Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יגואר,אחת מהייצרני המיינסטרים החבבים עלי,

תהיתי,האם הם סוף סוף הפכו לחברה ריווחית לאחר השקת הXF,והXJ בשנים האחרונות?הם עומדים ביעדי המכירות?האם בכלל אפשר לשרוד היום עם 3-4 דגמים,כאשר למתחרות מגרמנייה 67959 דגמים ועוד 40000 תת דגמים?

מדוע אין המשך לX טייפ? האם זה מפניי שביגואר הפנימו שתהיה שיגואר לייט לא תעבוד?

והאם נראה מיגואר SUV כלשהו בשנים הקרוב? או עוד דגמים? (מלבד הF TYPEׂ)

Porsche 944 turbo

פורסם

אין לי מושג מה מצבה הפיננסי של יגואר, אבל חיפוש פשוט בגוגל היה מגלה לך שיש בהחלט מחליפה לX-TYPE בדרך (כנראה שתקרא EX...)

פורסם

יגואר (ביחד עם לנד רובר), היא חברה רווחית מאז שעברה לידיים של טאטה ההודית. אמנם בישראל ובאירופה החברה לא זוכה להצלחה מיוחדת (למעט בריטניה כמובן), אך לדגמים הצלחה לא קטנה בשווקים כגון סין ורוסיה. למעשה, JLR מהווה כיום את עיקר תזרים המזמנים של טאטה (חטיבת המכוניות).

אבל וכפי שציינת, ללא הרחבת בסיס הדגמים של החברה היא לא תוכל לשרוד מול מאות הדגמים של המתחרות מגרמניה.

מחליפה ל-X דווקא יש בקנה, צפויה לראות אור כבר בשנה הבאה. קרוסאובר? בתוכנית אך מתעכב, שכן לפי מנהלי החברה דווקא מכוניות סאלון (סדאן) מצליחות/נמכרות יותר בסגמנט הפרימיום וכעת המשאבים מופנים לשם. יש משהו בזה, סדרה 3 מצליחה הרבה יותר מה-X3 ואודי A4 מצליחה יותר מה-Q5 וכו'.

פורסם

לאחרונה דווקא יוצא לי לראות יחסית הרבה יגוארים. בעבר זה היה דיי נדיר, אבל מאז הצורה החדשה, הם תפסו פופולריות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...