורום מכירה, לדעתי יענה לך על כל הדרישות.

SCANSPEAK

פורסם

בתקציב הזה הייתי קודם כל משדרג את ההגברה לכזו שתאפשר לך לעבוד אקטיבית - גם קרוס אקטיבי סטייל 4XS או 456 יכול לבוא בחשבון.

אח"כ - לדעתי, וופרים של FOCAL - או ה KRX שהוצע פה, או האוטופיה שמוצע ביד שניה במחיר טוב (ישן יותר אבל איכותי יותר)

טוויטרים - לדעתי, או SCAN SPEAK REVELATOR (דני מוכר זוג 3/4 במחיר טוב) או שתחפש איזה מורל סופרימו פיקולו / MT24.

איתור הרכיבים הנ"ל עלול להיות "טיפה" מסובך אבל עם קצת עזרה של חברי הפורום, תוכל למצוא הכל בזמן קצר יחסית.

קשה לי לחשוב על דרך טובה יותר לבזבז 2000 שקל שייתן תוצאה איכותית יותר.

ואם לא בא לך כל הכאב ראש הזה - קח סט חדש של HAT CLARUS - יש חדש למכירה בפורום. סט טוב במחיר טוב.

...CASKA for life

פורסם

אף אחד לא העיר פניו של הבחור לגבי ברידג׳ינג של קומפוננט: זה לא פסול, אך אל תשכח שביחד עם הכוח מכפילים עצמם גם אחוזי העיוות (אני לא יודע עד כמה תשמע את זה), ובנוסף תחול ירידה גם בדאמפינג פאקטור.

הייתי ממליץ לך לשמוע עם גישור ובלי גישור ולהחליט, יש כאלה שאומרים כך ויש כאלה שאומרים כך.

JL Audio

פורסם

מהו הסט הקיים? איזה hu?

בד״כ הנטייה הראשונית היא לחפש רמקול כמה שיותר איכותי ובעל שם נוצץ אבל זה לא אפקטיבי עם hu והגברה לא ברמה גבוהה.

בכיוון ההפוך זה דווקא כן יכול לשפר, גם רמקולים פשוטים יכולים להישמע מדהים עם hu ומגבר על רמה, ושמעתי כמה מערכות כאלה שהדהימו אותי ולא האמנתי שזה סט פשוט.

לדעתי זה אובר קיל רציני להביא סט בסכום כזה עם ההגברה הקיימת.

פורסם
אף אחד לא העיר פניו של הבחור לגבי ברידג׳ינג של קומפוננט: זה לא פסול, אך אל תשכח שביחד עם הכוח מכפילים עצמם גם אחוזי העיוות (אני לא יודע עד כמה תשמע את זה), ובנוסף תחול ירידה גם בדאמפינג פאקטור.

הייתי ממליץ לך לשמוע עם גישור ובלי גישור ולהחליט, יש כאלה שאומרים כך ויש כאלה שאומרים כך.

תקרא את התגובה הראשונה.

1+ לאדון SCOOB

SCANSPEAK

פורסם
מהו הסט הקיים? איזה hu?

בד״כ הנטייה הראשונית היא לחפש רמקול כמה שיותר איכותי ובעל שם נוצץ אבל זה לא אפקטיבי עם hu והגברה לא ברמה גבוהה.

בכיוון ההפוך זה דווקא כן יכול לשפר, גם רמקולים פשוטים יכולים להישמע מדהים עם hu ומגבר על רמה, ושמעתי כמה מערכות כאלה שהדהימו אותי ולא האמנתי שזה סט פשוט.

לדעתי זה אובר קיל רציני להביא סט בסכום כזה עם ההגברה הקיימת.

ה-HU של פיוניר דאבל דין 2450BT, סביר בהחלט.

הסט הקיים הוא סט של אינפיניטי 6530CS, שהוריד לי דם מהאוזניים.

הקצבתי לעצמי 2000 שקלים לקומפוננט.

מה דעתך? מה עליי לעשות?

להגיע למפגשים וכו' בשביל לשמוע ולהתרשם אין בעיה.

אבל מאיפה אני צריך להתחיל? מה לחפש? קומפוננט? מגבר חדש?

HU: Pioneer AVH-Z5050BT + Mosconi AMAS-LD4C DSP: Mosconi Gladen 6to8 AEROSPACE Amp1: Mosconi AS200.4 Amp2: Mosconi AS100.4 Front: Gladen AEROSPACE 165.3 ACTIVE Sub: DOUBLE Gladen Zero Pro 10

פורסם

תשמע אני לא "מבין" גדול באודיו לרכב, אבל באודיו ביתי אני דווקא כן.

אם נצא מנקודת הנחה שהתחומים דומים, נגיע למסקנה ביחד שכל נתון "מפוצץ" לא מראה כלל וכלל איך ישמע אותו הרמקול.

אני מאמין שגם כך באודיו לרכב, במידה ואני אעשה גישור אולי (רק אולי), נשמע יותר טוב.. לך תדע..

בעצם אין לי צורך כרגע ב"שדרוג" בשביל לעשות את זה, נעשה את זה שיהיה בוקר פנוי.

פורסם
ה-HU של פיוניר דאבל דין 2450BT, סביר בהחלט.

הסט הקיים הוא סט של אינפיניטי 6530CS, שהוריד לי דם מהאוזניים.

הקצבתי לעצמי 2000 שקלים לקומפוננט.

מה דעתך? מה עליי לעשות?

להגיע למפגשים וכו' בשביל לשמוע ולהתרשם אין בעיה.

אבל מאיפה אני צריך להתחיל? מה לחפש? קומפוננט? מגבר חדש?

בוא נתחיל בזה שדאבל דינים (אפילו אלה שעוברים את סכום ה4 ספרות) לא מהווים כלכך דוגמא לאיכות סאונד אל מול מכשירי הסינגל דין המובילים שיכולים לעלות הרבה פחות.

אתה גם תשים לב שלא הרבה משתמשים בהם פה.

שנית, הייתי ממליץ לך לנסות למכור את המגבר הנוכחי ואת הסט ולחפש שניים ביחד עם התקציב החדש.

ניסית להוריד את הג'אמפר בקרוס של הסט לטוויטרים? יכול להיות שזה יעזור לך עם הצרימה.

פורסם

אין לי ג'אמפר, יש לי מן מתג, +3DB ו0DB, הוא על 0.

אולי כיוון המערכת?

פורסם

הסדרות החדשות של מכשירי 2DIN של פיוניר הם ברמה טובה מאוד

המכשיר שלך 2450 הוא הבסיסי שבהם כולל גם קרוס בסיסי גם אקולייזר 8BAND

טיים קורקשן בסיסי עוד שלל פיצ'רים שאין בכול מכשיר 1DIN רגיל.

יש לך מגבר בסיסי טוב וחזק שהוא לדעתי הבחירה הכי טובה בטווח המחיר שלו לחדש

הסט שלך הוא הבעיה הוא סט ברמה נמוכה ,טווח התדרים הנמוך בסט הזה מעשית כמעט לא קיים

ובכללי כול סידרת הרפרנס של אינפיניטי הם לא מוצרים מי יודע מה לדעתי.

אם אתה מחפש סט חדש

בטווח המחיר של 2000 שח בעל התכונות שציינתה הייתי שוקל

כאופציה ראשונה הייבירד אודיו קלארוס

כאופציה שניה הרץ HSK165XL

וכאופציה שלישית DLS UP6I

פורסם

תודה על ההמלצה.

הרמקולים שהמלצת יתאימו להגברה הנוכחית שלי?

• תוכן חדש...