Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהוא 7 אינצ' בגלל זה נראה לי מוזר שיש לו טווח תדרים רחב. אני זוכר שקראתי מתישהו בפורום שהוא לא עובד טוב מעל 1500 הרץ

פורסם

אני לא יודע מי אמר את זה אבל זאת טעות

יש לו טווח תדרים רחב עד 5100 הרץ ,והוא עובד מעולה גם בחיתוך גבוהה יחסית

אם יש לך MT23 אתה יכול ליצור נקודת חיתוך באזור 3200 הרץ ,הם יעבדו מעולה ביחד.

http://hybrid-audio.com/downloads/discontinued-products/discontinued_Legatia_L6.pdf

פורסם

אני לפעמים חושב לעצמי מה הפורום הזה היה אילולא KING. מילא הרמה הירודה,מילא העזיבה של רבים וטובים אבל KING כשמו -כן הוא,פשוט מעמיד דברים על דיוקם.

עצתי לפותח השרשור,לברור ולבחור היטב את החומר אותו אתה קורא.הדעת פשוט לא תופסת איך אנשים כמוך יכולים לפספס בגלל דעות לא אחראיות.

חפש ככל האפשר מקורות שונים על אלמנטים בהם הינך חושק.זה לפעמים ההבדל הקטן שבין נפילה והצלחה.

כבר שמעתי סט של וופרים 8 אינטש עם סט טויטרים ו"למרות" קוטרם לא שמעתי מגבלה של תחום תדרים למרות שקמה כאן זעקה מרה .

ללמדך שהנייר סופג הכל אבל המציאות,מה לעשות ,לפעמים גם טופחת קלילות על פנינו ודווקא-לטובה.

בהצלחה,

ליאור

פורסם

קודם כל כולם יכולים לטעות, הכי חשוב לקחת את זה ברוח טובה :wink:

יכול להיות שאת מה שקראתי כתבו על הL8, אבל בלי קשר לא כתבתי את זה כעובדה מוצקה.

פורסם

אולי אתה מתבלבל ממה שהיה כאן שמישהו קנה סיז 8 אינץ' ואמרו לו שהרמקול לא ממש יצליח לנגן מעל 1.5KHZ.

נ.ב הפוקל שלי לא למכירה,גם אצלי הם עובדים עם MT23.:wink:

Scan Speak

פורסם

2000 הרץ הם בערך המקס' שהחברה ממליצה למתוח את הL8 מהדור הראשון. לא מכיר את הL6, אבל אם קינג אמר, קינג יודע :-P

עריכה:

אם להסתמך על הגרף בPDF, אז עד 5 באמת אין בעיה חוץ מעליה בהתנגדות. 3000 נראה כמקום לחתוך בו.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

165W,בהתחלה זה היה נשמע לי מאוד מוזר השילוב בגלל אופי הצליל של שני החברות עד ששמעתי אצל מישהו אותו וממש אהבתי,רק שאצלו היה מחובר לטוויטר מורל סופרימו.

יש כמה אנשים ששמעו אצלי,יכול להיות שיעידו על השילוב:-)

Scan Speak

• תוכן חדש...