Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי טוויטרים MT-23 של מורל. ומגברים nakamichi pa2100 ו jbl 1004

אני מחפש זוג מיד באסים שיתאימו לטוויטרים ובעיקר שיהיו במחיר נורמלי (אני סטודנט)

תקציב עד 800

חשבתי על רמקולים של dls או אולי hat clarus

עומרי

פורסם

מידבאס של קלארוס יתאים מאוד השאלה היא היכן אתה קונה כאלו ב 800 שח

אין הרבה היצע בארץ כאופציה לחדש ,אפשר לחפש באיביי או בפורום יד שניה אולי תמצא מציאות.

פורסם

היו זמנים ,היום כבר לא קל למצוא אותם

אם זה ריאלי עבורך והם במצב טוב יש לך פה

FOCAL UTOPIA 6W2 אופציה מעולה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=466852

אם אני לא טועה גם חבר הפורום DAN BP 1.8 מוכר סט כזה תתעניין.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=432100

פורסם

ואם הפסיקו לייצר מה הקשר? איכותו דווקא עולה פלאים אחרי שרואים ושומעים את הזבל העכשווי שמיוצר היום.זו טעות פטאלית של הרבה חברים כאן.

ומהכרות אישית את המוכר,מדובר באדם קפדן וישר שמוכר סט מצוין שפעם , ממש לא מזמן, היו מוכנים להרוג בשבילו.

ליאור

פורסם

תשמע לפי דעתי רמקול לא מזדקן טוב כמו מגבר למשל, ויכול להיות שהרמקול שהוא מוכר הוא באיכות מצוינת והוא יחזיק לי שנים אבל עדיין יש כאן סיכון

פורסם

רמקול בן שנה שהיה אצל משתמש לא מנוסה שקרע לו (בלשון המעטה) את הצורה עדיף לך?

הכל הימור, ובתקציב שלך אין לך יותר מידי איך להתפנק.

אתה יכול להביא אחלה אלמנט, ברמה גבוהה מאוד או לקנות חדש שהוא כמה וכמה רמות מתחת.

אני יכול להעיד גם שהבחור פדנט בקשר לציוד שלו ממקור ראשון, תעשה בדיקה, תראה את שאר הציוד שלו ותבין בעצמך.

במקרה הוא גם השתמש בשילוב הזה של הוופר הנ״ל יחד עם mt 23 וזה נשמע טוב (תוכל אפילו לשמוע אצלו ולהחליט אם זה לטעמך), יותר טוב מזה לא יכולת לבקש.

בקשר לישן, אני לא רוצה לחשוב בכלל בני כמה הk2p שלי.:lol:

פורסם

L6 עוד יותר טוב מהקלארוס ,זה מידבאס מעולה מסידרת הלגטיה בעל טווח תדרים רחב

קח בחשבון שהוא אלמנט בגודל 7.1 אינצ עם עומק התקנה של 78 ממ.

הסיז RW 165 גם אלמנט ברמה גבוהה עם טווח תדרים פחות רחב אך עדיין אלמנט איכותי מאוד

מומלץ לעבודה ע"י היצרן עד 3000 הרץ.

עומק התקנה של 76 ממ.

• תוכן חדש...